ben de hesapladım geçen gün 8400 tl ödeme var ama bizim maaşı aşıyor ekim ayında yine içerdeyizekim 15 de faturalar kartlar krediler vs tam 8663 TL ödememiz var
Dün bende sali pazarindaydim.
Tutkunun 2.5olan atleti döküde yalniz secmeniz gerekiyo
Ama tutku etiketli.
Goztepe metro tarafindan girince sol tarafdaki pazar kisminda kaliyo ortalarda
Tül icin
120-130a kadar duserler.
Biraz nazlanmaniz lazim.
Yada baska tulculerde var surda yeni girdin pazara fiyat almadim henuz orayada bakim diyin mutlaka 3-5indiriyolar.
Benim camimda toplamda 3mt.
2de kanat yaptirdim 150tl verdim.
Bu arada hazir dikilmis almasanizda siz model begenin ölcu verin onlar dikiyolar.
Ucuz olmaz olur mu lcw kapsonlu esofman ustu 35.90 dün 10tl aldim
Esim sasirdi gösterince
Etiketleri uzerinde hep.
Buyuk ihtimal magzalarin elinde kalanlar
Kacak gumruk mallari falan oluyo
Koton,zara etiketli bluzlar var.
Günaydın kızlar :))
15'ine ramak kala para harcamamak için direniyorum. Bugün 2 tl kahvaltıya gitti. Şafak :2
Ya sizin şu pazardan giyim alabilme olayınıza bayılıyorum. Bana mı denk gelmiyor bilmiyorum gittiğim hiçbir pazarda giysi namına düzgün şeyler bulamıyorum.
İzmir'de önerisi olan var mı? Belki vardır da ben bilmiyorumdur.
Birde inanin magza mali
Etiketleri uzerinde
Bazilarinin fiyatlari bile var yari fiyatidan daha az fiyata satiliyo.
Ben esimede oglumada aliyorum.
Ne cekiyo ne diz yapiyo ben memnunum.
Kendim herseyi begenemiyorum o sebepden kendime pek almiyorum.
amin hepimizinsinirliportakal allah yardımcınız olsun. Biz eksiye düşmüyoruz ama 3 kişilik bir aile için de bu rakam çok fazla
Su faturam 17, doğalgaz 20 TL geldi.
Burada su hep az gelir. Bugüne dek 20 lira ödemedik hiç. Su faturası 30 dan fazla geleni de duymadım. Ancak işyeri olursa.amin hepimizinevet haklısın belki borçlarımızın bir kısmı biterse o zaman 3 kişilik bir aileye yetecek kadar harcarız :)
su baya az gelmiş maşallah
Tesekkür ederim.güzelmiş ve çok uygun
güle güle giysin
Gözunuzden kacti galiba ben tüllerimin resmini atmistim tekrar atimhadi ya 180 den 120-130 a düşerler mi
ben 150 ye inerler mi ki diye düşünmüştüm ..
tül alacağım zaman sizle mi gitsem ne yapsam
sizinki bir tane 3 metre tül , ayrıca da 2 kanat mı var ?
kanatlar kaçar metre ?
10tl esime aldiklarim 12,5tl var diz yapmiyolardiz izi yapmayan eşofman altlarını kaça alıyorsunuz ? ( fikir edineyim )
çok iyiymiş hangi şehir?Burada su hep az gelir. Bugüne dek 20 lira ödemedik hiç. Su faturası 30 dan fazla geleni de duymadım. Ancak işyeri olursa.
1 aydır evde yokum 35 lira fatura gelmişBurada su hep az gelir. Bugüne dek 20 lira ödemedik hiç. Su faturası 30 dan fazla geleni de duymadım. Ancak işyeri olursa.
İnsAllah olurkizlar bizim koydede sular cok az gekiyor millet bag nahce bile suluyor inek dana falan millete gele gele 18 falan geliyor yirmuyi gecmio yani hayret bisivallahi bubunda 10 zaten vergi kesje koyde yasaydim inegim olsaydi bahcem olsaydi bahcemde gezinen tavuklarim civcivlerim olsaydi yazlari balkoba cikip cayimi icebilseydim. ama tek hedefim koye ev yaptirnak yada almak ins bu hayallerim gercek olur cok istiyorum cocugumu gurultusuz ortamda buyutmeyi nasip eder ins rabbim
çok olmuşyemek yaptım ocakta pişiyo. pazara gidesim yok ya gitmeyebilirim. eşim nerdeyse 2 aydır yok ya, yaşama sevincimi yitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?