Küçük Düşün Büyük Olsun!

geçmiş olsuun:/ ilaç vermedi mi doktor? annelere göre gözün ağrısa hep üşütme:)) ninni söyleyeyim sana hemi?
Antibiyotik kullaniyorum cnm.
Ya eskiden saplican diye bi hastalik vardi yada babannelerin uydurdugu bi hastaikti.yere terliksiz bassak terlik giy saplican olurusn derlerdi:) zatturenin tureviydi sanirim:)
Esin en zaman geliyor bu arada

Ayy bir tek hemsom kalmisti oda uyudu
Tamam siz uyuyun kizlar bende yarin deli gibi para harcayacagim
Sonraa yemek yada tursu tarifi istediginizde yanlis tarif verecegim
Siz beni boyle hasta halimle birakin uyuyun
Insallah ruyanizda kumbaralariniz calinir
Insallah tum indirimleri kacirirsiniz
Baska ne desem.hah buldum insallah pazara gitmek yasaklanir
Aminnn
Siz uyuyun rovansim fena olacak beybiler

Antibiyotik kullaniyorum cnm.
Ya eskiden saplican diye bi hastalik vardi yada babannelerin uydurdugu bi hastaikti.yere terliksiz bassak terlik giy saplican olurusn derlerdi:) zatturenin tureviydi sanirim:)
Esin en zaman geliyor bu arada
hiç duymadım olabilir:) eşimin kesin değil ama kasım başı gibi inşallah

ayol onlar nasıl beddualar:)) kalkın kızlaaar sabahlıyoz bugün

ayol onlar nasıl beddualar:)) kalkın kızlaaar sabahlıyoz bugün
Birak birak uyusunlar hatta sende uyu
Hepinizle kustum
Mesela.bimde indirimde olan enfes bir malezeme var ama asla sizle paylasmayacagim
Umarim hepinizn internet kotasi dolarda kk ya giremezsiniz
Ama uzulmeyin ben yerinize tum topiclerde fink atarim
Hatta sizler uyurken mune ablaya bu topicte illegal isler cevriliyor diyip topici kilitletssemi
Okadar bedua ettim beni carpti galiba telimin klavyesine biseyler oluyir
Birde tel masrafi cikmasin durduk yere

yavv bırakkk. bak hala oralarda gözüm üstünde yeğen.
Hahahah
Yok valla gece ilerleyince okudugumu bile anlamiyorum bos bos bakiyorum konulara
Gerci ben bdv de takilinca ya geyikten ya polemikten kodesi boyluyorum o yuzden pek yorumda yapmamaya calisiyorum
Harbi bu arada pek banlanmadim hayret galiba uslandim cici kiz oldum
Ya uykum geksede uyusam ne kotu boyle uykunun kacmasienbiyisi vi dus alayim belki sizarim

bir yudum mutluluk biraz önce okudum yazdıklarına çok ama çok üzüldüm ne denir çok büyük acı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sen güçlü bir kadınsın belli, çocukların en büyük miras.

yahu ne fenasın kız

Günaydın bayanlar. Dün yazamamıştım harcadıklarımı. 3 tl kahvaltı 6 tl öğlen yemeği. Akşam uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşla yemek yedim 11 tl de o tuttu toplam 20 tl ile günü kapattım.

Bugün iş var. Yol param ve yemek param gider sadece diye düşünüyorum bir şeye ihtiyacım yok çünkü.

Günaydın herkese. Dün dişlerim için fakülteye gittim. Hamilelikten önce ön dişimde kanal tedavisi yapılmıştı. Ama hamileyken bu dişim mosmor bi renk almıştı. Aynaya bile bakmak istemiyodum inanın. Ön üst diş düşünsenize. Dişime özel bi tedavi uyguladılar. İçine bi kimyasal koydular. Dişim eskisi gibi bembeyaz oldu. Moralim düzeldi. Maliyeti 80 tl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…