Küçük Düşün Büyük Olsun!

Usta tadilatı bitirdi. Bankadan 600 TL para çekip geldim. Hemen ödemesini yaptım. İşçinin teri kurumadan emeğinin karşılığını vermek lazımmış. Birikimden çektim ama olsun. Zaten birikimin amacıda zora düştüğünde harcamak değil mi?
Dönüşte yol üstünde Şok vardı oraya uğradım. Sonra kendi kendime zaten ihtiyacın olan bir şey yoktu niye girdin sen buraya, boşuna para harcama dedim ve gezinmeden geri çıktım.

latiyya Bende henüz patlıcan atamadım buzluğa ilk fırsatta közleyip atmam lazım. Muhtemelen haftaya kalacak benim patlıcanlar.
Birde balık alıp atmak istiyorum. Ama annem izin vermiyor. Çünkü burda balığın fiyatı her daim aynı. Hiç ucuza balık aldığımızı bilmem.
TV ye çıkıyor hamsi 5 lira diye, hale bi gidiyorum bizde 20 lira

Spora girtim geldim. Oğlumu da götürdüm. Ona da değişiklik oldu.
Evde yemek yoktu. Kısır yaptım. Yedik. Pazardan aldıklarım çürümeden bitince Mutlu oluyorum resmen
English home da mama sandalyesi yokmuş. Zaten az gelmiş o da satılmış.
70 liraya bornoz takımı aldım artık.

Hamsi 20 lira mıı nere orası öyle çok çok pahalıymış ya

Oooo boyun uzunmuş aynı boy sayılırız.
Aslında iyi kilon boyuna göre belki 3,4 kilo verirsin daha rahat hissedeceksen kendini
Ahhh o haftasonları hele kahvaltılar ne de güzel oluyor

Ben de bugun çok harcayanlardanim maalesef.
Kuaföre gittim 110 tl.
Ayakkabı aldım 140 tl.
Çanta 120 tl.
Dışarda yemek 55 tl.
Kaynak kitap ve soru bankasi 3 tane 65 tl.
Sabah kahvaltı için börek 10 tl.
Çerez 25 tl.
Süt 10 tl.
Merdiven temizliği 20 tl.
Ekmek 4 tl.
Yarın şehir dışında olacağım. Baro seçimlerimiz var inşallah orada da çok harcamam.
İyi akşamlar herkese...

Bilmem ki bayılırım. fırında közlenileni sevmiyorum ben. İlla ki ateşge olucak o yüzden fırsat bulamadım zaten yapmaya
Hamsi 20 lira mıı nere orası öyle çok çok pahalıymış ya
Alanya cnm. Hal ve market fiyatları aynı. Hatta marketlerde daha ucuz oluyor.

merhaba kızlar bende işten geldim
sağ olsun eşim yemek yapmış
kızlarımda sırf hamurla oynamak için kurabiye yapalım dediler
hadi yapalım dedim kurabiye yaptık
madem fırını açtım poğaçada deneyeyim dedim
bu arada kızım anne kek yapmayacak mısın dedi hadi onuda yapalım dedim
bu gün sırf hamur işine çalıştık yani

kilo benimde derdim her kış azmediyorum kilo veriyorum sonra yazın o kiloları geri alıyorum
geçen kış 68 den 58 kadar düştüm ki görenler ne oldu sana hasta mısın falan diyordu yani bayağı zayıf olmuştum
sonra tekrar 65 kadar çıktım
boyumda 1.62
en yakın zamanda tekrar başlamam lazım diyet ve spora

bu gün 9,75 harcadık
un yumurta ve ekmek aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…