Fiyat makûl geldi banaGünaydın herkese. Dün dişlerim için fakülteye gittim. Hamilelikten önce ön dişimde kanal tedavisi yapılmıştı. Ama hamileyken bu dişim mosmor bi renk almıştı. Aynaya bile bakmak istemiyodum inanın. Ön üst diş düşünsenize. Dişime özel bi tedavi uyguladılar. İçine bi kimyasal koydular. Dişim eskisi gibi bembeyaz oldu. Moralim düzeldi. Maliyeti 80 tl oldu.
Birak birak uyusunlar hatta sende uyu
Hepinizle kustum
Mesela.bimde indirimde olan enfes bir malezeme var ama asla sizle paylasmayacagim
Umarim hepinizn internet kotasi dolarda kk ya giremezsiniz
Ama uzulmeyin ben yerinize tum topiclerde fink atarim
Hatta sizler uyurken mune ablaya bu topicte illegal isler cevriliyor diyip topici kilitletssemi
Okadar bedua ettim beni carpti galiba telimin klavyesine biseyler oluyir
Birde tel masrafi cikmasin durduk yere
Hahahah
Yok valla gece ilerleyince okudugumu bile anlamiyorum bos bos bakiyorum konulara
Gerci ben bdv de takilinca ya geyikten ya polemikten kodesi boyluyorum o yuzden pek yorumda yapmamaya calisiyorum
Harbi bu arada pek banlanmadim hayret galiba uslandim cici kiz oldum
Ya uykum geksede uyusam ne kotu boyle uykunun kacmasienbiyisi vi dus alayim belki sizarim
Kanka bense bu hafta musakka,kurufasulye yaptim sirayla yanlarina pilav.Günaydın kızlar
Bugun ne yemek yapsam derdi var bende ya uyduramadım bişi
Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Hatta ameliyat oldum diş hastanesinde. Bir süre sonra rengi yine eskiye döndü. O kadar ağrı acıyı boşuna cektigimle kaldım. En son bu böyle olmayacak dedim ozelde dişlerimi porselen yaptırdım ve kurtuldum. İnşallah sizin de renginde değişme olmaz. Okuyunca aklıma geldi yazmak istedim. Geçmiş olsun.Günaydın herkese. Dün dişlerim için fakülteye gittim. Hamilelikten önce ön dişimde kanal tedavisi yapılmıştı. Ama hamileyken bu dişim mosmor bi renk almıştı. Aynaya bile bakmak istemiyodum inanın. Ön üst diş düşünsenize. Dişime özel bi tedavi uyguladılar. İçine bi kimyasal koydular. Dişim eskisi gibi bembeyaz oldu. Moralim düzeldi. Maliyeti 80 tl oldu.
Bakliyata daha gitmedim kışın hep onu yapacam kış sebzesi sevmiyoruz çünkü ama şimdi ne yapılır bilemedimKanka bense bu hafta musakka,kurufasulye yaptim sirayla yanlarina pilav.
Bugun bende naapsam diyorum.
günaydın hayırlı cumalar kızlarGünaydın kızlar.. Cumanız mübarek olsun.haftanın sonu ve hayırlı bir gün ne güzel :) akşamı iple çekiyorum eve gideyim diye.. bugün bende balık yapıcam.. palamut çok ucuz şuan yapmak isteyene duyurulur.. bende tüm hamur işlerini çok iyi beceririm bi türlü kurabiye yapamıorum yaa..istediğim lezzette olmuyor..bir püf noktası varsa banada söyleyin..
Ay ne demek verim canimGünaydın kızlar.
Hayırlı cumalar...
Tr lelli kurabiye tarifine talibim. Oglanlara yapayım haftasonu ben de...Çok sevaba girersin canım...
bu şekli nasıl verdin çok güzelAy ne demek verim canim
Elmalı kurabiye
Yarım paket margarin
Yarim su bardagi sıvıyağ
3corba kasigi pudra sekeri
1yumurta
1corba kasigi yogurt
1pkt vanilya
1pkt kabartma tozu
Aldigi kadar un.
İci icin:
4 elma
3corba kasigi toz seker
Ceviz
1 tatli kasigi tarcın(cogaltilip azaltilabilir)
Elmalari rendeleyip sekerle pisiriyoruz en son ceviz ve tarcin ekleyip kapatiyoruz.
Önce margarin,1yumurta,yogurt ve siviyag iyice bi karistirilir.
Malzemeler birbirine yedirilir.
Sonra un uzerine vanilya kabartma tozu ve pudra sekeri eklenip yumusak bir hamur yapilir.
Benim firinim kucuk 2tepsi cikti ama normal firinda 1tepsi cikiyo.
Seklini nasil istersen yapabilirsin ben böyle yaptim
Eki Görüntüle 1897552
Susuz margarin ben hiç bilmiyorum..hangi markanın var ? sadece tereyağla yapsak olmazmı ağır mı olurgünaydın hayırlı cumalar kızlar
eylül meltem güzel kurabiyenin sırrı su bence kurabiyeyi su tarin yaglar varya susuz margarin onla yapmak hıyır hıyır oluyor tadı.bence bu önemli bir puf nokta diger margarinlar su dolu
eline saglık yapılanın kötüsü olmaz tabii emek verilen hersey güzel olurAy ne demek verim canim
Elmalı kurabiye
Yarım paket margarin
Yarim su bardagi sıvıyağ
1yumurta
1corba kasigi yogurt
1pkt vanilya
1pkt kabartma tozu
Aldigi kadar un.
İci icin:
4 elma
3corba kasigi toz seker
Ceviz
Elmalari rendeleyip sekerle pisiriyoruz en son ceviz ve tarcin ekleyip kapatiyoruz.
Sonra un uzerine vanilya kabartma tozu ve pudra sekeri eklenip yumusak bir hamur yapilir.
Eki Görüntüle 1897552
çok güzel görünüyor,eline sağlıkAy ne demek verim canim
Elmalı kurabiye
Yarım paket margarin
Yarim su bardagi sıvıyağ
1yumurta
1corba kasigi yogurt
1pkt vanilya
1pkt kabartma tozu
Aldigi kadar un.
İci icin:
4 elma
3corba kasigi toz seker
Ceviz
Eki Görüntüle 1897552
kıyma varsa kıymalı makarna yap? üstüne sarımsaklı yoğurt mmm yada fırında makarna beşamel soslu kaşarlıBakliyata daha gitmedim kışın hep onu yapacam kış sebzesi sevmiyoruz çünkü ama şimdi ne yapılır bilemedim
canım bimdede var sarı teneke içinde tarin yag susuz margarin diye yazar üstünde.ben hamur işlerinme bile hep özelikle onu eritip katarım yumusacık fısır fısır olur.katmerin tahinin içine eritipSusuz margarin ben hiç bilmiyorum..hangi markanın var ? sadece tereyağla yapsak olmazmı ağır mı olur
tm canım bime bakayım teşekkürlercanım bimdede var sarı teneke içinde tarin yag susuz margarin diye yazar üstünde.ben hamur işlerinme bile hep özelikle onu eritip katarım yumusacık fısır fısır olur.katmerin tahinin içine eritip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?