- 21 Ağustos 2015
- 32.229
- 97.859
- 798
- 38
Sanırım 2-3 dikis icte var,lazerle oluyo cünkü ama icerdekiler düsüyor.sezeryan oldun dimi kuzu
estetik dikis yapmiyorlar mi yaw?
Bana öyle yapmislardi dikisde dusme vs olmadi
Ahh ya halbuki süt veriyo bu kadınlar deseleerÖylede olan bize oluyor farkında değiller yıllar gecsede unutulmuyor 2. Bebeğimde eşim et kıyma falan almış yemek yapılsın diye ne annem ne kayınvalidem elini sürmüyor dolaba bile koymamışlar dikişli dikişli dolabı yerleştirdim bide etlerle yemek yaptim sonra bana lohusa kadın kanlı et ellemez diyor ya sabır dedim kendi kendime ilkinde 17 günlüktü bıraktı banyo bile yaptiramiyordum 2.de ben 10 günlüktü git dedim kayınvalidem 40 50 gün kaldı annem gidince daha rahat geçti
İnsan içine atıyor söylesen kalp kırgınlığı oluyor benimki ilkinde esime taktı adamın kucağına bile almasına izin vermiyordu kızımızı Allah var sorun çıkarmadı eşim başkası olsa kavga ederdi ben iş beklemiyordum zaten gücüm yettikce yaparım olmadı eşim yapar ama bide sen lohusasın diyorlar olmaz ya hani kazara hamile falan kalsam kimseyi istemem gelmesinde gitmemde Allah size güle güle büyütmeyi nasip etsin kuzucuğu mis gibi kokuyordur kok bizim yerimizedeAhh ya halbuki süt veriyo bu kadınlar deseleer
Az yardımcı olsalar
Annem is yaptırmıyo bana Allah icin bardagımı bile kaldrıyor ama arada kociyle takısması olmasa
Psikolojik olarak arada kalmak cok zor
Benim kv çamaşırlar için annem aştı gitti toplaması bile kaç kere söyledim bi topla diye yok kalktim topladım sepeti ayagimla iteleyerek içeri koydum yemek desen yok gönlü olcak yapacak gece eşim böyle kaldıramadı yerinden kv hiç horluyo kalkmadı eşim epey kızdı bir de oructu sahura kaldırmadı eşini yr biseyler yat kendin dedi gece annem kalk oğlum biseyler hazırladım dedi sabah kalktı ise gitti eşim.ogun aradı annesini sen anne olcam dedi annesi kaldırdı bide dedi Ogün hop kv evine kactiÖylede olan bize oluyor farkında değiller yıllar gecsede unutulmuyor 2. Bebeğimde eşim et kıyma falan almış yemek yapılsın diye ne annem ne kayınvalidem elini sürmüyor dolaba bile koymamışlar dikişli dikişli dolabı yerleştirdim bide etlerle yemek yaptim sonra bana lohusa kadın kanlı et ellemez diyor ya sabır dedim kendi kendime ilkinde 17 günlüktü bıraktı banyo bile yaptiramiyordum 2.de ben 10 günlüktü git dedim kayınvalidem 40 50 gün kaldı annem gidince daha rahat geçti
Ama bana mesaj geldi. Sigorta girişiniz bu tarihte olması sebebiyle ödeneğiniz kesildi diye.işkura yeniden bildirmeniz gerekiyor iş sigorta girişim oldu diye. birde bu sürede işsizlik maaşı alınca sistemde de sigortalı gözükünce faiziyle geri alıyorlar o verdikleri işsizlik maaşını
Canım bize oldu bi iki hafta önce. Buzlugu boşalt kapıları ac 24 saat fişten çektik düzeldi buzluğa cok yukledigim icin olmus düzeldi allahtan sende öyle yap simdi birini cagirsan sorunu bulmak icin bile para alıyorlarBiz de bu ay kredi kartı kullanmayalım dedik yine yüksek gelmiş. Elimde para kalmıyor böyle olunca da.
Bugün buzdolabımız bozuldu. Derin dondurucusu çalışıyor ama üst kısım çalışsada soğutmuyor.başına gelen varmı. Çok şükür garantisini de uzatmıştım. İki yıl olmadı daha alalı
Günaydın herkese,
Benim de başıma gelmişti canım,
Fişi çekip, içini tamamen boşaltıp 48 saat eritmek gerekiyor, dolap ve buzluk arasındaki köpüklü yer (biz gormuyoruz) buz tutmuştur o nedenle çalış komutu almıyor, o buzu çozdurmek gerekiyor.
Hem servis, hem de dolap tamircisi aynı şeyi söyledi,
Uyguladım, sonra düzeldi
şimdi eskisi gibi ofisimde olacağım için sık sık buraya gelip hem okuyup hem yazabileceğim..
Birikim konusuna gelirsek pek bi birikimim yok, ama bundan sonra dikkat edeceğim. 23 ağustosta sigorta girişim oldu. 23 günlük işsizlik maaşı alırım sanırım. emin değilim bundan. ama alırsam üstüne ekleme yapıp bi yarım altın almayı planlıyorum..
-kızıma kayınvalde bakmaya devam edecek ona da aylık 750 tl vereceğiz.
-önümüzdeki haftalarda şirket hattı alıp şuan kullandığım kişisel telefonu da kapatmayı düşünüyorum. fatura da olmayacak o zaman 60 tl de ordan kalır.
-evdeki dijitürkü kapatmayı düşünüyoruz bakalım eşim emin olsunda. aylık 80 tl de ona gidiyor.
Düzenim daha iyi olacak inşallah. ama tasarrufu elden bırakmamak gerek. sıkıntılı bir yıl geçirdim.
Aksm kız gaz sancısı yasadı
Benimkilerde kardesimin cocukların dra sormuslar napalım die
Damla vermis
Ay benim adam bi carladı
Bizizm drumuz yok mu?
Biz soramaz mıyız diye
Bana bi laf ederim zor tutuyorm kendimi
Sonra görüsemeyiz yüz yüze bakamayız dedi ben sok
O derece delirmis durumda
Sonra bugun sorduk drumuza gaz damlası verdi.
Bak biz de biliyorz karısmasınlar diyo
ÜZerine ek hesabımın ekstresine 140 tl islem ücreti gelmis
Ona bi carladı,neden ek hesap acık diye
Ay dogurdm ama agzımdan burnumdan geldi Allah affetsin ama
Suan kız iyi olsun,yiyin birbirinizi kafasındayım
Benim kv çamaşırlar için annem aştı gitti toplaması bile kaç kere söyledim bi topla diye yok kalktim topladım sepeti ayagimla iteleyerek içeri koydum yemek desen yok gönlü olcak yapacak gece eşim böyle kaldıramadı yerinden kv hiç horluyo kalkmadı eşim epey kızdı bir de oructu sahura kaldırmadı eşini yr biseyler yat kendin dedi gece annem kalk oğlum biseyler hazırladım dedi sabah kalktı ise gitti eşim.ogun aradı annesini sen anne olcam dedi annesi kaldırdı bide dedi Ogün hop kv evine kacti
Canım bize oldu bi iki hafta önce. Buzlugu boşalt kapıları ac 24 saat fişten çektik düzeldi buzluğa cok yukledigim icin olmus düzeldi allahtan sende öyle yap simdi birini cagirsan sorunu bulmak icin bile para alıyorlar
Gelin veya kızları doğurunca annelere bişeyler oluyor lohusalik onlara etki ediyor herhalde normalde annem çok yardımcıdır hakkını yiyemem ama dogumlarda başka biriydi sanki iyi olsunlarda o günler gelip geçiyor bir şekildeBenim kv çamaşırlar için annem aştı gitti toplaması bile kaç kere söyledim bi topla diye yok kalktim topladım sepeti ayagimla iteleyerek içeri koydum yemek desen yok gönlü olcak yapacak gece eşim böyle kaldıramadı yerinden kv hiç horluyo kalkmadı eşim epey kızdı bir de oructu sahura kaldırmadı eşini yr biseyler yat kendin dedi gece annem kalk oğlum biseyler hazırladım dedi sabah kalktı ise gitti eşim.ogun aradı annesini sen anne olcam dedi annesi kaldırdı bide dedi Ogün hop kv evine kacti
Geldiyse sikinti yok o zaman. Buyuk ihtimal o 23 gunluk suredeki maas cikar. E devlettrn kontrol edebilirsinizAma bana mesaj geldi. Sigorta girişiniz bu tarihte olması sebebiyle ödeneğiniz kesildi diye.
teşekkür ederim canımmGünaydın kızlar
zelalke hoş geldin
İş dönüşü nedeniyle maaşının artması çok güzel olmuş
Bereketli olsun
Maşallah gonlunce olsun canımselam kızlar.. ayyy biri bana dur desin.. son zamanlarda hayatımda hızlı ve keskin değişiklikler oluyor. ben 31 temmuzda sözleşmem bitince uzatılmasını istemeden işi bıraktım. doğal olarak işsizlik maaşı hakkım vardı ona başvurdum. ve 19 ağustosta eski iş yerim olan Makarna fabrikasında tekrar işe başladım. Beni çok aradılar en son patronum ısrarla görüşmek istedi ve 18 ağustos görüştük.. geri dönmemi ve işleri toparlamamı istedi. çok ısrar ettiler. vee eski işime geri döndüm. Yine eski pozisyonda yani üretim müdürü olarak işime döndüm. bakalım inşallah iyi geçer. çalışma arkadaşlarım, elemanlarım herkes çok sevindi bni gördüklerine. maaşım eskiden 3000 tl idi 4000 yapıldı. Şuan herşey yolunda. hayırlısıyla bismillah diyip başladık bakalım..
Aynen insan neden kötü olunsun iyi olmak varken diyor,ama iste hayaller hayatlar.İnsan içine atıyor söylesen kalp kırgınlığı oluyor benimki ilkinde esime taktı adamın kucağına bile almasına izin vermiyordu kızımızı Allah var sorun çıkarmadı eşim başkası olsa kavga ederdi ben iş beklemiyordum zaten gücüm yettikce yaparım olmadı eşim yapar ama bide sen lohusasın diyorlar olmaz ya hani kazara hamile falan kalsam kimseyi istemem gelmesinde gitmemde Allah size güle güle büyütmeyi nasip etsin kuzucuğu mis gibi kokuyordur kok bizim yerimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?