Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim oglum kucukken cok yemek yeme karnin siser bebek olur diyodu :)

Mrb herkese,bisey soracam aylık mutfak masrafiniz ne kadar oluyor sadece gıdaya ne kadar harcanıyor :)))
300tl cok rahat geziyo
Canım Allah rahmet eylesin
Bizden rahmet istedi.
Allah geride kalanlara sizlere uzun saglikli ömür versin.

bir yudum mutluluk sana sımsıkı sarılıp üzüntünü acını hafifletmeyi çok isterdim..
bazen aklıma geliyor elimde olmadan, ya ona bişey olursa diye..
eşin aslan gibiymiş, bak sana iki aslan parçası bırakmış.. en büyük dayanağın onlar, yaşama sebebin de..
allah başka acı vermesin.. ne denilse boş biliyorum. en çok temenni edebiliyorum senin için.
çocuklarının güzel günlerini gör inşallah.

Canım çok iyisin. Yakınlığını buradan hissettim inan. Allah seni eşine , eşini de sana bagislasin. En kısa zamanda kavuştursun inşallah.

Rabbim sizi birbirinize bagislasin inşallah.
Benim de bir oğlum var. Her gece kalkar nefes alış verişi ni izlerim. Rabbim kimse yi evlat acısı ile sinamasin.
Size de güç kuvvet versin. Kadın , anne olarak tek başına bu hayatta iki evlat yetiştirmek çok zordur

aman be yaaaa...
gittim mont aldım kendime. çok mu gerekliydi. değildi tabiki...ama istediğim renkti ve beğendim. zaten bu ay 1500 civarı birikim yapabileceğiz. azıcık da şımartalım kendimizi değil mi
canım cok begendıysen ve kenara para koyabılıyorsan bence alınabılır gule gule gıy

bir yudum mutluluk Allah sana guc versın, eşine de rahmet etsın. gozlerım doluyor senı okurken zor tutuyorum kendımı. ama sen dedıgım gıbı cok guclu bır kadınsın. hepımızın sınavı farklı bu dunyada sabır dılemekten başka elimden bırsey gelmıyor ne yazıkkı ama yazdıkların taaa içime işliyor

çocuk muhabbetı olmuş baya
Allah olmayanlara da nasip etsin kızlar yaa daha 1. bıle yok bızde
istiyorum artık olmasını
Allahım nasip eder inşallah hayırlı zamanda
canım bende cok ıstıyorum sızın de 3. senenızdı dı mı? yanlış hatırlamıyorsam.

aminn. siftahı bi yapaydık da kardeşi kalaydı:)
aynen ya bız 3 seneyı devırdık cok ıstememe ragmen hala yok bebişimiz Allah ne zaman nasıp edecek bakalım???

rabbim bana dort sene sonra anne olmayi nasip etti cok sukur hep siyluyorum yine soylucem rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin insallahhh arayipta bulamamak cok zor gercekteb kimseye eksikligini vermisin rabbim cocugum opmasa ne icin calisip ne icin birikim yapicaktim her sey onun gelecegi icin. aklima tukureyim simdiye kadar birikim yapmadigim icin bir yudum mutluluk rabbim rahmet etsin insallah onu cennetine alsin ne guzel sana iki tane evlat birakmis

Cok cok uzuldum.yattigi yer nurlarla dolsun mekani cennet olsun
Rabbim size sabir dayanma gucu versin.babalarinin kalan omrunu cocuklara versin.
Imtihan dunyasi ve ben nazardan cok korkarim sanki nazara gelmissiniz
Siz cok guclu bjr kaidnsiniz allah feraha cikarsin

evet canım bırıkım için inşallah ocak ayını beklıyorum bdv bazen ınsanı kasvetlı bır havaya sokuyor

Beth18 cnm 2.yıl bitti bizim 3e başladık
mart ayında düşük yaptım ben
ondan sonra tekrar 4 ay bekledık sonra denemeye basladık ama olmadı
bır de ksıtlerım var bnm
valla bnmde moralım bozulmaya basladı
olmayacak mı korkusu var artık içimde

senı oyle ıyı anlıyorum kı bende de aynı korku var bakalım şimdi beklemedeyım bu ayda adet gorursem dr.ların kapısını aşındıracagım herhalde sabır dıyorum ınsallah Allah verır ısteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…