Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aslinda hemsom dogru diyor en iyisi gram altin bence.
Zaten soyle hos bir hediye alayim desen oda o fiyata denk gelir.
madem yakin arkadasinmis gram al bence

Teşekkürler kızlar
Kıyafet düşünmüyorum. Çocuk 6 aylık oldu zaten. Annesi ve Bebek anneannenin yanında İdi. O yüzden şimdiye dek gidemedik.
Bez aslında en mantıklısı ama ne bileyim insan utanır ya.
Benim aklıma sonradan bornoz takımı geldi. Böyle 3-4 yaş filan. Ya da gram altın.
Bebek 6 aylık olduğu için battaniyesi vardır.
Şimdi aklıma geldi. Uyku tulumu Nasıl olur sizce

Uyku tulumuda iyi olur ve ben ba-yi-li-yo-rum uyku tulumu giyince cok seker oluyorlar

bencede uyku tulumu cok iyi olur tamda mevsimi simdi bime gelecekti ben alicam ama senin arkadasin belki kalitelisini alirsin

benim yeni bebeğim olsa para veya altın hediye gelsin isterdim. bebek ihtiyacını karşılamanın en iyi yolu. maması bezi yığınla masrafı var. yada ara sor ne eksiği var diye onu al. çok makbule geçer bence.

banada yardımcı olun bnde bebek hediyesi alacağım ama değişik bişey olsun istiyorum aslında ... yabancımız değil eşimin yeğenin bebeklerri oldu çok kararsızım..
Canim neye ihtiyaci vardir ki.
Battaniye,mont,mama sandalyesi,oyun halisi,puset bunlar genelde lazim olan seyler.
İnternetde cok uygun fiyata bulabilirsin

Canim neye ihtiyaci vardir ki.
Battaniye,mont,mama sandalyesi,oyun halisi,puset bunlar genelde lazim olan seyler.
İnternetde cok uygun fiyata bulabilirsin

ya aslında bn görümcem bnm çocuklarıma sadece takım getirmişti öle yapmak istiyorum ama gelinide çok hanım hanımcık çok saygılı kendi halinde bi kızcaz ikilemde kaldım şahsen karar veremedim.. diğer yeğenlerine farklı şeyler götürdü bnm dikkatimi çekmişti.

Ayyyy çok sağolun kızla
Ben Bi gezeyim çok hoşuma giden birşey olursa alayım. Beğenemezsem birşey gram altın götüreyim.
Ama aklımda uyku tulumu ya da bornoz takımı var. Değişim kattıra koyarlar. İsterlerse değiştirsinler ihtiyaçlarına göre
Ne dersiniz

ay bu saat oluyor anca yazabiliyorum
bide maşallah bu aralar sayfa bayağı aktif oku oku bitmiyor

bizde bu gün 12,5 süt , 1 lt ayırdım gerisini mayaladım
2 tl ekmek 6 tl ilaç
bende de 50tl kaldı sadece oda yarın pazara gider
ben eksiye girmedim ama eşimin maaş hesabı bayağı ekside

bir yudum mutluluk canım güçlü kadınsın vesselam,
allah sana ve çocuklarına uzun ömürler versin

kız ne ciğeri hayrola?
Bende kronik bronsit var sol akcigerde iltihaplanma var dedi dr.
Nefes alirken bicak batiyor gibi bir agri sirtima mideme vuruyor.
Annem zorla atlet giydirdi onun teshisine gore usutme:)
Hic uykum yok sizde uyumayinnn
Yoksa oldururum yan komsular sonra derim polise oldurmus masumlari

geçmiş olsuun:/ ilaç vermedi mi doktor? annelere göre gözün ağrısa hep üşütme:)) ninni söyleyeyim sana hemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…