Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde cumartesi okul kıyafetlerini aldık 400 harcadıkları daha kırtasiye masrafi çanta filan alınacak
okul masraflari bitmiyor

Gunaydınnnn gızlarrr
Sabah sabah 250lilik olduk
Kontrolum vardı gayet güzel düsmüs dikisler dedi dr
Gece gaz problemimiz vardı,cocuk druna ugradık
Gaz damlası verdi 63 tl
Dr bana krem verdi 130 tl
Emmiyo diye chicconun tek damla biberonunu alın dedi dr 50 tl o
Bunları koci ödedi
Ben 15 tl simit -tahanlı aldım

Sag saglim dun sabah indik memlekete.
Disarida bisiler yedik aksam 54tl karttan cektim.
Kardesim de eve alis veris yapip cay ısmarladi.
Paslaşa paslaşa öduyoruz aldiklarimizi.
Evden adim atinca para gidiyor burada.
Esim gelene kadar idare edim elimdeki nakiti.
Karta yüklenicem.
Yemek yapicam az evde yiyip cikiyoruz aksam yine acikiyoruz disarida yiyoruz onuda.
İnsanin istahi aciliyor burada..

Kahvaltiligimizi evden getirmistik.
Sogan patates domates gibi eksikler var yarin buranin pazari onuda pazardan hallederiz.

Haftaya balik sezonu burada bol bol balik yeriz gitmeden..
Palumuta doyamamistik gecen yaz.

Eve donunce alis veris yapmam lazim.
Buzdolabi bostu.
kahvaltilik,sebze bisiler almam gerek.
Ogluma kahvalti icin tost ekmegi almam lazim
Börek yaparim, acma yaparim buzluga kaldiririm.
Okula giderken kahvaltida seviyor.

Herseyi planliyorsun mecburen.

sezeryan oldun dimi kuzu
estetik dikis yapmiyorlar mi yaw?
Bana öyle yapmislardi dikisde dusme vs olmadi

lellim planlı olunca daha rahat oluyor
bir gün yoruluyorsun ama hergün ne yapıyım derdi olmuyor

Bizde eşim ile bu sene balık işi şöyle düşündük
eve yakın piknik yeri var
mangalı hazırlayıp veriyorlar
birde küçük üstü çatılı içinde sobası olan naylon kaplı çardak veriyorlar
levrek çupra olunca mangal alırız
küçük balık olunca tüp getiririz
hem piknik olur hem balık evde koku yapmaz dedik
çok sogukta degil ama hafif soguklarda iyi olur
içerde soba olunca hemen yakıyorlar:)
değişik bir deneyim oluyor
işte çocuk kışın bunalıyor
bizler bile sıkılıyoruz ki

selam kızlar.. ayyy biri bana dur desin.. son zamanlarda hayatımda hızlı ve keskin değişiklikler oluyor. ben 31 temmuzda sözleşmem bitince uzatılmasını istemeden işi bıraktım. doğal olarak işsizlik maaşı hakkım vardı ona başvurdum. ve 19 ağustosta eski iş yerim olan Makarna fabrikasında tekrar işe başladım. Beni çok aradılar en son patronum ısrarla görüşmek istedi ve 18 ağustos görüştük.. geri dönmemi ve işleri toparlamamı istedi. çok ısrar ettiler. vee eski işime geri döndüm. Yine eski pozisyonda yani üretim müdürü olarak işime döndüm. bakalım inşallah iyi geçer. çalışma arkadaşlarım, elemanlarım herkes çok sevindi bni gördüklerine. maaşım eskiden 3000 tl idi 4000 yapıldı. Şuan herşey yolunda. hayırlısıyla bismillah diyip başladık bakalım..

şimdi eskisi gibi ofisimde olacağım için sık sık buraya gelip hem okuyup hem yazabileceğim..
Birikim konusuna gelirsek pek bi birikimim yok, ama bundan sonra dikkat edeceğim. 23 ağustosta sigorta girişim oldu. 23 günlük işsizlik maaşı alırım sanırım. emin değilim bundan. ama alırsam üstüne ekleme yapıp bi yarım altın almayı planlıyorum..
-kızıma kayınvalde bakmaya devam edecek ona da aylık 750 tl vereceğiz.
-önümüzdeki haftalarda şirket hattı alıp şuan kullandığım kişisel telefonu da kapatmayı düşünüyorum. fatura da olmayacak o zaman 60 tl de ordan kalır.
-evdeki dijitürkü kapatmayı düşünüyoruz bakalım eşim emin olsunda. aylık 80 tl de ona gidiyor.
Düzenim daha iyi olacak inşallah. ama tasarrufu elden bırakmamak gerek. sıkıntılı bir yıl geçirdim.

kızıma bi bebek arabası alacaktım, alamamıştım bugüne kadar. bi arkadaşımız bize sıfır kullanılmamış bebek arabası verdi. kendi kızı için almıştı bi tane, Almanyadan da ailesi bi tane daha yollayınca bana verdi ücret kabul etmeden. Sağolsun tam da almam gereken zamanda verdi.. çoookkk mutlu oldum:)

Hic bilmiyorz
Kardesimle konustuk aksm üzeri
Ben sana dedim,annem lohusa sendromuna giriyor dogumlarda dedi.
Kalma orda gel bende kal,3 gün sonra aglayarak arar ben size naptım diye dedi
Ayaklandm sükür kalırım evimde.
Ayyyyyy sadece benim annem böyle zannediyordum annelere biseymi oluyor benim ilk bebeğim de sırnakta idik orda esime taktı zaten çok zor şartlarda doğum yaptım ikincide mersindeyim hem annem hem kayınvalidem vardı orada da kayinvalideme taktı artık dayanamadım eşim seni bindirsin sen git istersen dedim işiniz bitti tabi dedi kendi yaptıklarını hiç görmüyor bide benim evimdeydik onların evinde olsaydı küçücük bebekle evimede gelemezdim istediğim zaman depresyonun ucundan döndüm ama hiç unutamıyorum o günleri ne yatmak ne bişey lohusalik nedir bilmem
Bu arada kızçeni güle güle büyüt Allah analı babalı büyütsün

Annem biseyler hissetmistir
Kocam sıkıdır az
O elimdeki parayı alacak sanıyor ondan verme diyor.
Bana da destek olmam lazım gibi geliyor
1haftada 5 bin harcamısız
Ahh ahhh bizde dün aglastık
Ben yorgunum benim lafıma bakmayın diyo
Kvdemlere kızgın hırsını bizden cıkarıyor
Evde bikac eksik vardı,koci onları yapıyor bugun sineklik vs pazartesi o is bası ypr
Bizde evimize geceriz inss

Aksm kız gaz sancısı yasadı
Benimkilerde kardesimin cocukların dra sormuslar napalım die
Damla vermis
Ay benim adam bi carladı
Bizizm drumuz yok mu?
Biz soramaz mıyız diye
Bana bi laf ederim zor tutuyorm kendimi
Sonra görüsemeyiz yüz yüze bakamayız dedi ben sok
O derece delirmis durumda
Sonra bugun sorduk drumuza gaz damlası verdi.
Bak biz de biliyorz karısmasınlar diyo
ÜZerine ek hesabımın ekstresine 140 tl islem ücreti gelmis
Ona bi carladı,neden ek hesap acık diye
Ay dogurdm ama agzımdan burnumdan geldi Allah affetsin ama
Suan kız iyi olsun,yiyin birbirinizi kafasındayım

Millet sanki kendi doğuruyor herşeyi sen yaşıyorsun ben onu anlamıyorum insan zaten çocukla bunalıyorum para sıkıntısı da çok yaşanıyor aynı sıkıntı sizdede var buay para bitti
Elektrik 96
Su 60 gelmiş bu ay ikisi de çok geldi
Okul masrafi kredi kartı hoplatti bizi iyice

işkura yeniden bildirmeniz gerekiyor iş sigorta girişim oldu diye. birde bu sürede işsizlik maaşı alınca sistemde de sigortalı gözükünce faiziyle geri alıyorlar o verdikleri işsizlik maaşını

Öylede olan bize oluyor farkında değiller yıllar gecsede unutulmuyor 2. Bebeğimde eşim et kıyma falan almış yemek yapılsın diye ne annem ne kayınvalidem elini sürmüyor dolaba bile koymamışlar dikişli dikişli dolabı yerleştirdim bide etlerle yemek yaptim sonra bana lohusa kadın kanlı et ellemez diyor ya sabır dedim kendi kendime ilkinde 17 günlüktü bıraktı banyo bile yaptiramiyordum 2.de ben 10 günlüktü git dedim kayınvalidem 40 50 gün kaldı annem gidince daha rahat geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…