- 21 Ağustos 2015
- 32.229
- 97.859
- 798
- 38
Gecmiss olsunnnSelam kızlar işler çok yoğun arkadaş da izinde onun yerine de bakıyorum canım çıkıyor.
Akşam Kardeşim işten gelirken kaza yapmış Allahtan bişeyi yok ama arabanın ön kaporta düşmüş Allahtan kasko var aradık çekici geldi servise götürdü.Babamın daha haberi yok annemle Kardeşim ben de kalıyor yarın söyleriz artık ona
Değerinden biraz kaybetti tabi
Sağol canımberen_naz gecmis olsun canim
Gecmiss olsunnn
Allah beterinden korusun cnm
40 gün eger saglık acısından bi engel yoksa cok zor kvdeyle yada anneyle gibime geliyor.Bende lohusayken anneme takmıştım
Kadının yaptığı bir şey de yoktu
Kayınvalide dursun o yapsın o kalsın sen git yapıyordum
Allsh var ikisi aynı anda geldi
Sonra annem gitti
Kayınvalide 40 gün bizde kaldı
Her şeyimi yaptı allah razı olsun
Yemeğim, misafirim, ev temizliğim
Ben hiç bir şey yapmadım birde sıkıntıdan patladım
Gezmeye alışık birisi olarak evde durmak boğuyordu
Kayınvalide bırakıp lastik değişmeye gitmiştim
Sırf hava almak için
Büyük bir sabır ile kayınvalidem ve kayınpederim iki koldan ayağa kaldırdılar
Emeklerini ödeyemem❤
Valla yaBir rahat bırakmadılar baby hepsisen kızınla kafanı dinleyeceğini hepsi bir yerden kafanı ütüledi ya. İnşallah biraz zaman geçince sakinleşir ortalık
Geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusunSağol canım
sırası gelince söylemezsen40 gün eger saglık acısından bi engel yoksa cok zor kvdeyle yada anneyle gibime geliyor.
Kvde benim esmiyor hic
Görümcem 1 yıl sonra ise baslamıs ne hikmetse ben dogum yapınca
Bebegine bakıyormus
Ama beklesin bir bir söylücem yüzüne busefer
hadi gözün aydın maşallah bal kıza :)Slm kızlarr
Dün mucize gibi bisy oldu
Benim kız memeyi tuttu
Evde bi bayram havası
Bol bol emziyorm
Bende harcama yok
Dısarı pek cıkmadıgım icin
Bugün amcamlar gelcek
En az 2 altın yolda
Alamıyoruz bari elimizdekilere sahip cıkalım.
Raporlar filn yatsın hemen yapcam bilezik
Yüksek faln demicem.
Hava çok sıcak olduğu icin canim dolapsiz olmuyo 24 saat geçince taktım 48 saat bekleyemem diye düzeldi allahtan24 saat yeterli oluyormu iki gün dedi ama. Buzluğa çok yüklendim kesin dediğin gibi benim de ondan oldu. Derin dondurucum yok. Tabi buzlukta börek poğaça et kıyma. Kemik çok var. İlikli kemik kızım için. Öyle oyle doldu buzluk.
geçmiş olsun canımSelam kızlar işler çok yoğun arkadaş da izinde onun yerine de bakıyorum canım çıkıyor.
Akşam Kardeşim işten gelirken kaza yapmış Allahtan bişeyi yok ama arabanın ön kaporta düşmüş Allahtan kasko var aradık çekici geldi servise götürdü.Babamın daha haberi yok annemle Kardeşim ben de kalıyor yarın söyleriz artık ona
Değerinden biraz kaybetti tabi
TeşekkürlerGeçmiş olsunberen_naz
sağol canımgeçmiş olsun canım
Amin canım sağolasınGeçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun
Eşin dünden hazırmış boşanmaya. Allah kalbine merhamet versin onun ne diyeyim. Eğer annesinin ve yengesinin de bir parmağı varsa Allah hem bu dünyada hem ahirette karşılığını versin onlara inşallah. Gerçekten çok saçma bir boşanma.Adamın sesini duydum günüm Tatsız geçti duymadığım zamanlar daha huzurluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?