yaa kocaman olmus masallahTesekkür ederim :) iyiler . Büyügü cok kiskaniyor kardesini, ne yapacagimi bilemiyorum bazen. Hem seviyorum hem kiskaniyor zaman gerekiyor biraz daha. Kücügüm Masallah büyüyor simdilik hersey normal seyrinde gidiyor. Bi tek uyku sorunumuz var, en ufak sese uyaniyor ve Bu yüzden cok az uyuyor gündüzleri. Iki gündür atesli yeni bir disi daha geliyor onun huzursuzlugu var o yüzden Bu gece gec uyudu Insallah gene Ateslenmez. 11 aylik oldu cok sükür.
Sen ve ailen nasil?
Allah kolaylik versin, Masallah bebek kismetiyle geldi :)yaa kocaman olmus masallah
Cok sukur canim iyiyiz.
Hem baby sevinci hemde ev tasima hengamesi icindeyim.
Bugunumuze sukur
Ya öyle dusunme.Allah kolaylik versin, Masallah bebek kismetiyle geldi :)
Stress yapmadan yavas yavas halledersin, yeter ki saglik olsun gerisi hallolur bir sekilde.
Bu forumda oldugumdan beri cogu arkadasim birikim hedeflerine ve isteklerine kavustu. Buralara ugramayisimin sebebi birazda hic bir hedefime ulasamamis olmak. Benim sorunum esimin benimle ayni isteginin olmayisi nedeniyle motivasyonum sifir. Ama cocuklarim icin ufakta olsa birseyler yapmak istiyorum. Suan calismadigim icin bakalim neler yapabilirim...
TesekkurlerGünaydın hanımlar uzun süredir yazmadım nasılsınız?
tr_lelli hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin ☺ kaç haftalık?
bendeki durumlar şimdilik aynı... Geçen ay hsg çektirdim, inşÂllah bu ay sağlıkla nasip olurekonomiye gelince.... Elimden geldiğince artık kenara para atmaya çalışıyorum eşimin bi süredir mesaileri var haftalık izin gününde bile çalışıyor bu ayki maaşı dört gözle bekliyorum mesai olmasa kenara para atmak imkansız gibi bişey... Allah herkesin yuvasına bol bereket, sağlık, huzur versin...bu arada benim bi tane bileziğim vardı geçen ay bozdurmak zorunda kaldım zor zamanlarımız için harcama niyetim yok üstüne katabilirsek büyütmek istiyorum
Ya öyle dusunme.
Hic unutulmadin topikde.
Hep gel..
Hepimizin hayalleri gercek olacak.
Bir bir yaziyoruz bak Rabbim nasip ediyor.
ama vakti var, zamani var.
Ben cok inaniyorum.
Mesela ben buraya yazlik aldim diye yazicam.
beren_naz evimin borcu bitti diye yazacak
babyloading87 ev haberini alicaz insAllah.
D dimple81 den de haber bekliyorum(anladin sen)
B Bugunneselibirgun de feraha erecek Allahin izniyle. Sabrinin mukafatini alacak.
Ve diger arkadaslarimin gonlunden gecenler
Hayalleri en aklimda kalanlar.
Mutlaka hepimizin gonlunde ufacikda olsa isteklerimiz var.
Ben bu topiklerde cok kisinin ev aldigini, ev tasidigini, yatirimlik ev aldigini, bebegi olmuyorken bebegine kavustugunu cok hayaller okudum
Şahit oldum
Destek olduklarim oldu.
Onlar icin dua ettiklerim oldu(ozelden gorustuklerimde)
Hepsinin mutlu haberini aldim.
Hepsiyle mutlu oldum.
Kendim icinde hep sabrettim.
Simdi dun diyorum ki yazligida alsam tamam Allah saglik versin bisi istemiyorum diyorum.
Ahh bu nefs..
Ondalara gezme olsunayy eltimin kizi yazmis gecenin 12sinde.
Acmadim msj oyle ekrandan baktim.
telf. kapaticam bugun oglumada tembihliyorum bisi olursa okulda anneanneni ara diye.
Bugun izin gunu.
Yahuu ben burda nelerle ugrasiyorum dusunceli bir insan su eve gelmek ister mi?
size resmini atsam evin bana aglarsiniz halime.
Ben boyle bir rahatlik genislik gormedim
Teyzede baya bisi anlatti. Bende kesicem ayagini bakim kime gidecek.
Zaten arkadasi komsusu yok.
Teyzeyede gidemiyor yani
Basima kalacak
Allah Allah.Kızlar sabah telasesi il3 yine sıkıntı yaşadık.
Açıkca senden rahatsız oluyorum rahatsızlık sebebisin yüzünu görmek istemiyorum babanın evine git dedi.
Akşama gelme bu eve
sende rahatsız oluyorsan gelmeyebilirsin onemli degilsin dedi.
Otobüsü kacirincaya kadar harcligimi vermedi.. sonra da gider ayak verdi.
Niye böyle yapıyorsun dedim.
senin yaptığını yapıyorum önüne bi yemek koymuyormusum
Ama dolapta yemek var.
Açıkca eve gelm3 dedi.
Gitsem yuzwsuzlescek
Gitmesem bu sefer de tepeme iyice cikacak
Gaza gelmiş yazık ailelerle ilişkiler kötü olunca karı koca arası da düzelmiyor.Bir de ben şunu düşünüyorum herşeyi yaZıyoruz mutlulukla bilmiyorum dile getirince göze mi geliyoruz ne sonuçta çok kişi takip ediyor burayı.Ben senin durumlarından göze geldiğini düşünüyorumAnnesi fitlemis onu orda
Millet sıkıldı hoca nerde diye
Bide mikrofon derdi cıkınca
Bi isi beceremiyoruz demis anneme.
O da pisman oldu ama gecti is isten
Ablası sagolsun aklını basına getirdi .
Sevmediğim görümcem bile Allah var cekmis koseye sen napıosn her cemiyette olur böyle seyler.
Kadının ne sucu var demis.
Bilmiyorm annem ben sokmam evime dha onu diyo
Olaylar karşısında soğukkanlılık seviyem
anlatırsin kuzum insallah istediğin gibi içine sinsin yaptilarin bi aksiyon bekliyorum kaynanadan
Kuzu sen kaba mi aldin evi yani ince isciligi yapilmamismiydi ki.Selam Kızlar dün sınava girdim sizden dua isticektim telaşla siteye giremedim.Sınav çok zordu sırf geçmeyelim diye bilerek kasmışlar o kadar çalıştım geçen yıldan daha fazla çalıştım bir de 3 soruyu bilip silip gidip başka seçeneği işaretlemek nedir ya 3 soruyla kalırsam kendime çok kızacağım3 hafta beklicez bakalım hayırlısı
Nüfustan randevu almıştım sabah gidip kimliğimi değiştirdik çok gözümde büyüyordu 5 dk da bitti
Konut kredim hala onayda inş bugün olumlu sonuçlanır da eksperdi tapuydu işlerim var bir de
Mutfak dolabı, 2 duşakabin , vestiyer , yüklük, mutfak taşı ,kilerlik 20000₺ tuttu
tapu 7500₺ gibi galiba
Nakliyede 2500₺ demiş
Kombi,petekler de 7500₺
Emlakçı komisyonu 4000
Battım KızlarAllah ödeme kolaylığı verir inşallah.Hayırlısı ile bir evime gireydim.Şu sınavı da geçmiş olsam maaşa katkısı olur çok iyi olur
ayy eltimin kizi yazmis gecenin 12sinde.
Acmadim msj oyle ekrandan baktim.
telf. kapaticam bugun oglumada tembihliyorum bisi olursa okulda anneanneni ara diye.
Bugun izin gunu.
Yahuu ben burda nelerle ugrasiyorum dusunceli bir insan su eve gelmek ister mi?
size resmini atsam evin bana aglarsiniz halime.
Ben boyle bir rahatlik genislik gormedim
Teyzede baya bisi anlatti. Bende kesicem ayagini bakim kime gidecek.
Zaten arkadasi komsusu yok.
Teyzeyede gidemiyor yani
Basima kalacak
Kuzu sen kaba mi aldin evi yani ince isciligi yapilmamismiydi ki.
Emlakci komisyonlari zaten olayss.
Sirf para kaptirmicam diye ben ev bulamadim
aiyy teyze cok dolmus bacim.Canım sen teyze ile onu barıştır ona gitsin sen kurtul
aslinda iyi zevkine gore renk model secersin.Canım benim ev aldığım kişi Almancıymış 8 sene önce almış gitmiş evi ev 8 yıldır boşmuş mutfakta dolap tezgah felan yok kombi Petek’te yok hepsini ben yaptırıyorum ama emlakçının dediğine göre 40000₺ eksiğine alıyorsun diyor eksper de söylediği gibi gelirse cidden 35000₺ eksiğe gelir onu da içine harcıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?