Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben eşimle kafayı kırıp küçük bahçeli bir ev aldık istanbulda yıllar önce. verdiğimiz en iyi kararlardan
biridir. içini restore ettik çok masraf yaptık ama buna değdi ne yalan söyleyeyim.
Ahh hangi semtte eviniz?
İstanbulda nekadar olur mustakil ev bilmem ki.
Hani biraz bahcesi olmali
Sakin olmalı
Misal aksam cırcır boceklerinin sesini cok severim ben sakin yerlerde öterler.
Cok yakinimda ev ,bina olmamali.
Rahat olmaliyim.

Sizin adiniza sevindim
İcinize sinerek istediginiz gibi olduysa ne mutlu size darisi bize.

hayır istemiyor gitmemi. vav 4 yumurta.. sende kesin baklava kası da vardır:) evde egzersiz hareketleri nasıl sence?
bilinçli yapmazsan sakatlık olabilir. en iyisi tempolu yürüyüşle başla. açık hava yağ yakımına faydalıdır canım. kondüsyonun güçlensin, sonra ufak ufak diğerlerine geçebilirsin.

allah allah spor yaparken konuşmaya nasıl fırsat buluyorlar? çok şaşırtıcı gerçekten. eğer kilon bir noktada kilitlenip kaldıysa, insülün direncini kontrol ettirebilirsin
birkaç kadın bi araya geldi mi spor salonunda kısır yapmaları da muhtemel:))

bilinçli yapmazsan sakatlık olabilir. en iyisi tempolu yürüyüşle başla. açık hava yağ yakımına faydalıdır canım. kondüsyonun güçlensin, sonra ufak ufak diğerlerine geçebilirsin.
ben günde birbuçuk saat yürüyordum reesmen sindirim sistemin düzgün çalışmaya başladı, nefes alıp verişim derinleşti güzelleşti, vücut duruşum kendine geldi.

allah allah spor yaparken konuşmaya nasıl fırsat buluyorlar? çok şaşırtıcı gerçekten. eğer kilon bir noktada kilitlenip kaldıysa, insülün direncini kontrol ettirebilirsin
Kan degerlerim hepsi normal.
Canim ara veriyolar dinleniyolar(gerci 10dk yapip 10dk oturuyolar)
Cogu spor yapcaz dir gelip eve gidice 5cayi yapan tiplerdi(benim seansim öyleydi yani)
Otururken izliyolar konusuyolar.
Ben hep kulaklik takiyodum muzik dinliyodum.
Hocaylada calismiyodum
10dk ona 10dk buna 20dk pilates seklinde yapiyodum.

Ben cok kilolu degilim o seansin en zayifiydim belkide.
Yas olarakda daha genctim.

Seans degistirme sansim yoktu.
Vakitler bana uymuyodu
Ay 6aydir gelip kilo vermeyen vardi

ben günde birbuçuk saat yürüyordum reesmen sindirim sistemin düzgün çalışmaya başladı, nefes alıp verişim derinleşti güzelleşti, vücut duruşum kendine geldi.
Burasi cok lanet bir semt kosu parkuru dahi yok.
Sokak aralarinda yurumekde sacma sapan oluyo burda.

ahahaha teyzeler grubu böyle oluyormuş. akşamları 7'den sonra olanlar böyle olmuyor. çoğunluk çalışan hanımlar olduğu için zamanları kıymetli. çalışıp gidiyoruz biz valla. merhaba merhabadan başka pek iletişim olmuyor, olamıyor.

He ya benim seans tam esini cocugunu okula ise salmis
Su işlere baslamadan ecükk gidip de iki stres neyim atarim gurubuydu

kadıköyde canım bahçesi küçük ama erik ve ceviz ağaçlarımız var kedilerimiz var, ortancalar, açelyalar da var:) bizimki tarihi bir ev cumbalı 100 yıllık ateş tuğlalı içinde ahşap merdiveni var dizilerdeki gibi.

aynen öyle olur, spor yapanların genelde öz güvenleri de yüksek oluyor. kardeşim içine kapanıktır mesela. zorla götürdüm onu, kız şimdi öz güven patlaması yaşıyor.

En guzeli spor salonlu falan sitede oturmak.
Bahcesinde yurucen sporunu yapicam sabah yarim saat aksam yarim saat hergun mism

Ouw cok guzelmis semtte nasil otantik nasil sevilesi.
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…