Küçük Düşün Büyük Olsun!

güçlü ol
herşey geciçi
huyuna git en azından bir süre daha

Ya valla bide hamile kac ayı kaldı bilmiyorum ama insan evinde yatıp dinlenmek ister az tv bakim der kitap okuyayım der evinde işi demi yok bu kızın izin gününde bu ne saba fixlemiş hep kendini açma bencede teli anlar insallah bide çat kapı gelirli yaparsa şaşmam

Korkar oldum.
Anlasa keske gerci anlamamazliga geliyor bence

Anam yeni eve de çok gelmez umarım eskisi olmayanın yenisi olmaz derler ben kiradayim inşallah bi ev nasip olur huzurla oturacağım ama evim yok diye niye hasetleneyim ki yoksa kimsenin suçu da değil kiz kardeşim ufak ta olsa bi ev aldı evlenirken ben onun adına çok mutlu oldum

Allah odeme kolayligi versin canim neler ödenmiyirki insan kira oduyor o kadar yil bosyere en azindan evin olur

Valla benim durum nazardan öte annesinin fitlemesi ama sonra kendi de pisman oldu.
Senin durumunda haklısın göze gelmssindir bacım.
Evini en güzel sekilde düzdün
Heyecanını hatırlıyorm
Bizim kalıp kitle den nazar degmez cidden iyi niyetli kızlar hepsi ama stalk yapanlar cok bu topikde
İsim iisim bildiklerim var
Hele biri varki masallah dediği inek sütten kesilir
Gizliden girip okuyanlrdan olabilir

Allah sanada nasip etsin canim

Kızlaar slmm
Ay güzel gelismeler vAr
Yani bana göre güzel
İsyerime ücretsiz izin olayımı söyledim
Onlarda bana biz de sana bisey dicektik
Ücretsiz iznini kullan,dönünce farklı uygulamaya gecmek istiyorz sende istersen dediler.
9-14.00 calısalım dediler
Maddi olarak zorlanıyorlR
Bana cok mantıklı geldi
Tmm maas yarıya düscek ama hic calısmamaktan iyi(prim vs yarım maasda benim isimi görür)
Yarın iyi bi is bulurum derim ben cıkıyorm
7 ay sonra issiz kalmamıs olcam
Hemde calısırsam cocuguma daha cok vakif ayırmıs olcam.
Annemde cok iyi dedi
Oda isini gücünü yapar,gideceği yere gider 14.00 den sonra.
Ögretmen gibi iste dedi
Kendi ihtiyacımı karsılayacak maas bana bu topikden önce yetmezdi
Valla inanın suan 10 tl bile yetiyor bana.
5 gün evden cıkmadıgım oluyır,internet alısveris olayını bitirdim gibi.
Önceden piuuuu
Valla bana burası her manada iyi geldi
Dualarınız en cok da @tr_lelli duaları sayesinde evlat sahibi bile oldum
İyiki varsınız

Selam kizlar sabah eşimin araba çalışması onla uğraştı beni de uyandırdı 8 di bidaha uyuyamadim yattım öyle oğluma 9 u geliodu uyandi kahvalti edip ortalik topladim kuşun kafesini temizledim bi makine beyaz actim al alezi çarşafları attim makineye aksama biber kavurdum dünden köfte var kendime kabak yemegi yaptim az erişte yapcam yogurt koyarim yeter ne zamandır tatli yapmiyom şeker pare yaptim serbetledim oğlan uyuypdu uyandı az kendine gelsin tarhana var onu isitcam simdi kahve içip dinleniyorum

Anne üvey anne dimi senin
Onu biliyor bu yüzden yapıyor
Gidecek bi akraba vs varsa gitsen bikac gğn
Cok mantıklı gelmiyor ama adam ezdikce eziyor seni böyke

Ay çok sevindim canim senin adına çalışmak istiyordun annende yorulmaz böyle sende daha fazla vakit ayirirsin kuzuna kendi paran olur şartlar gayet güzel ne zaman basliycaksin kismetse

Birlikte oturalım dicek sana bence

Ay çok sevindim canim senin adına çalışmak istiyordun annende yorulmaz böyle sende daha fazla vakit ayirirsin kuzuna kendi paran olur şartlar gayet güzel ne zaman basliycaksin kismetse
Saolasın cnmm
Aynen daha iyisi samda kayısı
6 ay ücretsiz izin kullancam
Kasım 15 de raporum bitcek
Mart nisan gibi dönerim
Kısı atlatmıs olcaz

Saolasın cnmm
Aynen daha iyisi samda kayısı
6 ay ücretsiz izin kullancam
Kasım 15 de raporum bitcek
Mart nisan gibi dönerim
Kısı atlatmıs olcaz
Iyi olmuş canim kışı kuzuyla gecirirsin ne guzel bol bol vakit geçit öp kokla ek gıdaya geçiş yapmış olursun hem daha rahat olur tam ilk bahar basliycaksin darlanmazsin evde değişik bir ortam olur

Canimmm hersey gonlunce olsun.
Rabbim hep kapilar acsin
Sen esmalarini calisirken bile cektin.
Tevekkul hersey

Oha o nasıl lafmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…