Altinin dibe cakilacagini hic dusunmuyorum.İstanbul'dayım fiyatlar çok uçuk malesefama kendi oturduğum semte yakın yerlerde ilanlarda 170-180 civarı daireler görüyorum sıfır binalar ...keşke imkan olsada alsak
Evet hayalanca bi yerden toplu para gelecekki krediye bulaşmayalım ama talih kuşu bizi bulmaz. Bizim oturduğumuz ev malesef güneş görmüyor çok kötü bişey kışları hele rutubetde oluyor nefret ediyorum ama mecburiyetten oturuyoruz Peki sizce altın daha artarmı bu aralar yüksek seçimlerden dolayımı acaba Bozdura bozdura bişeyim kalmadı 1 bileziğim var onuda ihtiyaçtan dolayı bozdurmayı düşünüyorum ama ne zaman yapmalıyım doğru zamanmı bilmiyorum
Disinden canim kanal tedavisi goruyor.Geçmiş olsun neyi var kuzucuğun?
lcw sezonu erken kapadi bende bulamadim malesef.Oğluma seneye giyebileceği kışlık şeyler bakıyorum ama bi türlü bulamadım geçen gün lc Waikiki'ye baktım kışlık bişey kalmamış kaldırdılarmı hemen bilemedim
Civilde geçen hafta büyük indirim yazıyordu ama çocuk kazakları 25'ten aşağı yoktu bu mu büyük indirim...sizin bakıp aldığınız yada önereceğiniz uygun yer varmı hanımlar?
cok kirletmeye basladi ama cok seviyorum kiyamiyorum :)Saol canim valla içime sinerek aldim çokta begendim kışın çok pahalıydı fiyatlar insallah bu kış zayıflar giyerim
Benim kuş ta yere iniyor çocuğun oyuncaklarını itikliyor gagayla ogluş kızıp topluyor onlar benim diye
Öyle valla saol canim çumlemizin yavrularını bağışlasın rabbimKuzucuklar küçük şeylerden mutlu olurlar
Allah bağışlasın hepimizin yavrularını
Sorma yaa saçıyor yemini habire süpürge aciom resmen pisliyor bide bazen kızıyorum açıp camı birakcam diyorum ama çok ta benimsedikcok kirletmeye basladi ama cok seviyorum kiyamiyorum :)
Öyle valla bende kiradayım rabbim yardim etsin zor evim güzel güneş alıyor en çok bu ay yaktim 35 civariydi 25 gun yaktım iki oda 105 geldi güney cephe güneş ısısı iyi oluyoİstanbul'dayım fiyatlar çok uçuk malesefama kendi oturduğum semte yakın yerlerde ilanlarda 170-180 civarı daireler görüyorum sıfır binalar ...keşke imkan olsada alsak
Evet hayalanca bi yerden toplu para gelecekki krediye bulaşmayalım ama talih kuşu bizi bulmaz. Bizim oturduğumuz ev malesef güneş görmüyor çok kötü bişey kışları hele rutubetde oluyor nefret ediyorum ama mecburiyetten oturuyoruz Peki sizce altın daha artarmı bu aralar yüksek seçimlerden dolayımı acaba Bozdura bozdura bişeyim kalmadı 1 bileziğim var onuda ihtiyaçtan dolayı bozdurmayı düşünüyorum ama ne zaman yapmalıyım doğru zamanmı bilmiyorum
Geçmiş olsun canim dış zor benimde 2 ay oldu agŕi gelince deli gibi oluyordum valla kanalda olmadı malesef azı diş çekildiDisinden canim kanal tedavisi goruyor.
Disinden canim kanal tedavisi goruyor.
Öyle valla bende kiradayım rabbim yardim etsin zor evim güzel güneş alıyor en çok bu ay yaktim 35 civariydi 25 gun yaktım iki oda 105 geldi güney cephe güneş ısısı iyi oluyo
Sorma yaa saçıyor yemini habire süpürge aciom resmen pisliyor bide bazen kızıyorum açıp camı birakcam diyorum ama çok ta benimsedik
Ben hix kiyamiyorum esim biraz sıkıştiriyor ona gotmeyince kiziyorum korkar falan diyeSorma yaa saçıyor yemini habire süpürge aciom resmen pisliyor bide bazen kızıyorum açıp camı birakcam diyorum ama çok ta benimsedik
Amin canim sagolasinİnşallah iyi olur kurtulur
Ya bizimkide daha 1 aylikmis.Muhabbet kuşu mu? Ayyy bayılırım bizde eskiden çok baktık çok tatlılar ya
Sürekli bakım isterler tabi o yönden zor
ben yavruyken aldığım için eğitmiştim onu öyle güzel konuşup taklitler yapıyoduki çok alışmıştım ama evdekiler bigün sahip olamadılar kuşum balkondan uçtu gitti çok üzüldüm aradım bulamadım garibim kim bilir nerde öldü kaldı 10 sene oldu hala unutamadım limon'umu
Ben hix kiyamiyorum esim biraz sıkıştiriyor ona gotmeyince kiziyorum korkar falan diye
Amin canim sagolasin
Ya bizimkide daha 1 aylikmis.
Yerim ya cok seviyorum kirletsede kabullendim artik
aminnnNe güzel ay yerim ne tatlıdır şimdi
eğitiyomusun peki hergün aynı kelimeleri birkaç kere tekrarlarsanız bir müddet sonra konuşmaya başlar bana kuşu petshop'u olan bir arkadaşım vermişti o söyledi bunu hergün aynı kelimeleri tekrarla dedi cicikuş,canım,aşkım derdim tam 2 ay sonra konuşmaya başladıaşkıııııııııııım diye uzatıyordu bide durmadan konuşurdu sabah onun dırdırıyla uyanırdık bizim zil sesini olduğu gibi gagasından çıkarırdı bizde zil çaldı zannedip kapıya koşardık akşamları bardağı gagasına dayardım içermiş gibi lıkır lıkır ses çıkarırdı bide annem ona uşuğum kelimesini öğretti uşuğuuuuum derdi o da çok marifetli yavrular ve insanın stresini alıyolar inşallah ömrü uzun olur
Aynı şeyi ben bu gün pazarciya söyledim dedim soğan yemekte lüks oldu artık diye adam haklısın abla diyor millet taneyle alıyor sebzeyi falan Allah yardımcımız olsunUyduruk yemek yaptim :)
kabak, havuc, patlican,kofte, patates, domates, biber hepsini turlu gibk pisirdim soganla salvali falan.
yabina pilav
tavukda kizarttim pane harciyla yeter.
Cok zenginim ama bakin patlican biber kabak dedim
(ne hallere dustuk yaw) artik lux oldu hepsi
aminnn
cok akilli masallah
sabah esimler gittigi an basliyor cikar beni diye kafesde durmuyor tikir tikir onlar gidene kadar uslu ama :)
tv int. baglaniyorum ona cicikus babacim dinletiyorum 1 saat ben is yaparken.
Konusacak sanki kendi kendine mirildaniyor
aksam cok mutlu oluyor esim falan oluyor ilgileniyoruz simariyor otuyor surekli gunduz daha durgun.
Hemen yoruluyor uyuyor
misal halida oynuyoruz onunla topu var bi anda halida uyuya kaliyorcok sapsik ya
Çok zor Rabbim yardımcıları olsun.Bizimde doğalgaz faturası geldi bu gün 129 TL gelmiş
Ay benim oturduğum sitede bı aile kirada oturuyor çok zor durumdalarmis bu gün komşular kendi aralarında bisiler toplayıp götürdü para makarna şeker süt falan kadın iki gündür çocuklarını okula gonderememis beslenme koyamadığı için bende Çarşamba günü pirinc mercimek şeker birde makarnalık alicam bende de para yok ama karta alicam bu halimize şükür Allah'ım yoklukla sinamasin kimseyi hele de çocuk varsa daha zor
aminnÇok zor Rabbim yardımcıları olsun.
Ne güzel düşünmüşsünüz sizdende diğer yardım edenlerdende Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?