Mutluluğu aramak güzel bişeyde ben o kadar çok arıyamazdım 2.eş bile çok iyi tahlil edilmeli zaten duygusal yapım var ben kaldıramazdım birde o kadar adamın ismini karıştırırımMutluluguda böyle farkli farkli kisilerde aramak ne derece dogru bilemedim.
Kızlar eşim mesaj attı.Avukata soracaktın sordun mu yazmış .Sormadım yazdım.O zaman ben çekişmeli dava açıyorum yazmış.Neden anlaşmalı istemiyor muydun yazdım.Sonra ben ciddiyim bizden bir aile çıkmaz anlaşmalı boşanalım ben yoluna sen yoluna bak yazmış.Anlaşmalı protokolü hazırlatayım yazmış.Şartlarım geçerli demiş.
Ben de akşam buluşalım yüz yüze konuşalım detayları yazdım cevap gelmedi henüz
tabi kötü bir örnekMutluluguda böyle farkli farkli kisilerde aramak ne derece dogru bilemedim.
buna çalıya vurup kuş sesi çıkarmakKızlar eşim mesaj attı.Avukata soracaktın sordun mu yazmış .Sormadım yazdım.O zaman ben çekişmeli dava açıyorum yazmış.Neden anlaşmalı istemiyor muydun yazdım.Sonra ben ciddiyim bizden bir aile çıkmaz anlaşmalı boşanalım ben yoluna sen yoluna bak yazmış.Anlaşmalı protokolü hazırlatayım yazmış.Şartlarım geçerli demiş.
Ben de akşam buluşalım yüz yüze konuşalım detayları yazdım cevap gelmedi henüz
aman oku üfleEsim ablasini otobuse birakti koye gidecekler ben gormeye gitmedim.
Donduklerinde de görmeyecegim.
Karadeniz turunuda soylemis orada ben kimseye soylememistim onada tembih ettim soyleme diye.
ee ögrencekler zaten dedi.
onlar 19unda dinecekmis 28inde de yurt disina doneceklermis
Ben de siz geleceksiniz biz gidecegiz dedim dedi.
Onlarin gozu goturmuyor hasetlenmislerdir hemen.
Bi de lelli donunce köye gidecek demis.
siz gecen senede oyle yapmistiniz tatilden donunce lelli koye girmisti demis hemen gorumcem.
Resimlerden yani durumsan takip etmis.
Bu sene hepsini durumdan engelledim.
Anlayacaklar engelledigimide anlasinlar insAllah.
bereketli olsun canımSelamlar kızlar
Geçen pazartesi 8 poşet fasülye koymuştuk buzluğa.
Bugünde annem vişne almış.
7 kilo kilosu 5₺dan.
Saplarını ayıklayıp çok azını reçel yapalım.
Kalanınıda dolaba komposto yapmak için koyalım dedik.
Vişneler bana bakıyor ben vişnelere:))
Haydi bana kolay gele:))
Eki Görüntüle 2293527
enerj,ni bile çeker o tip kişilerBende hic demezdim oram agriyo buram agriyo ya da isim var falan.
Baktim milletin enayisi benim.
Benden 8 yas kucuk eltimin kizi surekli oram agriyo buram agriyi halsizim yorgunum hic bi is yapmiyor artik bende yogunum,isim var, halsizim, hastaneye gidicem falan olsada olmasada soyluyorum.
Arkamdan konusurlar kesin hic umrum degil.
Resmen kullaniliyordum herseyi yapan heryere kosan yetisen rahatligini vermiceksin kimseye.
Neden konuşmadan ayrilmayi seçiyor hiç anlamadım.Kızlar cevap geldi konuşmak istemiyor kesin kararlıymış.Ayıracak 5 dk n yok mu dedim hatta baya ısrar ettim istemiyor buradan yaz yazmış whatsaptan hatta gebeyim yazdım mahsus.Gene konuşmak istemiyor ben sana süre verdim sesin bile çıkmadı şimdi mi aklıma geldi diyor ben de sinirlendim diyorki çekişmeli acıcam eline dava belgesi gelir ben de anlaşmalı olsun bir an önce bitsin senden kurtulayım dedim sildim numarasını da ne tesadüf eltim de engelimi açmış kadın uğraşıp duruyor istiyor ki ben ona mesaj atayım herhalde hiç atmacam bitsin artık ben elimden geleni yaptım.
Yüz yüze konuşmak daha iyi olurdu. Belki kaldıramayacağı için görüşmeyi kabul etmiyor. Sessiz kaldığı bu sürede senden adım beklemiş. Keşke o da gururunu bıraksa canım. Bence hala sabırlı olmaya çalış dua et inş dönecektir sana yuvasinaKızlar cevap geldi konuşmak istemiyor kesin kararlıymış.Ayıracak 5 dk n yok mu dedim hatta baya ısrar ettim istemiyor buradan yaz yazmış whatsaptan hatta gebeyim yazdım mahsus.Gene konuşmak istemiyor ben sana süre verdim sesin bile çıkmadı şimdi mi aklıma geldi diyor ben de sinirlendim diyorki çekişmeli acıcam eline dava belgesi gelir ben de anlaşmalı olsun bir an önce bitsin senden kurtulayım dedim sildim numarasını da ne tesadüf eltim de engelimi açmış kadın uğraşıp duruyor istiyor ki ben ona mesaj atayım herhalde hiç atmacam bitsin artık ben elimden geleni yaptım.
Valla eşin bildiğin keçi çıktı kavga edilir boşanalımda denilir bu kadar kolay biyirilir mi sende ara sor avukat hemen imzalama protokolu incelettir birineNeden konuşmadan ayrilmayi seçiyor hiç anlamadım.
Hakkinizda hayırlısı neyse o olsun cnm.
Eltini boşver takip etme artik üzme kendini.
Yüz yüze konuşmak daha iyi olurdu. Belki kaldıramayacağı için görüşmeyi kabul etmiyor. Sessiz kaldığı bu sürede senden adım beklemiş. Keşke o da gururunu bıraksa canım. Bence hala sabırlı olmaya çalış dua et inş dönecektir sana yuvasina
Bende o eltının lafını artık hiç yapma eşine...Dönmesini istemiyorum zaten.Gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?