Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mutluluguda böyle farkli farkli kisilerde aramak ne derece dogru bilemedim.
Mutluluğu aramak güzel bişeyde ben o kadar çok arıyamazdım 2.eş bile çok iyi tahlil edilmeli zaten duygusal yapım var ben kaldıramazdım birde o kadar adamın ismini karıştırırım

Kızlar eşim mesaj attı.Avukata soracaktın sordun mu yazmış .Sormadım yazdım.O zaman ben çekişmeli dava açıyorum yazmış.Neden anlaşmalı istemiyor muydun yazdım.Sonra ben ciddiyim bizden bir aile çıkmaz anlaşmalı boşanalım ben yoluna sen yoluna bak yazmış.Anlaşmalı protokolü hazırlatayım yazmış.Şartlarım geçerli demiş.
Ben de akşam buluşalım yüz yüze konuşalım detayları yazdım cevap gelmedi henüz

Yahuu sabııırr çok inatçı kocan resmen yangına körükle gidiyor. Bekle bakalım hiçbirşey yazma sakın. Bizi haberdar edersin konu ile ilgili. Ne yapacak merak ettim. Ama olumsuz davranırsa da sen gerekeni yaptın yüzyüze konuşmayı teklif ettin için rahat olur.

Slm kızlar hafta sonu düğün vardı yorulduk ettik düğünde yemek yerken benim sandalye kırıldı iki bacağı çocuk ta kucagimdaydi bi an yerle bir oldum allahtan bisey olmadı nazara geldi resmen

buna çalıya vurup kuş sesi çıkarmak
seni yokluyor
aslında ayrılmak değil niyeti

aman oku üfle
nazara açık oluyor insan

bereketli olsun canım

enerj,ni bile çeker o tip kişiler
bende sinir olurum

Kızlar cevap geldi konuşmak istemiyor kesin kararlıymış.Ayıracak 5 dk n yok mu dedim hatta baya ısrar ettim istemiyor buradan yaz yazmış whatsaptan hatta gebeyim yazdım mahsus.Gene konuşmak istemiyor ben sana süre verdim sesin bile çıkmadı şimdi mi aklıma geldi diyor ben de sinirlendim diyorki çekişmeli acıcam eline dava belgesi gelir ben de anlaşmalı olsun bir an önce bitsin senden kurtulayım dedim sildim numarasını da ne tesadüf eltim de engelimi açmış kadın uğraşıp duruyor istiyor ki ben ona mesaj atayım herhalde hiç atmacam bitsin artık ben elimden geleni yaptım.

Eşime yazdım protokolü hazırla hemen bitsin bu iş yolumuza bakalım yazdım.Eltim de engeli açmış ya ona söyle neden engelimi açıyor benle uğraşmasın yazdım.Beni tahrik etmeye çalışıyor

Neden konuşmadan ayrilmayi seçiyor hiç anlamadım.
Hakkinizda hayırlısı neyse o olsun cnm.
Eltini boşver takip etme artik üzme kendini.

Yüz yüze konuşmak daha iyi olurdu. Belki kaldıramayacağı için görüşmeyi kabul etmiyor. Sessiz kaldığı bu sürede senden adım beklemiş. Keşke o da gururunu bıraksa canım. Bence hala sabırlı olmaya çalış dua et inş dönecektir sana yuvasina

Neden konuşmadan ayrilmayi seçiyor hiç anlamadım.
Hakkinizda hayırlısı neyse o olsun cnm.
Eltini boşver takip etme artik üzme kendini.
Valla eşin bildiğin keçi çıktı kavga edilir boşanalımda denilir bu kadar kolay biyirilir mi sende ara sor avukat hemen imzalama protokolu incelettir birine

Dönmesini istemiyorum zaten.Gelmesin

beren_naz canım kaç gündür okuyorum ve hep aklımdasın. Lütfen sakin kalmaya çalış.
Şunu en başta söyliyeyim sen çok güçlü bir kadınsın ve ailende yanında.
Eşinde hata yapıyor umarım çok geç olmadan hatasını fark eder. Bizde şöyledir tabii ki aklını kurcalayan şeyler hiç hoş değil. Dışarıdan bakıldığında gemileri yakası geliyor insanın ama eşinin abisi annesi babası şunu demelidir. Oğlum bizi bırak sen gerçekten mutluysan ve seviyorsan biz dış kapının dış mandalı oluruz. Hatta yengesi bile kendini geri çekmeli. Bilmiyorum yuvayı kurmak gerçekten çok zor hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım. Birde bu süreçte yengeyi konusunu aranıza sokmasan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…