Benim oglum kucukken cok yemek yeme karnin siser bebek olur diyodu :)BENİMDE kızım var 6 yaşında kızımda cokkkk ama çokkk kardes istiyor yemeklerden bile olmayan kardesi için ayırıyor oda yer dogunca diye o kadar cok düşünüyor yani sever küçük bebekleri çok üzülüyorum böule oldugu için yarama parmak bastınız.bende çok istiyorum ama bizimde maddi durumlar su an el vermiyor
300tl cok rahat geziyoMrb herkese,bisey soracam aylık mutfak masrafiniz ne kadar oluyor sadece gıdaya ne kadar harcanıyor :)))
Canım Allah rahmet eylesinDeğildi canım. Aslan gibiydi. Saçında bir tane beyaz yoktu. Devamlı spor yapan , kibar , aşırı iyi niyetli , yaşamayı seven çok beyefendi bir insandı. Buroda bile göz göze diz dizeydik. Herkes gıpta ederdi. Evimizi aldigimiz hafta beni evi yerleştirmeye bırakmıştı. Kendisi ofise geçti. Akşamüstü fenalasmis doktor arkadaşının yanına oradan da hastaneye geçmiş. 1 Temmuz 2007 de saat 5' e 5 vardı aradı beni "şu hastanedeyim merak etme ama iyiyim gelmene gerek yok" dedi. "Olur mu" deyip koşa koşa hastaneye gittim. Yoğun bakıma almışlar. Kalp krizi geçirmiş. Ardından başka bir hastaneye götürdük. Tüm müdahaleler yapıldı ama kurtaramadık. 7 yıllık evliydik. Oglanlar 5 ve 6 yaşında idi o zamanlar. O yıl okula başladılar. O zamandan beri eksik ve yetimiz. O zamana kadar toz pembe sandığım hayat zindan oldu birden. Herşeyin çok başında , cok mutluyken ve aniden kapıyı çalan ölüm..Bir daha da hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Mrb herkese,bisey soracam aylık mutfak masrafiniz ne kadar oluyor sadece gıdaya ne kadar harcanıyor :)))
Canım çok iyisin. Yakınlığını buradan hissettim inan. Allah seni eşine , eşini de sana bagislasin. En kısa zamanda kavuştursun inşallah.bir yudum mutluluk sana sımsıkı sarılıp üzüntünü acını hafifletmeyi çok isterdim..
bazen aklıma geliyor elimde olmadan, ya ona bişey olursa diye..
eşin aslan gibiymiş, bak sana iki aslan parçası bırakmış.. en büyük dayanağın onlar, yaşama sebebin de..
allah başka acı vermesin.. ne denilse boş biliyorum. en çok temenni edebiliyorum senin için.
çocuklarının güzel günlerini gör inşallah.
aminn. siftahı bi yapaydık da kardeşi kalaydı:)çocuk muhabbetı olmuş baya
Allah olmayanlara da nasip etsin kızlar yaa daha 1. bıle yok bızde
istiyorum artık olmasını
Allahım nasip eder inşallah hayırlı zamanda
Rabbim sizi birbirinize bagislasin inşallah.Kızlar çocuk kadar güzel bir şey var mıdır?
Bence de zaman geçmeden kardes yapın çocuklara. Benim oglanlar bir yaş aralı. Baştan çok zorlandım ama sonra çok rahat ettim. Hep diyorum ki onlara "ben hep yanınızda olmayacağım. Ben yokken de hep birbirinize destek olun. Başka kimimiz var zaten." Onlar şimdi benim arkadaşım , dostum , her şeyim. Aslında bir de kızım olmasını çok isterdim ve niyetimiz de vardı. 29 yaşında eşimi kaybedince o defterleri kapatmak zorunda kaldım. Ama oğullarımı hep iyi ki dogurmusum diyorum. İyi ki...
canım cok begendıysen ve kenara para koyabılıyorsan bence alınabılır gule gule gıyaman be yaaaa...
gittim mont aldım kendime. çok mu gerekliydi. değildi tabiki...ama istediğim renkti ve beğendim. zaten bu ay 1500 civarı birikim yapabileceğiz. azıcık da şımartalım kendimizi değil mi
canım bende cok ıstıyorum sızın de 3. senenızdı dı mı? yanlış hatırlamıyorsam.çocuk muhabbetı olmuş baya
Allah olmayanlara da nasip etsin kızlar yaa daha 1. bıle yok bızde
istiyorum artık olmasını
Allahım nasip eder inşallah hayırlı zamanda
aynen ya bız 3 seneyı devırdık cok ıstememe ragmen hala yok bebişimiz Allah ne zaman nasıp edecek bakalım???aminn. siftahı bi yapaydık da kardeşi kalaydı:)
canım 5 konusunda ciddimisinBende çok seviyom çocukları evlendim hemen hamile kaldim rabbim nasip ederse pes peşe doğurgan niyetim 5 tane allah'tan bi mani olmazsarabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cok cok uzuldum.yattigi yer nurlarla dolsun mekani cennet olsunDeğildi canım. Aslan gibiydi. Saçında bir tane beyaz yoktu. Devamlı spor yapan , kibar , aşırı iyi niyetli , yaşamayı seven çok beyefendi bir insandı. Buroda bile göz göze diz dizeydik. Herkes gıpta ederdi. Evimizi aldigimiz hafta beni evi yerleştirmeye bırakmıştı. Kendisi ofise geçti. Akşamüstü fenalasmis doktor arkadaşının yanına oradan da hastaneye geçmiş. 1 Temmuz 2007 de saat 5' e 5 vardı aradı beni "şu hastanedeyim merak etme ama iyiyim gelmene gerek yok" dedi. "Olur mu" deyip koşa koşa hastaneye gittim. Yoğun bakıma almışlar. Kalp krizi geçirmiş. Ardından başka bir hastaneye götürdük. Tüm müdahaleler yapıldı ama kurtaramadık. 7 yıllık evliydik. Oglanlar 5 ve 6 yaşında idi o zamanlar. O yıl okula başladılar. O zamandan beri eksik ve yetimiz. O zamana kadar toz pembe sandığım hayat zindan oldu birden. Herşeyin çok başında , cok mutluyken ve aniden kapıyı çalan ölüm..Bir daha da hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
aynen herkes 2 3 4 5 deyınce dedım daha 1 yok bızde:)aminn. siftahı bi yapaydık da kardeşi kalaydı:)
evet canım bırıkım için inşallah ocak ayını beklıyorum bdv bazen ınsanı kasvetlı bır havaya sokuyorEee cok iyimis.masrafsizsin zaten.
Ise yakin olman cok avantaj hem trafikle ugrasmiyosun hem maddi olarak.
Borclarda bitiyormus yakinda bol.bol birikim yaparsin daha sonra.
Enerjim iyidi bdv de takildim biraz enerjim dustu ne hayatlar var allah yardimcilari olsun
senı oyle ıyı anlıyorum kı bende de aynı korku var bakalım şimdi beklemedeyım bu ayda adet gorursem dr.ların kapısını aşındıracagım herhalde sabır dıyorum ınsallah Allah verır ısteyen herkeseBeth18 cnm 2.yıl bitti bizim 3e başladık
mart ayında düşük yaptım ben
ondan sonra tekrar 4 ay bekledık sonra denemeye basladık ama olmadı
bır de ksıtlerım var bnm
valla bnmde moralım bozulmaya basladı
olmayacak mı korkusu var artık içimde
inşallah canım bızımde olur ve Allah hıcbırımızı o kadar bekletmezIns olur kizlar bebisleriniz.bizm bir akrabanin 20 yil sonra cocugu oldu.ikinciyide dogurmak istedi ama menepoza giridi malesef tek cocuk ama nasil kiymetlileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?