Küçük Düşün Büyük Olsun!

Acma yaptim pesinede börek pisirdim.
Oglum yer böregi seviyor.
Sarma var yanina sulu yemek uydurmam gerek acil.
Kardesim kokorec alacakmis oglumla yiyeceklermis iyi dedim siz yersiniz.
Malum aksam ben oturmaya gidicem.
Acma goturucem
Mesrubat ve profiterol alıcam bir de..
Hediyeleri de gidince veririm cikar aradan oraya almistim zaten.
2 mak. camasir astim.
Ortaligi toparladim.
Dus aldim.
Gerisi yarin ya baska bisi yapasim yok.

Gunaydın kızlar
Mapus damlarından koptmda geldim
Millet gelinlere saydırıyor ulu orta,biz sövdurtme kendine git diyiynce aa cok ayıp
Aman cok da fifi:)
Cmrts misafir ağırladım
Onlar kapıdan,koci bacadan mesaiye,
Sabah 8 de geldi.
Annemde kahvaltı ettik
Eve geldik koci uyudu.Ben avm yaptm,
Watsons da indirim vardı,el kremi,kıza nivea sempuan,bebe yağı falan aldim.
Attım stoğa.
Cok oldu ama calısmadığım donemde elımın altında olur.
Sabah dolapta bi urunum satılmıs onu kargoya verdim,
Aksama mercımek corbası+mantar sote var.

Dun cok heycan annecim cok heycan modundaydim hic bakamadim.
pazara ciktik pek bisi harcamadim ogluna cilek aldim.
oturma odasina hali siparisi verdim(yine yikanabilir hali)
170tl tutuyor
mutfagada alicam yedek o da 90tl.
Ben bu ara eksiklerimi aliyorum kizlar.
Malum araba taksidimiz bitti cok sukur.
butcemiz +2000 oldu.
oncelik cok zamandir idare ettigim, aman once borclar bitsin dedigim ihtiyaclarimin.

Dun esimde evdeydi yedik ictik costuk.
Evi toparliyorum bugunde.
Camasir astim.
Yemek yapicam.

Bi tatli yapim esimede aksam keyif yapalım.

Belki disari cikariz dun cok bekledik cikalim diye cikamadik.
Bu aksam kutlariz

Selamlar ben sürekli okumama rağmen hiç yazmıyordum. Bu topiğin samimiyetini çok seviyorum, sanki hepiniz arkadaşım gibisiniz
hosgeldin valla bende bu ara utaniyorum yazmaya
cunku birikim yapamiyorum eksiklerimi almam gerek onlar daha gerekli.
Gunluk olagan yaziyorum bu ara.

Selam kızlar bi haftadır çıkmıyorum dışarı pek hava açtı çıktık parka geçen p tesi büyük çaydanlıgın üstünü vermiştim akitio diye yapılmış aldim bide güzel parlatmışlar yeni olmus 15 tl ona verdim canim çiğ köfte istiyordu 4 tl durum e verdim çocuğa biseler abur cubur 4 iki çeşit ekmek 3.5 harcadım yarin çıkmam heralde cocuk hasta diye yikayamadim yarın onu hallederim bugün bi çorba var evde eşim gec gelcek bugunde h içi şehir dışına çıkacak makine teslimine büyük ihtimal o yuzden yemeklik bise almadim biz ne olsa yiyoruz oglanla bugun içinde hamur yoguran pizza pogaca yapayim ayni hamurdan yapıyorum dolapta az mantar azda sucuk var degerlensin

Hosbuldum tesekkur ederim. 2 yaşına girecek bebeğim var o yüzden 2 senedir çalışmıyorum, yaza bakıcam bakalım birşeyler inşallah. Birikimimiz vardı o yüzden tek maaşı pek hissetmedik ama gecen hafta arabayı yükselttik bi de oğluna oda aldık, şimdi nasıl yetecek bilmiyorum. Allah kazanclarımıza bereket versin. 9 yasında bir kızım var bir de. Kendimi de tanıtmış olayım böylece

Hoşgeldiniz

Tesbih çekiyordum şükür bitti baya bugun duasını yaparım ölçüsü doyurdum az uyudu uyanır 6 a dogru gece uyumuyor bu sefer ama uyumassada beni yiyor huysuz oluyor o uyurken hamurumu yogurdum ortalik topladim camasir katladim kahve yaptim oturdum az dinleniyim pizza malzemesini dograrim yavastan yaparim azda tepside mayalanir

ohh afiyetle yiyin.
Bende aman disarida yemiyoruz, hazir bisi almiyoruz, disarida harcamadik diye avunuyorum.
Allah ödeme kolaylığı versin.
ödenir biraz idare edersiniz olsun o da bir yatırım oluyor. Borcu bitince ne iyi olmus birikmezdi ki baska turlu diyorsunuz.
Allah kabul etsin canım.

Evi supurdum.
bulasik mak.bosaltip tekrar doldurmam gerek.
pilav yapicam yanina köfte patates.
6 da kalkar yaparim.
namaz kilmam gerek.

kusa su yaptim biraz girdi icine sevdi sanirim girip cikti hava serin diye yikamak istemiyorum.
Sonrada sac. krt.mak. kuruttum onu
ay nasil hosuna gidiyor saga donuyor sola donuyor mayisti uyudu aklini sevdigim

Saol canim ben kolay kolay pizza istemiyorum dışardan içime siniyor çocukta yiyor hem simdi kahve keyfi yaptim kalkip hazirliycam kızmaya hamur artar gibi pogaca yapicam 1 tepside insallsh

Aynen öyle, zaten siz de tereddütteydiniz alırken, baya eski takipçiymişim yalnız, siz borcu bitirince bana örnek oldunuz

Ya yikanmiyo diyolar ben hiç yikamadimm kuşu korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…