Küçük Düşün Büyük Olsun!

Altinin dibe cakilacagini hic dusunmuyorum.
5 cikar 3 duser ancak dibi bulmaz.

lcw sezonu erken kapadi bende bulamadim malesef.

cok kirletmeye basladi ama cok seviyorum kiyamiyorum :)

Öyle valla bende kiradayım rabbim yardim etsin zor evim güzel güneş alıyor en çok bu ay yaktim 35 civariydi 25 gun yaktım iki oda 105 geldi güney cephe güneş ısısı iyi oluyo

Öyle valla bende kiradayım rabbim yardim etsin zor evim güzel güneş alıyor en çok bu ay yaktim 35 civariydi 25 gun yaktım iki oda 105 geldi güney cephe güneş ısısı iyi oluyo

Valla çok iyiymiş of ya bizim doğalgaz faturası ev güneş alamadığı içinmi bu kadar yüksek geliyor tek güneş alan yer mutfak tamamen olmasada bide oturduğumuz küçük oda aydınlık ama güneş direkt vurmuyor
Bu evden iyice nefret etmeye başladım Allah sonumuzu hayır etsin

Sorma yaa saçıyor yemini habire süpürge aciom resmen pisliyor bide bazen kızıyorum açıp camı birakcam diyorum ama çok ta benimsedik

Muhabbet kuşu mu? Ayyy bayılırım bizde eskiden çok baktık çok tatlılar ya
Sürekli bakım isterler tabi o yönden zor
ben yavruyken aldığım için eğitmiştim onu öyle güzel konuşup taklitler yapıyoduki çok alışmıştım ama evdekiler bigün sahip olamadılar kuşum balkondan uçtu gitti çok üzüldüm aradım bulamadım garibim kim bilir nerde öldü kaldı 10 sene oldu hala unutamadım limon'umu

Sorma yaa saçıyor yemini habire süpürge aciom resmen pisliyor bide bazen kızıyorum açıp camı birakcam diyorum ama çok ta benimsedik
Ben hix kiyamiyorum esim biraz sıkıştiriyor ona gotmeyince kiziyorum korkar falan diye
İnşallah iyi olur kurtulur
Amin canim sagolasin
Ya bizimkide daha 1 aylikmis.
Yerim ya cok seviyorum kirletsede kabullendim artik

Ben hix kiyamiyorum esim biraz sıkıştiriyor ona gotmeyince kiziyorum korkar falan diye

Amin canim sagolasin

Ya bizimkide daha 1 aylikmis.
Yerim ya cok seviyorum kirletsede kabullendim artik

Ne güzel ay yerim ne tatlıdır şimdi
eğitiyomusun peki hergün aynı kelimeleri birkaç kere tekrarlarsanız bir müddet sonra konuşmaya başlar bana kuşu petshop'u olan bir arkadaşım vermişti o söyledi bunu hergün aynı kelimeleri tekrarla dedi cicikuş,canım,aşkım derdim tam 2 ay sonra konuşmaya başladı aşkıııııııııııım diye uzatıyordu bide durmadan konuşurdu sabah onun dırdırıyla uyanırdık bizim zil sesini olduğu gibi gagasından çıkarırdı bizde zil çaldı zannedip kapıya koşardık akşamları bardağı gagasına dayardım içermiş gibi lıkır lıkır ses çıkarırdı bide annem ona uşuğum kelimesini öğretti uşuğuuuuum derdi o da çok marifetli yavrular ve insanın stresini alıyolar inşallah ömrü uzun olur

aminnn
cok akilli masallah
sabah esimler gittigi an basliyor cikar beni diye kafesde durmuyor tikir tikir onlar gidene kadar uslu ama :)
tv int. baglaniyorum ona cicikus babacim dinletiyorum 1 saat ben is yaparken.
Konusacak sanki kendi kendine mirildaniyor
aksam cok mutlu oluyor esim falan oluyor ilgileniyoruz simariyor otuyor surekli gunduz daha durgun.
Hemen yoruluyor uyuyor
misal halida oynuyoruz onunla topu var bi anda halida uyuya kaliyor cok sapsik ya

Uyduruk yemek yaptim :)
kabak, havuc, patlican,kofte, patates, domates, biber hepsini turlu gibk pisirdim soganla salvali falan.
yabina pilav
tavukda kizarttim pane harciyla yeter.

Cok zenginim ama bakin patlican biber kabak dedim

(ne hallere dustuk yaw) artik lux oldu hepsi

Bizimde doğalgaz faturası geldi bu gün 129 TL gelmiş

Ay benim oturduğum sitede bı aile kirada oturuyor çok zor durumdalarmis bu gün komşular kendi aralarında bisiler toplayıp götürdü para makarna şeker süt falan kadın iki gündür çocuklarını okula gonderememis beslenme koyamadığı için bende Çarşamba günü pirinc mercimek şeker birde makarnalık alicam bende de para yok ama karta alicam bu halimize şükür Allah'ım yoklukla sinamasin kimseyi hele de çocuk varsa daha zor

Aynı şeyi ben bu gün pazarciya söyledim dedim soğan yemekte lüks oldu artık diye adam haklısın abla diyor millet taneyle alıyor sebzeyi falan Allah yardımcımız olsun

Hay maşallah zaten o kuşlar insanları çok sever eğer yanında kimse olmazsa bi süre sonra ölürler bana arkadaşım demiştiki eğer onunla ilgilenmeyeceksen yanına bir kuş daha al ona arkadaş olsun yalnızlığı hiç sevmiyolar
Biz bazen kimsenin olmadığı odaya koyardık içerden basbas bağırırdı gelin beni alın diye
Tatlı şeyler

Çok zor Rabbim yardımcıları olsun.
Ne güzel düşünmüşsünüz sizdende diğer yardım edenlerdende Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…