zor kuzu yaa para gitsin insallah biran önce bul evini aynı evde zor olur insanın lahusayken nevri dönüyor sezaryenle dogursan ağrı sizi oluyo bulsam adamı gırtlaklıycak gibi oluyo insan çocuğun saati olmaz sen rahat gezmek istersin gelen giden annen yakın olur o gelir sende kalır yardımcı olurBenim babam huysuz zaten.
O gece kalkar oturur yer icer emekli adam gunduz uyuyo falan.
Yapamam ben onunla
şiddetle katılıyorum ev ev üstüne olmuyo gercektenBn 40 gün kalmıss biri olarak diyorm ki;aklından bile gecirme
Koci balkondan bakıyodu ,babam bu ne bakıo balkondan dısarı millet dikizliyo sancak diyodu
Annemlerin balkon caddeye bakıyo,adam dısarı bakıyo iste napsın diyodım artık
Yatsa yattı,kalksa kalktı hersey göze batıyor.
Odada yatıo gelip gecerken odanın önünden sinir oluyormus babam
Annem dedi babandan önce gidip yatmasınBaban kızıyo bile demisti.
Ben mevlüd olaylarında kociye kızgınım halaAynı evde olmuyor bekarken ki halin evli halinde alakası olmuyor aynı eve geri gelinmiuormus resmen aklımdan bian geçirdim bosansan olma çocuklarla o yüzden kociye hehe deyin arkadan yallah ne yapmam batiyorbresmen göze nereden bir dk bile çok şükür yani kv geliyor kalıyorum gözüme baktiyo resmen alirmisin resmen rahatliga
Bugunun yemeginide atlattim
Erbaslar doyunca ohh cekiyorum.
Bu aksam oglumada soyledim kardesi olacagini.
Surekli evde pisir pisir konusuyorduk.
Iyi saklamisim ama hic anlamamis.
Bir tepki vermedi zira alisik annesi her sene hamile
Destek şart yoksa olmuyorAynen hem yararı yok hem gelin calııssın
Görümceminkine bakmadı kız 4 sene evde oturdu onun yüzünden
Diyoki X ablan bulamadı bak
Neden bulamadı acaba is?Bakacak anası olmadıgından calısamaadı
Bn 40 gün kalmıss biri olarak diyorm ki;aklından bile gecirme
Koci balkondan bakıyodu ,babam bu ne bakıo balkondan dısarı millet dikizliyo sancak diyodu
Sakın düşünmeBen mevlüd olaylarında kociye kızgınım hala
Konusmuyorum 10 gündür.
Zorunlu olmadıkca
Annem gecen sey dedi,istemiyorsan gel kızım ama babanı biliyorsn bosanıp gelirsen rahat edemezsin
Öyle bi durum yok.
Ama dedim heee gidersem demek geri yollucaklar
Otur kzıım oturdugun yerde
Bosanma lafınıda diline dolama bosanmıcaksan dedim kendi kendime
Tarifi nasılGünler sonra harcamasız bir gün bugun pek ev işi yapmadimyarin koltuk altı cekcem halil ar diğer gun gelir sil süpür yaparim oğlumun kıyafetleri düzenledim küçülenleri. kaldırdım bazı şeyleri giysi kutusuna birakcam yer açıldı resmen ne zamandır düzenlemiyordum kendi kiyafetlerimdende ayırdım düzenledim kesiminde verilecek şeyler vardı bi kac parça ayırdım koca poşet çıktı kiyafetlerden eşim gec gelcek bugunde yoğun isleri bu ara iki makine camasir açtım ogluşu yikadim kuruyanlari. topladim artık havalar akşamları soğuk kurumuyo çabuk çamaşırlar nohut ce lahana sarmam vardı yedik oglusla bitti bugünde eşim yarin erken gelirim ddi yarina yemek lazım ya sulu köfte yapicam yada börek yapıp kahvalti gibi hazirlarim
cumartesi kardeşimin eşi gelirken biseler almis cici bebe almis bide benim oğlan yemez hiç almamıştım baktim duruyo öyle buskivili pasta yaptım çoğu bitti öyle pastanın içine puding yoktu oglusun yikadim diye çıkmadık kendim pisirdim evde on numara oldu valla hazır gibi evde olunca böyle yaparım artık hazır almam yedik pasta süper olmus
Günaydın kızlar
İşler çok yoğun arada girip okuyabiliyorum ama yazamadım
@beren_naz evin hayırlı olsun
4 şu bardağı süt yarım bardak su koydumTarifi nasıl
Ben hazırlı şekerli buluyorum da
Aynen bugun isyerime gitcem bakalımDestek şart yoksa olmuyor
Anneye yük olunca o cozluyor
Ama senin iş harika oldu
Yarım gün yarım maaş
En azından eline paran dönecek
Rahat edersin
Kreş yaşı gelince Kreş’e gider
İşsiz kalmazsın
Devir ekonomi devri bir yerden destek olmak lazım
Ama evde yapıp pişirerek ama dışarda çalışarak
Suan öyle n bisey yok tabiSakın düşünme
Bizim oralarda bir laf var bir delinin lafını çek otur on deli ile uğraşma
Hiç gerek yok
Ayrılık çocuktan sonra zor
Yani bıçak kemiğe dayandıysa lafım yok
Ama incir çekirdeğini dolduracak kadar değil seninkiler
Bir lohusalık var oda yapıyor
3 -6 ay sonra pamuk gibi olursun
Annenin lafı ile kayınvaliden için kötü olma
Heee de kapını ört
Aynen ev ev üstüne olmuyor,kendi annende olsa olmuyorHa
Hay allahım bu işler çok zor
Babam dedi bir ara dublex tutalim (5+1 falan 2.200kirasi) yok dedim olmaz.Bn 40 gün kalmıss biri olarak diyorm ki;aklından bile gecirme
Ben babamla hic anlsamam ama esimi acayip tutuyo.zor kuzu yaa para gitsin insallah biran önce bul evini aynı evde zor olur insanın lahusayken nevri dönüyor sezaryenle dogursan ağrı sizi oluyo bulsam adamı gırtlaklıycak gibi oluyo insan çocuğun saati olmaz sen rahat gezmek istersin gelen giden annen yakın olur o gelir sende kalır yardımcı olur
Kesinlikle ucundan kiyisindan yasamis biri olarak aman aman.Aynı evde olmuyor bekarken ki halin evli halinde alakası olmuyor aynı eve geri gelinmiuormus resmen aklımdan bian geçirdim bosansan olma çocuklarla o yüzden kociye hehe deyin arkadan yallah ne yapmam batiyorbresmen göze nereden bir dk bile çok şükür yani kv geliyor kalıyorum gözüme baktiyo resmen alirmisin resmen rahatliga
pudingsiz bende merak ettim mozaik falan mi?Günler sonra harcamasız bir gün bugun pek ev işi yapmadimyarin koltuk altı cekcem halil ar diğer gun gelir sil süpür yaparim oğlumun kıyafetleri düzenledim küçülenleri. kaldırdım bazı şeyleri giysi kutusuna birakcam yer açıldı resmen ne zamandır düzenlemiyordum kendi kiyafetlerimdende ayırdım düzenledim kesiminde verilecek şeyler vardı bi kac parça ayırdım koca poşet çıktı kiyafetlerden eşim gec gelcek bugunde yoğun isleri bu ara iki makine camasir açtım ogluşu yikadim kuruyanlari. topladim artık havalar akşamları soğuk kurumuyo çabuk çamaşırlar nohut ce lahana sarmam vardı yedik oglusla bitti bugünde eşim yarin erken gelirim ddi yarina yemek lazım ya sulu köfte yapicam yada börek yapıp kahvalti gibi hazirlarim
cumartesi kardeşimin eşi gelirken biseler almis cici bebe almis bide benim oğlan yemez hiç almamıştım baktim duruyo öyle buskivili pasta yaptım çoğu bitti öyle pastanın içine puding yoktu oglusun yikadim diye çıkmadık kendim pisirdim evde on numara oldu valla hazır gibi evde olunca böyle yaparım artık hazır almam yedik pasta süper olmus
Ben okuya okuya geliyorum ya yazmissin tarifi4 şu bardağı süt yarım bardak su koydum
2 yemek kaşığı nisasta
2 yemek kaşığı un
8 yemek kaşığı şeker
2 kaşık kakou
bir paket vanilya az tereyag
vanilya ve tereyag hariç diğer malzemeler tencereye çırpılıp orta ateşe köy dibini tutmasin arada karistir göz göz olup pişince altını kısıp kasıgın ucuyla tereyag bi paket vanilya koyup karistirdim yag eriyince aldim ocaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?