mornergis 32 yaşındayım 4 denemede olmadı. 1 seneye kadar olmaması normal biliyorum ama yine de kontrole gidecem. hormon kan değeri falan ne durumda diye. sen kaç yaşında kaçıncı ayında hamile kaldın?
daha çok okuyucuyumAynen yoksun sen bayadır
he arada olsun napak:)Aman para varsada harcamada olacak tabiki.bazen ipin ucu kaciyor napalim bazende oyle olsun.
Ya bizm topicteki ya herkes cok uyumlu yada baska yerlerdekilerde sikinti var.bdvde sevdigim biri var kiz derdini anlatmis millet ego tatmini yapiyor.sonra ipeqbojuqu neden banlandi
Dediğin gibi bdv resmen klavye delikanlıları ile doluAman para varsada harcamada olacak tabiki.bazen ipin ucu kaciyor napalim bazende oyle olsun.
Ya bizm topicteki ya herkes cok uyumlu yada baska yerlerdekilerde sikinti var.bdvde sevdigim biri var kiz derdini anlatmis millet ego tatmini yapiyor.sonra ipeqbojuqu neden banlandi
Merhabalar.
Birikim!
Tasarruf!
Kumbara!
indirim!
Nelerden tasarruf ederek nekadar biriktiririz?
Birikim için neler yapmalıyız?
En güzel birikim öncelikle bilgi birikimidir.
O halde bildiklerimizi paylaşarak ve tasarruf yollarımızı anlatarak hayallerimize küçük küçük adımlarla yürüyelim.
Kücük damlalar büyük okyanus olsun.
Sloganımız "zoru" basarırız "imkansız" zaman alır
Hosgeldin canımmmgeldim canım topiğine
Canim sohbet ediyoruz,birikim yapiyoruz,dertlesiyoruz katil neresinden istersen.valla sayfaları okumaya üşendim... bnde burdan katılıyorum müsade ederseniz arkadaşlar herkese merhabalar
Canim sohbet ediyoruz,birikim yapiyoruz,dertlesiyoruz katil neresinden istersen.
Bizim kizlar iste hepsi :)
Suan kendimi yarismada gibi hissettim.
Resmen zamanla yarisiyorum son 15dk(oglumu almaya gidicem) pilavin cekmesini bekliyorum.
4tepsi mama pisirdim.
Oglumu eve getirip yemegini verip babaya birakip giyincem cikicam
Bugun 15tl harcadim
Ogluma taprak test ve su matarasi aldim.
Terledim yaw.
Canim 2tepsi borek4 tepsi mama ne yaptınki
Bizimkide ufak cnmbirikim derken hayat çok pahalı gerçekten birikim yapabiliyolarsa ne güzel ..bnde bireysel hesabı açtım ufak tefek oaraya birikim yapıyorum.....
Fisine bakicam ona göre :)Kızlar markete gidiyorum ben bakalım ne tutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?