Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar kredim onaylanmış Ekspertiz işlemi yapılacak çok şükür başka bankada haZırdı kredim ama birincisi burda 1250₺ komisyondan karım var hem de 5 gün boşa gitmiş olacaktı tekrar belge al diğer bankaya git vs uğraşacaktım iyi oldu.

Hadi gozun aydin canim

Aşırı kıskanç galiba lelli bu kızı uzak tut ileride sen evine taşınıncada gelir imrenir.Başkasının imrenmesi de uğursuzluk getiriyor benim eski rahmetli çok korkardı kimsenin gözü kalmasın diye eşyaları bile durumumuz varken orta ayar aldırttı galiba eltim kıskanmasın diyeymiş ortada farklı durumlar varmış da ondanmış ben saf da anlamamışım
Amannn sefam olsun ohh kurtuldum hepsinden Allah yardımcım oluyor işlerim düzene giriyor bir bir kendime geldim ya eski Beren oldum daha güçlü hissediyorum bu adam beni sindiriyordu iyiki bitmiş

Vallahi bilmiyorum kuzu.
Arkadaslarim yeni ev aldi
Yeni esya aldi Gozum niye kalsin
insan tabiki iyide oturim ister/istiyor.
Ama hersey nasip.
Istemekle olmuyor
Ama insan darlatilmaz bunun icin.

Kadin gelmis 60 yasina eti ne butu ne ev alacak ona.
O evi satsalarda edecegi 250tl dotleri yemiyo onada.
Kadin okadarini yapabilmis naapsin.
kira vermiyorlar bisi vermiyorlar.
Hazir eve oturmusun nankör valla millet

Merhaba arkadaşlar;
Haftasonu yemek kartımı harcadım yine. Maaşıma zam yapıldı gibi düşünüyorum artık. Yaklaşık 550 liralık bir alışveriş yaptım. 450 lirası yemek kartından çekildi. Kahvaltılıklar, temizlik malzemeleri, kişisel ürünler ve bakliyatlar yedeklendi. Çok şükür. :)

Ben de kimsenin bir şeyini kıskanmam herkes iyi olsun uzak olsun.Kendileri alın teri ile almamış ya kıymeti yok evlerinin o yüzden kirada otursaydı belki anlarlardı 10 yıl borç mu ödeyecekmiş.Millet nasıl ödüyor ben 10 yıl her ay 3570₺ ödeyeceğim yazık değil mi bana

kesinlikle nankör
insan tutar elindeki parasını büyütür
hazıra konan kıymet bilmiyor

armut pis agzima düs hesabi bunlarin ki.
Birde niyetleri kotu hep.
Sogudum.
Misal ben kucuk eltimi gunahim kadar sevmem.
Ama bedduada etmem.
3. cocugu dusunuyormus demisti gorumcem.
Bunlarda babannelerinden mi duydular ne 2 oglu var onun insAllah kizi olmaz, Allah ona kiz evlat vermesin dediler yanimda.
Galiba kiz istiyor onlar samimilerdi.
Oturup benim dedikodumu yapiyorlardi evvel zamaninda.
Demek biliyorlar kiz istedigini.
Ben kimseye boyle seyler diyemem.
Okadar kotu bir kalbim yok.
Cok sukur ki yok.

bereketli olsun

kesinlikle nankör
insan tutar elindeki parasını büyütür
hazıra konan kıymet bilmiyor
öyle kuzu kadin kapisini,dolabini,portmantosuna kadar yaptirmis.
50bin tl para harcanis.
ee esyada dosedi.
Sadece evin disi bakimsiz bi de asansoru yok.
Evin ici sifir.
Allah hic vermezse ahh der.
Sukursuz olmamak lazim.

Aslinda kocasi efendi sukursuz biri degil asla.
Ama kiz onu etkiliyor.
iste dengi dengine yok napcan

allah
allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin canım

aminnnn lellim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…