Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım o bana o şansı vermedi galiba haftasonu beklemiş.Şimdi görüşmek istemedi hem de bir daha bana yaZma sonu ne olursa olsun bitti yazmış

Senin için ne hayırlıysa o olsun canım,uzme kendini. Eğer değecek bir adamsa zaten tekrar konuşur değilse de bitmiştir yoluna bakarsın. Allah ım yüzünü güldürsün hep. Kalbinim güzelliği buradan bile fark ediliyor.

Dostoyevskinin su sözünü çok severim
"Ne yaparsan yap pişman oleceksin.
Ya yaptıklarından ya yapmadiklarindan."
Ben hep yapmadiklarimdan pişman olacağıma yaptiklarimdan pişman olmayı dilerim.
Durumunu hep okuyorum ve senin için en hayırlısını dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor maalesef.
Ama demem o ki; içinde en ufak bir keşken bile kalmadan karar ver, bir yuva kolay kurulmuyor ama çok daha zor şartlarda da devam ettiriliyor.
Bu iş denge ve uyum meselesi.
Eğer için de en ufak sevgi kırıntısı bile varsa ( ki bence fazlası var), ya da yaşadığıniz guzel günlerin hatırına git karşısına dikil.
İş çıkışına git, evinden çıkarken ya da nerede oluyorsa.
Gözlerinin içine bakarak söylesin sana bittiğini.
Sen de aklındaki herşeyi sor, söylemek istediklerini soyle, gerekiyorsa bağır çağır, ağla.
Kaç aylık evliliginizin hatırına bunu birbirinize borclusunuz.
Bosanacaksaniz yine bosanin.
Ne kaybedersin sen gitsen, sen konuşsan.
Tamam şimdiye kadar beklemen konusunda hakliydin ama şu saatten sonra harekete geçme zamanı bana göre.
Yarın bir gün geriye dönüp baktiginda acaba herşey farklı olabilir miydi diye dusunecegine elinden geleni yap ve Rabbimden hayirlisini dile.
Hayirsizsa zaten bir şey sebep olur olmaz.
Rabbim en hayirli kapısını senin için açsın.
beren_naz

Sağol canım Allah razı olsun.Herşeyin hayırlısı üzülmüyorum bugün kafamda bitti ya rahatladım demekki yaşanması lazımmış yaşandı bitti.

Camım o adımı bugün attım görüşmek istedim.Resmen yalvardım anlatacaklarım var dedim hiç mi sevmedin beni bana ayıracak 5 dk n bile yok mu dedim hatta ileri gidip blöf yaptım gebeyim dedim de adam Nuh dedi peygamber demedi bu saatten sonra ben de istemiyorum artık

Çık karsisina bittiyse de bitmediyse de anlarsin zaten.

İstemediğinden kesin olarak eminsen sorun yok ama içinde en ufak bir acaba var ise, yine aynı şeyi söyleyeceğim.
Randevu vermesini bekleme dikil karşısına.

Biz nisanlandigimiz gün ailesiyle ilgili bir sorun oldu. Bana göre ben hakliydim, ona göre ailesi.
Kaç gün aramadım o da aramadı.
İş çıkışına gidip arabasinin yanında bekledim.
Hayırdır dedim ayrıldık da benim mi haberim yok.
Kaç yıl sevgililik donemimizde hiç ayrıl barış yaşamadık biz. O gün ilk ve tektir.
Beni görünce şok oldu tabi, sarıldı ama nasıl bir sarılma anlatamam. Kemiklerin kırılacak gibi sımsıkı.
O gün ben ona gitmeseydim, bugünkü mutluluğu hiçbir zaman yasayamayacaktim.
Onun için değil kendim için yapmıştım.
Normalde asla ilk adımı atan olmam, aşırı gururlu ve dik basliyimdir
Ama o gün birşey resmen beni oraya götürdü.
O gün gitmedigim için keşke demektense gideyim ne kaybederim en fazla yüzüğü eline verir giderim dedim ve düştüm yollara beren_naz
Bu arada şu an ailesinden hickimse yok hayatimizda

Oy kahvemsim canim:)
Gulumseyerek ve takdir ederek okudum.

Nasıl güzel yazmışsın nasil

Evet ya birazcık sabredince aslında gerisi geliyor.
O huzur ortamı oluşunca zaten er kişi gitmek istemiyor.
O rahati huzuru birakmak istemiyor.
Ailelerde o kararin arkasinda durmak zorunda kaliyorlar.

Gelmese benim esim gelmezdi.
Duzenimizi bozduk asla dedigi seyleri yapti.
Ailesini karsisina aldi bir yerde.
Ben gorussemde gorusmesemde kabullenmek zorunda kaldilar.
Sustular mecburen.

Ama su sartlarda onun ailesi hakkinda ileri geri konusulmamali Berencim.
O daha fazla gerer.
Ya K kahvemsi mutluluk dedigi gibi sen cikacaksin karsisina bi dinle hele diceksin
Ya da sessiz kalan taraf olacaksin.
Olayi akisina birakacaksin.

Bir insta blogeri (zayiflayan bir hatun) 2. evliligini yapmisti yazin.
Bayada ilgimi cekmisti takip ediyordum asama asama.
cunku bosandi senesi dolmadan evlendi baskasiyla ve 1 oglu var.
sifirdan ev duzdu esyalarini satti falan.
Sonra ayriliyoruz dedi soy adini kaldirdi.
Bugun yine esinin soyadini yazmia barismislar
Sanki yakin bir arkadasim barismis gibi sevindim.
Cunku her asamasini paylasti ev duzerken, esinin ailesiyle falan.

Kim olursa olsun bin bir emekle kuruluyor o yuva.
Ayrilik en son akla gelmeli.

Sen elinden geleni yapmışsın

Yok ben de istemiyorum artık bununla mı uğraşacağım 1,5 aydır alttan alıyorum yeter artık.Hayırlısı buymuş adam olamamış sorumluk alamıyorsa evlenmeseymiş bekarca gezseymiş
1.5 aydır sizii yildirmaya çalışmış bence hani sorun. Onda değilde sende olsun diye hani aklınca senin vijdanen rahatsız olmanı istemiş bence o kavgadan sonra zaten boşanmayı düşünmüş siz elinizden geleni yaptınız olmuyorsa olmuyordur evet büyük heveslerle evlendiniz ama gerçekten böyle biriyle de hayat geçmez bir kere onun bu baskılarına boyun egerseniz hep bunu yapmanızı bekleyecek.evet sizde de hata olabilir ama insanız sonuçta namussuzluk yapmadınız hırsızlık yapmadınız böyle tartışmalar boşanmaya sebeb bile değil
Emin olun sizin ona ihtiyacıniz yok ayakları yere sağlam basan bir kadinsiniz kendisi kaybeder hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ayyyy ben de çok sevindim, baktım hemen sayfasına yazmış walla :)
Evlilik zor iş, hele ilk yillar.
Her zorlukta havlu atmak kolaya kaçmak olmaz, ne diyordu alyazmalim da ;
Sevgi neydi, sevgi emekti :)))
Kendi mutlulugun için mücadele edeceksin, herkesle ve gerekiyorsa kendinle bile

Benim dedem ve babannem 1 yatak 1 yorganla ist. gelmisler.

Köydeyken kaynanasi yuzunden cocugunu kaybetmis(halamdan sonra bebek kaybetmis kizmis sonra dogum yapmis o da kizmis sen hep kız doguruyosun diye resmen bakimsizlikdan ölmus kaynanasi baktirtmamis babannem tarlaya gidiyormus sabah aksam geliyormus eve yevmiyeli baskasinin bahcesinde calisiyormus)
Istanbula gelmisler babam olmus
sifirdan baslamislar arsa alip ev yapmislar.
Dedem fabrikaya girmis babannem yine bahce islerine gitmis.
Dedemi tanimadim ben 1.5 yasindayken ölmus.
Ama herkes cok anlatir iyiligini.
Babanneme dermis ki keske findik fistik olsan cebime koysam seni nereye gidiyorsam yanimda göturebilsem.
Okadar severmis yanindan ayirmazmis.
Genc ölmus 49yasinda.
Babannem bizimle yasamisti olene kadar.
O da hep nurlarda yatasıca diye bahsederdi dedemden.
Hic ismini soylemezdi.
Hep Nurlarda yatsin derdi.

Ahh bu es ailesi baskisi acaba kac asirdir var.
Neler yasatiyorlar böyle bizelere,insanlara.
Niye , neden hic bilmem.

Sen son noktaya kadar elinden geleni yaptın.bu kadar basitmiş demekki yıllarınızı silmek. Kendi bilir. Zaten bu şekilde davranan birisiylr evli kslsan da ilerde sıkıntı yaratırdı emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…