Çok teşekkür ederizSelamlar ben sürekli okumama rağmen hiç yazmıyordum. Bu topiğin samimiyetini çok seviyorum, sanki hepiniz arkadaşım gibisiniz
hosgeldin valla bende bu ara utaniyorum yazmayaSelamlar ben sürekli okumama rağmen hiç yazmıyordum. Bu topiğin samimiyetini çok seviyorum, sanki hepiniz arkadaşım gibisiniz
Iyi gecer çabuk toplar inşallah esin canim stres yaptın ondanmi ağrıyor acabaBende hazırladım kv güle gidiyoruz eşimle ameliyat olcak işte karnında bir agriyotbtam zamanı şimdi ya pufff
HoşgeldinizHosbuldum tesekkur ederim. 2 yaşına girecek bebeğim var o yüzden 2 senedir çalışmıyorum, yaza bakıcam bakalım birşeyler inşallah. Birikimimiz vardı o yüzden tek maaşı pek hissetmedik ama gecen hafta arabayı yükselttik bi de oğluna oda aldık, şimdi nasıl yetecek bilmiyorum. Allah kazanclarımıza bereket versin. 9 yasında bir kızım var bir de. Kendimi de tanıtmış olayım böylece
ohh afiyetle yiyin.Selam kızlar bi haftadır çıkmıyorum dışarı pek hava açtı çıktık parka geçen p tesi büyük çaydanlıgın üstünü vermiştim akitio diye yapılmış aldim bide güzel parlatmışlar yeni olmus 15 tl ona verdim canim çiğ köfte istiyordu 4 tl durum e verdim çocuğa biseler abur cubur 4 iki çeşit ekmek 3.5 harcadım yarin çıkmam heralde cocuk hasta diye yikayamadim yarın onu hallederim bugün bi çorba var evde eşim gec gelcek bugunde h içi şehir dışına çıkacak makine teslimine büyük ihtimal o yuzden yemeklik bise almadim biz ne olsa yiyoruz oglanlabugun içinde hamur yoguran pizza pogaca yapayim ayni hamurdan yapıyorum dolapta az mantar azda sucuk var degerlensin
Allah ödeme kolaylığı versin.Hosbuldum tesekkur ederim. 2 yaşına girecek bebeğim var o yüzden 2 senedir çalışmıyorum, yaza bakıcam bakalım birşeyler inşallah. Birikimimiz vardı o yüzden tek maaşı pek hissetmedik ama gecen hafta arabayı yükselttik bi de oğluna oda aldık, şimdi nasıl yetecek bilmiyorum. Allah kazanclarımıza bereket versin. 9 yasında bir kızım var bir de. Kendimi de tanıtmış olayım böylece
Allah kabul etsin canım.Tesbih çekiyordum şükür bitti baya bugun duasını yaparım ölçüsü doyurdum az uyudu uyanır 6 a dogru gece uyumuyor bu sefer ama uyumassada beni yiyor huysuz oluyor o uyurken hamurumu yogurdum ortalik topladim camasir katladim kahve yaptim oturdum az dinleniyim pizza malzemesini dograrim yavastan yaparim azda tepside mayalanir
Saol canim ben kolay kolay pizza istemiyorum dışardan içime siniyor çocukta yiyor hem simdi kahve keyfi yaptim kalkip hazirliycam kızmaya hamur artar gibi pogaca yapicam 1 tepside insallshohh afiyetle yiyin.
Bende aman disarida yemiyoruz, hazir bisi almiyoruz, disarida harcamadik diye avunuyorum.
Allah ödeme kolaylığı versin.
ödenir biraz idare edersiniz olsun o da bir yatırım oluyor. Borcu bitince ne iyi olmus birikmezdi ki baska turlu diyorsunuz.
Allah kabul etsin canım.
Aynen öyle, zaten siz de tereddütteydiniz alırken, baya eski takipçiymişim yalnız, siz borcu bitirince bana örnek oldunuzohh afiyetle yiyin.
Bende aman disarida yemiyoruz, hazir bisi almiyoruz, disarida harcamadik diye avunuyorum.
Allah ödeme kolaylığı versin.
ödenir biraz idare edersiniz olsun o da bir yatırım oluyor. Borcu bitince ne iyi olmus birikmezdi ki baska turlu diyorsunuz.
Allah kabul etsin canım.
Ya yikanmiyo diyolar ben hiç yikamadimm kuşu korkuyorumEvi supurdum.
bulasik mak.bosaltip tekrar doldurmam gerek.
pilav yapicam yanina köfte patates.
6 da kalkar yaparim.
namaz kilmam gerek.
kusa su yaptim biraz girdi icine sevdi sanirim girip cikti hava serin diye yikamak istemiyorum.
Sonrada sac. krt.mak. kuruttum onu
ay nasil hosuna gidiyor saga donuyor sola donuyor mayisti uyudu aklini sevdigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?