- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
Eşin çok yanlış yapıyor.Çok fevri davranıyor.Dönmesini istemiyorum zaten.Gelmesin
Herkese açık ayarla hikaye paylaş:)Kızlar ben de kararımı verdim istemiyorum artık.Ben de instgram açtım artık o beni kıskansın merak etsin
Herkese açık ayarla hikaye paylaş:)
beren_naz canım eşin hic yapıcı değil.
Kafasında bitirmiş sanırım.
Yoksa esyalari evde falan bahanesi cok mutlaka gelirdi adım atardı.
Eltinle ilgili falan konuşmasan daha iyi.
hakkınızda hayırlısı olsun.
Farkeder mi ınsta açtığını?Yok göremesin merak etsin
Her nekadar sartlar esit olmali vs desekde bir ataerkil durumu var toplumca ulkece.
Erkekler kendilerinden daha baskın karakteri sevmiyorlar malesef.
Bir tık altdan alma tarafi kadina ait olsun seviyorlar.
Ben önceden cevap verir tartisir inatlasirdim.
Artık olur yanini ele alip oradan giriyorum konuya.
Eskiden öyle seylere inatlasirdim ki hayirlayinca guluyorum halime.
Nasil gereksizmis bazi seyler.
Bir yere gidecek olurdum o istemezdi nasil buyuturdum uzatirdimda uzatirdim.
Zamanla kendi git demeye baslamisti.
Sonra sonra sormamaya bile baslamistim hadi ben cikiyorum modunda.
Haber veriyorum simdi bazilari icin.
Evlilik zamanla oturuyor.
Evliligin basinda bunlar asilabilirse sonrasi daha rahat oluyor
beren_naz aileden anne baba dışında bir aile büyüğü, ya da yaşca sizden büyük bir arkadaş (erkek)
Her ikinizle de konuşmalı. Derdiniz nedir gibilerinden. Gerekirse hakemlik yapmalı.
Bazı erkekler çok inatçı oluyor ve inadına yapıyor bazı şeyleri, akrep erkeği özellikle.
Naçizane tavsiyem canım, hakkında hayırlısı olsun
Görür telefonunda ekliyim ya kişilerinde çıkar takip et diyeFarkeder mi ınsta açtığını?
beren_naz aileden anne baba dışında bir aile büyüğü, ya da yaşca sizden büyük bir arkadaş (erkek)
Her ikinizle de konuşmalı. Derdiniz nedir gibilerinden. Gerekirse hakemlik yapmalı.
Bazı erkekler çok inatçı oluyor ve inadına yapıyor bazı şeyleri, akrep erkeği özellikle.
Naçizane tavsiyem canım, hakkında hayırlısı olsun
Birde şey geldi aklima beren.Ailem istemiyor da gene kızımızın mutluluğu diye bazı şeyleri unutmakta razıydılar.Benim kendi gözümle görmemi istediler bugün kafama dank etti.Onun ailesi zaten doldurdu istemediler. yanlarında olması işlerine koşması hamallık yaptırmaları hoşlarına gidiyor.Alsın oğullarını da başlarına çalsınlar.Rabbim büyük bana yapılanı görüyor.Beddularımdan da çok korkuyordu edeceğim beddua ahım yerde kalmaz Allah çıkarsın hepsinden
Birde şey geldi aklima beren.
Acaba bu son olayi bilerek mi büyüttü,işler bu raddeye gelmesi için.
Az çok planli miydi acaba
Allah akil fikir versin.Olabilir bilmiyorum artık insanlara ne güvenim ne inancım kaldı herkesten herşey beklerim
Allah akil fikir versin.
Evliliğe hazir olmayan evlenmesin.
Sende yoluna bak bundan sonra canım.
Güçlü akilli bir kadinsin sen.
Sen haftaya güzel bir tatil plani yap.Öyle yapacağım canım haftaya izne çıkıyorum.Bir tatil yaparım önce sonra da sınava hazırlanırım sınavı geçersem bankada müdür yardımcısı olacağım sonra da müdürlük beklerim kariyer yaparım aşk benim işim değil anladım.
Sen haftaya güzel bir tatil plani yap.
Sinavlari da geçersin eminim.
Başımıza gelenler bizim yüzümüzden değil ki,karşı tarafin da etkileri büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?