İlk adımı atan yok.Ben atmak istemiyorum o zaman hiç beni saymaz istiyorsa kendi adım atar.Yok istemiyorsa da yeni duruma alışmaya çalışırımBence o da dediğinden pişman birbirinizle empati yaparak konuşabilseniz hersey çözülcek bence
Sende haklısın ama evliliğiniz çok yeni severken ayrılmak çok acı inş adım atar onuda ailesi sürekli dolduruyordurİlk adımı atan yok.Ben atmak istemiyorum o zaman hiç beni saymaz istiyorsa kendi adım atar.Yok istemiyorsa da yeni duruma alışmaya çalışırım
Sende haklısın ama evliliğiniz çok yeni severken ayrılmak çok acı inş adım atar onuda ailesi sürekli dolduruyordur
Erkekler bizden daha aileci hele evlendikten sonra eşim nişanlıyken kayınvalideme bizim evimiz bizim kararımız diyodu eşyalar veya başka konuda alt katını teklif etti direk olmaz demiş ama şu bikaç aydır büyülenmiş gibi artık nasıl ağlaşıyorsa eşim görmüyor gerçekleriDoldurdukları kesin hayırlısı napalım sevenin önünde dağ durmaz derler demekki sevmiyorki uzak kalabiliyor
Erkekler bizden daha aileci hele evlendikten sonra eşim nişanlıyken kayınvalideme bizim evimiz bizim kararımız diyodu eşyalar veya başka konuda alt katını teklif etti direk olmaz demiş ama şu bikaç aydır büyülenmiş gibi artık nasıl ağlaşıyorsa eşim görmüyor gerçekleri
Öyle gercekten bazen düşünüyorum gecen yıl ağlasam kıyamazdı şu an kızınca asla konuşmuyor tepkileri aşırılaştı ben hep füşükten sonra psikolojim bozuktu sürekli kendimi onu suçladım ona bağlıyprum kayınvalidem gecen yılda istiyomuş şimdi tepki gösteriyorum sinirleniyorlarDemekki bu erkeklerin hepsi aynı.
Siniri kuvvetli olan kazanırİlk adımı atan yok.Ben atmak istemiyorum o zaman hiç beni saymaz istiyorsa kendi adım atar.Yok istemiyorsa da yeni duruma alışmaya çalışırım
Onu ben de yasadim.Erkekler bizden daha aileci hele evlendikten sonra eşim nişanlıyken kayınvalideme bizim evimiz bizim kararımız diyodu eşyalar veya başka konuda alt katını teklif etti direk olmaz demiş ama şu bikaç aydır büyülenmiş gibi artık nasıl ağlaşıyorsa eşim görmüyor gerçekleri
Bence gurur yapiyor ama konuşmak için adım atan olmadığı için anlayamıyorsun.Doldurdukları kesin hayırlısı napalım sevenin önünde dağ durmaz derler demekki sevmiyorki uzak kalabiliyor
Doğru söylüyosun kaynımın eltimin çocuklarının derdinden maddi manevi bıktım sürekli söyleniyor kayınvalidem ve eski eltimin dediğini yapıyorlar 5 vakit namaz kılan insanlarız oluyor yaptığın kendine sürekli eltimin namussuzluğu vs anlatılıyor acaba eşim benim ailem böyle olsa kabul edermiydi kimse bana karışamazOnu ben de yasadim.
Yani sonradan ogrendim.
Esim bizim nisanlilik donemlerimizde annesine falan ben sevdim benim karim oluyor kimse karismayacak demis susturmus hepsini.
Ama sonradan annem annem olmustu.
Eee ozaman dinleseydin anneni diyesi geliyor insanin.
istiyorlarki kendi aileleri ne yaparsa yapsin biz susalım.
Öyle bir dünya yok kimse kusura bakmasin.
Benim annem babam her gun esime hakaret etse, karissa, nere gittin, nerden geldin, ne aldin, nereye harcadin dese acaba ne yaparlar.
1 gun evli kalmazlar cekmezler.
Hep kiz ailesi alttan aliyor, hep yapici olan kız tarafı oluyor.
Bir evlilik varsa ortada 2 yetiskinin karari esitlik olmasi gerek.
Dedoşla neseli gunler izledik netten.
Ben baya dedemle takılmaya alistim yaw.
is guc saldım dedemle haber izliyorum film izliyorum.
Simdi eve geldim ocaga tavuk attim sote yapicam.
pilav yaptim.
Adam gelir dernekden evde yemek yok.
Oglanada annemden yemek bisiler getiriyorum.
Ay esim olmasa ben annemden yerim bisi pisirmem heralde
Hazir guzel oluyor.
Is de yaptim denmez yan gel yat günü oldu bugün
Gelmedi cnmBence gurur yapiyor ama konuşmak için adım atan olmadığı için anlayamıyorsun.
Gelmedi değil mi?
Konuşabilseydiniz..Gelmedi cnm
Konuşabilseydiniz..
Ama Iki taraf da birbirinden bekliyor bence :)
Normalde de gururlu mu böyle.Galiba cnm o gelsin konuşsun istiyorsa adım atmamaya kararlıyım kıyafetlerini de almadı kardeşinden mi giyiyor yeni mi aldı naptı herşeyi burada
Bu konuda özendim perdeyi attım hep eşim asıyordu gittim uyumuş sesimi çıkatmadım zaten tüm hün tv başındaydı sonra kalkarım dedi aldım merdiveni taktım onla mı uğraşcam ama kasıklarım agrıyor bugün bir daha asla yapmam neyse arkadaşların doğumları olcak ebebeğe geldik onlara hediye aldık bebek arabası vs baktı sadece bunlar bile çok pahalı diye dolaşıyor arada bir getirmek gerekEvde erkek olmayınca iş de olmuyor benim çamaşırlar dolmadı daha geçen yıkamıştık çöp bile çıkmıyor doğru dürüst ev batmıyor bulaşık makinesi kaç gündür dolmuyor
Normalde de gururlu mu böyle.
Insan merak eder valla.
Kıyafet de almamış.
Arayip sorma yazma kiyafet alacak mısın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?