Saol canim çok şükür daha iyi bugun meyve ceviz ihlamur koyuyorum ağzına vitaminn olsunGecmis olsun cok kuzuya
Saol canim yaa çok şükür daha iyi bugun ama burnu akıyor silmekten kabuk yara gibi olmuş kremledim hakiki z yağım var sürdum yumuşadi az
Geçmiş olsun canim eşine odsklan bi kac gün duyma kayınvalideni Allah kolaylik versinHerkes hasta benim çocuklar eşim hep gripler bu grip bide gitmiyor ustune terlkrarliyor
Dün mantı yaptım beş beze tek basima
Bugünde su böreği yaptım dolma doldurdum yeşil mercimek çorbası yaptım
Çamaşır katlanilacak iki sepet
Ha bu arada esimde sali günü ameliyat olcak kv gilin orda artık kaç gün kalırsak beni deli etmeden gelsek eşim iyilessinde umrumda deil gerçi umursamam
nasil rahatlar ekmek elden su golden doguruyorlar.Oğlan kız grip bu gece nöbet var bana 15 gündür hastalar yarın yine doktora goturcem
Bu cekmeceleride hallettik ufak gelenleri hep ayırdım Suriyeliler vercem kadının 5 çocuğu var ufak bide hamile burda veersem kimse almaz
Atlatir insallah canim tez vakitdeGece sabaha kadar oğlanı bekledim ateşlendi sabah doktora gittik antibiyotik verdi eve gelip kahvaltı evi bulaşık mak bosalattim iki sepet çamaşır durdum oğlanı yatırımcı bende iki saat uyumuş kafam dön gibi gece uyumayinca akşama da dolma var yeşil mercimek çorba dünden yanına yeşil fasulye pisiirirm buhunluk. Yeter su boregide var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?