Küçük Düşün Büyük Olsun!

Beni birikimden saymayin valla bu ara.

Ama sansim yaver gitti indirimden hallettim sayilir.

Ocagimi aldim cam set ustu beyaz 560tl
int. daha uygundu ama guvenemedim bir de iadeyle ugrasmak istemedim.
karta taksit yaptirdik.
babyloading87 sagolsun esse den bahsetmisti burada yeni acilmisti bi girip bakim dedim döküm oval benim istediklerim 350tl 3lü agir guzel yanina tava ve caydanliginida ekledim 540tl aldim.
onuda 6 taksit yaptirdim.

sadece celik tencere ve catal kasik takimim birde y.odasi avizesi kaldi alinacak.
Onlarda 20sinden sonra yani kart kesilince.
3lü celik tencerelerde 350tl falandi ama benim begendigim emsan da bir model var.
550tl falan kiyicam paraya onu alicam.
icime sinen olsun istiyorum.

pazardan 2 bag lahana
patlican
biber aldim ciktim.

Sabahdan beri disarilardayim yoruldum

aa unutuyordum 3 tane cicek aldim kendime menekse ve begonya aldim.

İyi günlerde kullan canım.Biz de birikim yapamıyoruz anca borç ödüyoruz ona da şükür azalıyor borçlar.24 ay’’a hepsi biter düzlüğe çıkarız inşallah

Ben de bugün karanfil diktim. Maydanoz, nane, biberiye, sarımsak da diktim olursa bakalım inşallah.

Bu arada ben de esseden döküm tencere almıştım çok memnunum. Sen de güle güle kullan.

Uyguna halletmişsin
İyi günlerde güle güle kullan kuzu

İyi günlerde kullan canım.Biz de birikim yapamıyoruz anca borç ödüyoruz ona da şükür azalıyor borçlar.24 ay’’a hepsi biter düzlüğe çıkarız inşallah
Allah ödeme kolayligi versin canim.
Bende arabanin taksidi bitti borcumuz yok diye rahatca aliyorum.
2 yildir bekledim taksit bitsin diye.
Almak artik hakkim dedim coştum.

ciceklerimin topraklarini degistim cansuyu verdim sifa olsun dedim.
Simdi gelir gider severim meneksemi begonyami.
2 saksım bosa cikti.
aloeveramda 4 saksı oldu bebek vermisler ayirdim.
Ama 2 tanesini 2 arkadasima vericem.
Bende kalan 2 tane yine bebek verir eminim.
cunku tek daldan cogalttim hepsini kac kisiyede dagittim.
Bos da ki 2 saksıma degisik cicek dikmek istiyorum.
yaz kıs ölmeyen balkonda da durabilecek.
Marketlere geliyor ya da su birmilyoncu denen yerlere geliyor oraya bakicam.
o 2 saksımıda doldurmam lazim :) beni rahatsiz eder simdi.

Eger balkona raf yaparsa kardesim alirim ama 3-5 saksı daha simdi camin önundeler balkonda.

Eşim evi süpürdü ben de sildim banyoları yıkadım.Nevresimleri değiştirdim yastıkları yıkadım, yatağa serdiğim korumalığı yıkadım.Banyo paspaslarını yıkadım.Balkonları yıkadım.Yemek yedik,bulaşık makinesi çalışıyor.Çay içip dinlenip ütü yapacağım yarın iş var.Çamaşırlık dolu çamaşır kurumadan diğerini yıkayamıyorım annem de bir tane çamaşırlık daha al diyor.Çeyizimdeki kullanıyorum ama tek yetmiyor.Kalabalık da olsun istemiyorum ama alacağım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…