Küçük Düşün Büyük Olsun!

T thesekreter Amarylliss kizlar sizin kuslar duruyor mu kafeste.
Bizimki asla durmak istemiyor bizde kiyamiyoruz.
tüm gun disarda.
bizimle uyaniyor bizimle uyuyor resmen.
kirletiyor heryeri ama cok vuruyor kafesine cikmak icin surekli ilgi cekmeye calisiyor.
Ben koysam esim cikariyor.
sabah hemen esim cikardi kiyamiyor o da.
Ben disarida gitsem sokmuyorum artik kafese kapisini aciyoruz kendi odada takiliyor.
Yahu ezicez diye odumuz kopuyo yerlerde uyiyakaliyor kacmiyorda yaninda geciyoruz falan.

Aiy cok seviyorum bi tatafdan da azicikda kafesinde dursun ezilcek kirletmesin falan istiyorum.

Satan adam sizi seviyor sizinle vakit gecirmek istiyor demek bu guzel bisi demis.

Hiziniza yetisilmiyor maşallah
canim valla bu ara acayip kosturmaca yogun gun nasil bitiyor hafta nasil bitti hic anlamiyorum.
Bir de esimle ayri oglumla ayri disciye gidip geliyorum.
Gelen giden, nikahlar var simdi, bebek ziyareti, hasta ziyareti valla kosturmaca hep.

Çorap bile giymezsem böyle olur kendime kızıyorum havalarada güven olmuyor
Bugun ciddi soguktu ama usudum.
Bende abdest sebebiyle corapsiz geziyorum(useniyorum cikar giy cikar giy) bu sefer benimde kasıklarım agrıyor.
Ayaklarim asla ısınmıyor

canim valla bu ara acayip kosturmaca yogun gun nasil bitiyor hafta nasil bitti hic anlamiyorum.
Bir de esimle ayri oglumla ayri disciye gidip geliyorum.
Gelen giden, nikahlar var simdi, bebek ziyareti, hasta ziyareti valla kosturmaca hep.
Vallahi çok enerjiksiniz ben olsam yetişemem kaplumbağa gibi maşallah maşallah

Benim esimde dişçide kendi için randevu almış o halletsin bende gidicem inşallah

Bugun ciddi soguktu ama usudum.
Bende abdest sebebiyle corapsiz geziyorum(useniyorum cikar giy cikar giy) bu sefer benimde kasıklarım agrıyor.
Ayaklarim asla ısınmıyor
Benim kombi kapalıydı açtım çok soğuk bizim ev bile oğlumun ayaklarında çorap var donmus yinede Mart kapıdan baktirdi resmen aman sizde dikkat edin evin hanımı hasta oldu mu tüm iş güç aksıyor

Kuzu bizimki yavruyken durmazdı kafeste.Sürekli dışarıdaydı hatta yemek yemek için bile içeri girmezdi.Pet şişelerin mavi kapağına(kırmızıdan hiç hoşlanmaz:) ) yem su koyup kafesinin üzerine koyardım aç kalmasın diye.
Hizmette sınır tanımam

Ama biraz büyüyünce dışarı çıkmayı azalttı. Şimdide çıkıyorda eskisi kadar değil.

tr Valla cnm benimkide çıkınca girsin istemiyor koltuk üstlerine pisliyor kafesi açık bırakıyorum girmiyor ben odadan çıkınca bi bakıyorum bi ayak dışarda yiyip beni görünce geri kaçıyor dışarı çocuğun oyuncaklarla taktı bu ara yerde gördüğüne tak tak yapio topu yuvarlıyr ama oğlum istemiyor bırak diye kızıyorbezdirdi her gün çıkaramıyorum artık p yüzden dışarı çıkınca saliyorum

Düne nazaran daha iyiyim şükür dün gece ve sabah soğuk algınlığı ilacı içtim ilaç bi enerji verdi kahvalti sonrası temizlik yaptim bulasik çamaşır topladim banyoyu temizledim akşama mercimek corbam ve bulgur pilavı var salata ve ayran yanına biter bugun onlarda eşim yiyip geliyo bu sıra

Ay ayni bizim ki kapaticaz onu diye ac geziyor resmen.
sey ogrenmis gagasina aliyor yemi kapinin esiginde yiyor kapatmayalim diye ya da kuyrugunu disarida birakiyor kapamayalim diye.
kac defa gizli izledim kapinin arasindan biz yokken gayet girip yiyor aklini sevdigim.
Ay simdi dizimin dibinde uyuyor gir de uyu iste kafesinse rahat rahat yok

Insallah birakir ya boylede cok oluyor.
bende avucumda yediriyorum sulugu elimde geziyorum.

Aynı bizimkide öyle canım bi gözü dışarda yiyo yemini içeri kapatınca hem susamış hemde çok aç oluyor

Insallah birakir ya boylede cok oluyor.
bende avucumda yediriyorum sulugu elimde geziyorum.
Yerde uyuklaması falan çok tatlı ya
Bizimkinede annem bir kelime öğretmiş.Annem amarylliss şöyle mi oğlum diyor kuşa o hemen kafa sallıyor yüzüme bakıp.Benle uğraşıyor bıcırık:)
Neyse bana söylediği kelimeyi burda diyip elit kişiliğimi karalamayım

Tünaydınlar kizlar geç kahvalti ettik bigun eşim gitti ise bugünde sütçü günüydü bugün bu hafta oğlumla ikimiz yedik duruyordu yogurtun yarisi 2 kilo süt aldım 1 kilosunu yogurt yaptim bir kilosunu sütlaç yaptim yapmıyordüm bayadir yedik bi kasesini bereketli oldu maşallah dışarı çıkmam lasim sıkı giydireyim oğlanı burnu hala akıyo eşim gec gelirse dünden döner var bide makarna yapicam yanina yarin içinde pizza düşündüm mantar kaşar peynir alicam biber uygunsa azda ondan alirim

Bi koşu gittik geldik markete yerelden sadece elma bide oğluma selpak aldim yumuşak dokulu dio burnunu dsilerim diye 5 tl oraya şoktanda mantar kaşar süt sakız kuş lokumu aldik oraya da 23 tl gbi bisey verdim 2 tl kumbara ya attim biber alcaktım 15 tlydi almadım kız kardesim gelcek onların orda pazar kuruluyor ondan istedim yarim kg yarin pizza yapabilirim onada kullanirim

Esim bugunde çalışıyor kiz kardeşim gelicek aksam yemege hazır çorba vardı onu yapicam fırında mantarlı bésamelli makarna bide salata tatlım sütlaç var yeter bugunluk minnoş teyzesinin özlemiş kudururlar beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…