canım bu ay yokmu olumlu bişeylerbebebk konularında cok hassasım sureklı aglayasım gelıyor...
Ins cnminşallah canım bızımde olur ve Allah hıcbırımızı o kadar bekletmez
inşallah bu topic e bebeklerimizle ilgili şeyler yazdıgımız günleri de görürüz.Ins cnm
Amaaaa bana bakin hamile aday adaylari hamile olunca bizi ubutup merakta birakmak yok
Bebisleri birliktte buyutcez.gece gaz sancilarinda birlikte nobet tutacagiz ona gorr
Beth18 cnm 2.yıl bitti bizim 3e başladık
mart ayında düşük yaptım ben
ondan sonra tekrar 4 ay bekledık sonra denemeye basladık ama olmadı
bır de ksıtlerım var bnm
valla bnmde moralım bozulmaya basladı
olmayacak mı korkusu var artık içimde
senı oyle ıyı anlıyorum kı bende de aynı korku var bakalım şimdi beklemedeyım bu ayda adet gorursem dr.ların kapısını aşındıracagım herhalde sabır dıyorum ınsallah Allah verır ısteyen herkese
çok oldu girmiyorum farklı konulara takılıyorum canım gebelik bölümünde.işte beklemedeyım canım bakıcaz
sende?? hamılelık topiğine gırıyor musun
ya ayıpsın asıl hamıle oldugumda bangır bangır herkese soylıcem buralarıda bırakmam merak etmeIns cnm
Amaaaa bana bakin hamile aday adaylari hamile olunca bizi ubutup merakta birakmak yok
Bebisleri birliktte buyutcez.gece gaz sancilarinda birlikte nobet tutacagiz ona gorr
bak gece nöbete gel dediğimde ııııh uyicam ben demek yok ama sana güveniyom bak:)Ins cnm
Merak etme hemso hazir vede nazir olacagimbak gece nöbete gel dediğimde ııııh uyicam ben demek yok ama sana güveniyom bak:)
Kovasada gitmeyiztopiği fena karıştırdık trlelli kovacak bizi:)
Demek bizi baska topiclerle aldatiyorsunçok oldu girmiyorum farklı konulara takılıyorum canım gebelik bölümünde.
topiği fena karıştırdık trlelli kovacak bizi:)
Ask olsun kizlarKovasada gitmeyiz
Boylede yuzssuz
kızzz öle deme.Demek bizi baska topiclerle aldatiyorsun
bebişi olan daha çok ugrarMerak etme hemso hazir vede nazir olacagim
Ama ben soyleyeyim bebisi olan daha ugramaz buraya
Aynen yoksun sen bayadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?