Benim eski evde karanlıktı gündüz ışık yakar dim o eve gecen sene 150 'den aşağı gelmezdi buranın konumu çok iyi ferah çok sükür alacak durumum olsa alırdım burayiValla çok iyiymiş of ya bizim doğalgaz faturası ev güneş alamadığı içinmi bu kadar yüksek geliyortek güneş alan yer mutfak tamamen olmasada bide oturduğumuz küçük oda aydınlık ama güneş direkt vurmuyor
Bu evden iyice nefret etmeye başladım Allah sonumuzu hayır etsin
Allah kabul etsin aminBizimde doğalgaz faturası geldi bu gün 129 TL gelmiş
Ay benim oturduğum sitede bı aile kirada oturuyor çok zor durumdalarmis bu gün komşular kendi aralarında bisiler toplayıp götürdü para makarna şeker süt falan kadın iki gündür çocuklarını okula gonderememis beslenme koyamadığı için bende Çarşamba günü pirinc mercimek şeker birde makarnalık alicam bende de para yok ama karta alicam bu halimize şükür Allah'ım yoklukla sinamasin kimseyi hele de çocuk varsa daha zor
2.Hay maşallahzaten o kuşlar insanları çok sever eğer yanında kimse olmazsa bi süre sonra ölürler bana arkadaşım demiştiki eğer onunla ilgilenmeyeceksen yanına bir kuş daha al ona arkadaş olsun yalnızlığı hiç sevmiyolar
Biz bazen kimsenin olmadığı odaya koyardık içerden basbas bağırırdı gelin beni alın diye
Tatlı şeyler
Aminn inşallahAllah kabul etsin amin
2.zor ya ben oynuyorum onunla
Gecmis olsun cok kuzuyaSelam kızlar oğlum hasta iki gundur bugun biraz daha iyi şükür gece burnu tıkandı kac kez uyandik zor uyandım iyi olsunda kuzunun canı saolsun sabah 9 olmadan kalktik kahvalti fln hiç bise yapamadim uykusuzluktan sonra uyudu oğlumla ben bi 20 dakka uyumusum oda 1 saat uyudu uyandik etrafa elektrik tuttum mutfak topladim makine boşalltim süzme mercimek pisirdim makineden vçekcem limonlu yesin iyi gelir dolapta kuşkus var yeter bugun simdi bi kahve yaptim az dinlenip namaz kılcam tesbih niyetim var onu çekcem
Benimkide öyle der yakinda bende öyle seviyomCuma günü annemlerden kuşu getirdim 2 gün bizde kaldı.Altını temizledim yemini değiştirdim tülünü, örtüsünü yıkadım.Pazar günü misafirlerim vardı annem de gelmişti kardeşimle kuşu götürdüler biz işe gidince yalnız kalsın istemedim.Zaten babam çok özlemiş oğlum evde yok eve gidesim gelmiyor diyormuş anneme :) kuşu almaya gelecekmiş annem koymamış telefon edecekmiş annem misafiri gelecek kız hazırlık yapıyor demiş.Babam da mesaj atmış oğlum napıyor diye :) oğlun iyi dedim.Çok seviyor kuşu, annem de kızıyordu evi kirletiyor çok konuşuyor başım ağrıyor diyordu, o da çok özlemiş bi daha vermeyiz kuşumuzu diyorlar :) çok tatlı ya bizim kuş dötünü yerim seni diyormuş :) bunu öğrenmiş hey Allahım
Ohh miis eline sağlıkkk kuzummmKizlar hic okuyamiyorum.
Annemin kankasi gelecek.
Babam evde diye ben agirliyorum.
mercimek kofte, mucver, gozleme ve kadayifli muhallebi yaptim.
Evi supurdum
Toz aldim.
wc-banyo temizledim.
camasir astim.
Yorgunum a dostlar.
Dun bir de esimi disciye goturdum (yalniz goturuyorum :))
köpru yapilmasi gerek cekilmesi gereken disleri var korkuyordu.
Ayarladim randevuyu dedim 5de ev de ol.
Geldi 2 disi cekildi haftaya yine cekilcek var sonra kopru yapilacak.
dis hast. gidiyoruz onunkilerin altindan kalkamayiz.
Yarin eltimler var.
Ertesi gun ben arkadasima gidicem.
Bugunde arkadasim msj atmis annesi koye gidecek acma yapalim gel diye.
Dedim misafirim gelecek sans yaw.
Isterdim yardim edim ama napim.
oyh!
uykum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?