Küçük Düşün Büyük Olsun!

inşallah allah gönlüne göre verir. benim de hayalim şehirden uzak bahçeli iki katlı kocaman terası olan bir evde yaşamak. bide keçi yavrusu beslemeden ölmek istemiyorum:)

Çekilin hanımlar bugüne kadar kredi kartı borcunun asgarisini ödeyince faiz işlemediğini zanneden bir alık geldi ama ekstrede görmüyorum ben hiç bu faizi bilen var mı bu konuyu

Oranını net olarak hatırlamasam da ödemediğiniz her gün için en kötü 2 tl faiz ödersiniz. KK da bu oran çok daha yüksek. Ek hesapta daha düşük. Ben sizin yerinizde olsam asgarisini ödemek yerine gerekirse tamamını ödeyip kalan zamanı kk dan harcayarak geçiririm. En azından aylık ortalama 70 tl gibi bir rakam olan faizi ödemem. Cidden kk da epey faiz biniyor diye biliyorum

Latiyya benim eşim 10 temmuzda gitmişti doğuya... İki bebeyle taşındım yeni düzen kurdum vs... Çok zor ama bir yudum mutluluk da yazmıştı ya gündüz İyi olsunlar da uzak olalım.... Eşim haftaya izine gelecek nasipse, oğlumla gün sayıyoruz gittiğinden beri.. Peki ya babası geri dönmeyecekler çocuklar ne yapsın... Düşündükçe nefesim daralıyor... Allah herkesi evine yuvasına bağışlasın... Gidenlerin de mekanı cennet olsun inşallah kalanlara da sabırlar versin Allahım

canım allah kavuştursun sağ salim inşallah. biliyorum insan şükretmeli haline. o arkadaşımızın yazdığını okurken ağladım. allah herkesin yardımcısı olsun.. geride kalanları korusun gözetsin..

Amin amiiinnn... Bir arkadaşımız şehit oldu sene başında ocak ayıydı... Kızı kızımdan iki gün küçük yavrusunu sadece bir hafta görebilmişti yeni doğduğunda.... Hayat bazilarına öyle acımasız ki .... Allahım elbette mükafatlarını verecek ben inanıyorum... Ama işte..... Neyse......

Tesekkür ederim.

Gözunuzden kacti galiba ben tüllerimin resmini atmistim tekrar atim
Eki Görüntüle 1896882 hepsi 150

10tl esime aldiklarim 12,5tl var diz yapmiyolar
Ogluma 5tl aldim.
Senin tuller benm cok hosuma gitti iyi gunlerde kullan fiyatida cok uydun.
Biz iki yil once iki pencereye tul ve saten diktirdik 500 tutmustu
Seninkide bizmkinden daha guzel bu arada

Ayy allah korusun canim esinlede allah kavustursun.iki kuzenim doguda gorev yapiyor bizimde elimiz yuregimizde

Kizlar benden sifir harcama
Aksam gidicektim markete bizm mahallenin merakli ve dedikoducu bir teyzesi var sandalyesini almis cikmis yola oturmus amann simdi ne aldin kaca aldin diye sorguya ceker diyip vazgectim gitmekten boylece sifir harcama oldu
Ayy bizim mah. Var 2-3tane sormaya cesaret edemeyenlerde posetleri gozleriyle yiyolar.
Ben biraz sert bakiyorum hepsine soramasinlar diye
Ama yuzsuz var soran.

Senin tuller benm cok hosuma gitti iyi gunlerde kullan fiyatida cok uydun.
Biz iki yil once iki pencereye tul ve saten diktirdik 500 tutmustu
Seninkide bizmkinden daha guzel bu arada
Bir markasi yok tabiki
Kalitelide degildir sanirim(yikadim bozulmadi)
Ama beni bu evde idare eder.
Ama yeni bir eve ciksam yine pazar tarzi bir yerden alirim.
Bir tüle 1000tl falan verenlere sasiyorum
Tül ya alti ustu ömurluk degil ki.
Sıkılınca degistirilir boyle ucuz alinca.
Ki su adini bilmiyorum hani ortadan acilan tullerden de yapiyolar boncuklu falan.

ben bu gün 2 tl harcadım ekmek aldım
bende fazla yaptım yemeği bu gün yarın öğlenede kalması lazım diye
bide ıslak keke yaptım ama çok tatlı olmuş
çocuklarla boğuşurken sanırım fazla koymuşum şekeri

ben daha hesap yapmadım bizim kk lar eşimde ve çok var diyordu geçende amam ne kadar bilmiyorum

Oturdugum ev eski hep dillendiriyorum.

Kendi emegimle, cok harcamadan,ucuza maal ederek biseyler yapmaya calisiyorum icime sinsin diye.

İmar cikana kadar idare edicem boyle bekliyoruz.
Bu sebepden eve aman aman paralar harcamak istemiyorum.
Wc eski tarzdi indirimden klozet buldum koydurduk.
Tül yaptirdim.
Tavani kopukle susledik hem yalitim hem goruntu
Kendimiz yaptik.
Duvarimiza kagidimizi esimle kapladik.
Yer dosemelerime kadar hep abim gibi sevdigim insanlar yapti cok ucuza.
Dolap alacagim zaman bile tee nerelere bakip en uygununu buldum.
Hem tasarruf hem emek.

Tavanimizda böyle kendimiz yaptik.

Evin heryerine elim degmistir emegim vardir.
Balkonumuda kendim boyadim.

Tavani nasil kendiniz yaptiniz gayette hos olmus ellerinize saglik

allahım sen koru sevdiklerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…