teşekkür ederim yardımcı olduğun için:) benim en büyük sorunum hareketsizlik. dediğin gibi yürüyüş yapsam hiç fena olmicak.kilo vermek istiyorsan sadece diyet yeterli olmuyor canım. öğün sayısını beşe çıkarırken, kaliteli karbonhidratlara yönelmen ve bol protein, ceviz, badem yemeli yine bol bol su da içmelisin. ayrıca spor. günde en az yarım saat tempolu bir yürüyüş mesela. zamanın varsa salon da olabilir. sadece diyetle yağ değil malesef kas eriyor. sonra bırakır bırakmaz ışık hızıyla kilolar geri geliyor. azmettiysen mutlaka başarırsın.
evlenince 9 kilo aldımbol soğanlı mercimek çorbası yaptım. sıfır yağlı. zayıflamaya çalışıyorum da. masum doyurucu ve besleyici. millet 20 kilo veriyor ben bi 5 kilo veremedim
et obur benımkıSeni çok iyi anlıyorum benimkide hiç sevmez yemez sebze yemeklerini de yemez ,sarma ,dolma,kısır hayatta yemez etsiz yemek yemiyor çok zor gerçekten de.
canım ben yıllardır spor yapıyorum. çok faydasını görüyorum. kolay kolay grip olmamak, az bir işte eklem ve kas ağrısı çekmemek, sürekli zinde ve enerjik olmak gibi. bir kere yaşam şekli haline getirince, bir daha asla vazgeçemezsin. zaten vücudun ister. kalk yürü, kalk yürü, çalıştır beni der resmenteşekkür ederim yardımcı olduğun için:) benim en büyük sorunum hareketsizlik. dediğin gibi yürüyüş yapsam hiç fena olmicak.
harika gerçektencanım ben yıllardır spor yapıyorum. çok faydasını görüyorum. kolay kolay grip olmamak, az bir işte eklem ve kas ağrısı çekmemek, sürekli zinde ve enerjik olmak gibi. bir kere yaşam şekli haline getirince, bir daha asla vazgeçemezsin. zaten vücudun ister. kalk yürü, kalk yürü, çalıştır beni der resmen
allaha şükür benimki yemek seçmez sadece brokoli yemiyor:)et obur benımkı
sebze olarak sadece yesıl fasulye yemeği olur
patlıcan alinazik yer sadece baska turlusunu yemez
kış sebzelerı yemez(bende yemem)
sarma kısır fln yemek kategorisinde değil zaten onlar atıştırmalık
et olsun yeter ona
harika ya. protein ağırlıklı et ve yumurta mı? plates de süper. afarım:)evlenince 9 kilo aldım
azmettım 6 kılo verdim
3 kılo daha var vermem gereken
ama kasmıyorum artık
protein agırlıklı beslenerek zayıfladım
şimdi de platese yazıldım az sıkılasayım barı dedım
hadi ıslatalım:)Maaş yattı
Hemennn :))
sadece bayanlara yönelik olsa bile izin vermez mi?harika gerçekteneşim salona gitmeme izin vermiyor maalesef. markete bile zor gidiyorum sayesinde. spor muhteşem bir yaşam şekli farkındayım. en azından sabahları çaktırmadan yürüsem iyi olur:) seni de tebrik ediyorum süper:)
et, yumurta ve bakliyat. spor yaptığım günler 4 yumurta yiyorum desem?harika ya. protein ağırlıklı et ve yumurta mı? plates de süper. afarım:)
ben eşimle kafayı kırıp küçük bahçeli bir ev aldık istanbulda yıllar önce. verdiğimiz en iyi kararlardanCanim istanbul gibi bir yerde bahceli bir ev hayal malesef.
O eve dokunmak istemiyorum
Guzel bir konumda 5.kat bir daire
Okdukcada buyuk.
Ben tüm hayalleri yazliga yapiyorum
Onun uzerine kurulu
oy oyy oyyy ne güzel.ben eşimle kafayı kırıp küçük bahçeli bir ev aldık istanbulda yıllar önce. verdiğimiz en iyi kararlardan
biridir. içini restore ettik çok masraf yaptık ama buna değdi ne yalan söyleyeyim.
Benimkide etobur malesef.et obur benımkı
sebze olarak sadece yesıl fasulye yemeği olur
patlıcan alinazik yer sadece baska turlusunu yemez
kış sebzelerı yemez(bende yemem)
sarma kısır fln yemek kategorisinde değil zaten onlar atıştırmalık
et olsun yeter ona
Benim esimde salona gitmemi istemediharika gerçekteneşim salona gitmeme izin vermiyor maalesef. markete bile zor gidiyorum sayesinde. spor muhteşem bir yaşam şekli farkındayım. en azından sabahları çaktırmadan yürüsem iyi olur:) seni de tebrik ediyorum süper:)
hayır istemiyor gitmemi. vav 4 yumurta.. sende kesin baklava kası da vardır:) evde egzersiz hareketleri nasıl sence?et, yumurta ve bakliyat. spor yaptığım günler 4 yumurta yiyorum desem?birinin hem sarısını, hem beyazını. diğerlerinin de sadece beyazını. kaslar yırtılıyor ve tamiri için protein şart.
allah allah spor yaparken konuşmaya nasıl fırsat buluyorlar? çok şaşırtıcı gerçekten.Benimkide etobur malesef.
Secenekler kisitli.
Benim esimde salona gitmemi istemedi
Bende karisik bir salonda rahat hareket edemiceme karar verdim.
Sadece bayanlarin oldugu salona yazildim.
Allahımm nasil ufacik bir yer
Nasil dedikodu yapiyolar 1ay ancak gidebildim.
Bıraktim.
Kilo falanda veremedim istemeyerek gittim zaten sirf para verdim diye hep saatim dolmadan ciktim.
Eve plates topu aldim onda da istikrarli olamadim.
Adimsayar denedim onlada olmadi.
Bende 5kg veremiyorum.
Ne aliyorum ne veriyorum kitlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?