- 21 Ağustos 2015
- 32.207
- 97.804
- 798
- 38
Haydaaslm kızlar moralim.bozuldu yine esim birine iş yapmıştı parasını yeni verdi 2000 benimkide tutturdu e babamın parası yok babasida çalışıyor kaç ay önce iyi bir araba aldı çalıştığı işten bu halde para yok diyomus babasına vermeye kalkıyor bir sınır oldumki kredi kartına borç var bilezik borcu var nakit borç var dağıtmaya kalkiyo
jet lelliBir hizla mutfaga girdim.
Bulasik mak. bosalttim tekrar doldurdum.
Camasir astim 2. mak. yikaniyor.
Kek cirptim attim firina.
Ortalik topluyorum bi dinleniyorum.
Oglan bayram etsin bugun keke doysun
Annen Çin gibi kadın valla benimkide aynısını yapmıştı çocuk doğdu neyse ev bakıyor ee sen calisirsan alırmış alma dedim kirada otururum onuda sen oduyon dedimAnneme dedim koci icin ev bakıyodu satılık diye
Benim saf kızım dedi
Ev alcak sana calıs dicek dedi
Kız dedim ne cakalsın
Valla rehavet cöktü evde zaten hic calısasım kalmadı
Benimkine anası akıl vermistirAnnen Çin gibi kadın valla benimkide aynısını yapmıştı çocuk doğdu neyse ev bakıyor ee sen calisirsan alırmış alma dedim kirada otururum onuda sen oduyon dedim
Benim kocaya gelince deli oluyorum yaranacakbya hasbam babasına evde mutfakta masa yok vestiyer yok cam balkon yok borç bi dünya mal iste diyorum o parayı kaptırmamak lazım yamiycam yoksa uçacak para
Anneme dedim koci icin ev bakıyodu satılık diye Benim saf kızım dedi Ev alcak sana calıs dicek dediKız dedim ne cakalsın Valla rehavet cöktü evde zaten hic calısasım kalmadı
Anneme dedim koci icin ev bakıyodu satılık diye Benim saf kızım dedi Ev alcak sana calıs dicek dediKız dedim ne cakalsın Valla rehavet cöktü evde zaten hic calısasım kalmadı
allahım yaaBenimkine anası akıl vermistir
Gidiyo geliyo evde misisn sen simdi diyo
Bakcan mı dicem bi daha sorarsa
Ona bırakmam gerci cocugu
Ona noluyosa
Ayy kiyamam oglan 4 dilim yedi yajet lelli
Öyle kuzu ya.ne pişirsemlerde bugün ben varım
pazartesi menüyü lelliden çaldım :):)
bende tavuk yaptım
dün kayınvalde çorba bamya verdi yanına mantar sote yaptım
mantarım bozulmasın diye bamyayı da işe getirdim yedim
2 tane de patates haşlamış onu da salata yaptım
aslında kuru fasülye canım istiyordu ama ıslamadım o pas
ya barbunya yapabilirim veya patlıcan kurusu var haşlayıp yumurtalı kavuruyum diye düşünüyorum
yemek yapmak hep işkence
1 saat uğraşıyorsun
5 dakika da bityorouffffffffff
Babamla ayni evde olmaz kuzu.tr_lelli , benim bi an aklima geldi. Siz zaten süresi belli bi zamanda kirada olacakdiniz. Annenlerle bi ev tutsaniz nasil olur? Yapabilirseniz Bu da bi cözüm olabilir, bi kiradan tasarruf da edersiniz.
Ben halen hastayim, esim sözde evde ama kizi Ana okuluna götürüp getirmekten baska ysptigi birsey yok. Kalkip corbami cayimi yapiyorum ne yapim. Yoksa cocuklarda kendiside ac dolanacak. Sabah kalktim hic birsey demeden mutfagi topladim kahvalti hazirladim baktim arkamdan evi temizliyor :)
Bu ara eksideyiz ama , kardesimin bebegi oldu onu görmeye gidicem , önden birseyler almistim ama bi ceyrek almak istiyorum bebege.bakalim Hayirlisi Insallah.
Aynı evde olmuyor kuzu ev aldigimizda kombiyi taktiramadik 15 gün annemgilde kaldık gündüzleri ev derleyip topladık surekli evime geldim çocuk aglasa suç annemde kalsa ev işi bekledi surekli evi yerleştirip geldim surekli oraya kaldım tek odan olsun ayrı olsun giderse para gitsin kizlarAyy kiyamam oglan 4 dilim yedi ya
Bi gaz daha gelirse acma yapicam.
Öyle kuzu ya.
Bugun annemden dolma asirdim
spagetti yaptim
köfte patates var
esim maça gidecek yer kacar o
Babamla ayni evde olmaz kuzu.
Dengesiz o
Bebekde olacak ya hic cekemem babami.
Benim babam huysuz zaten.Aynı evde olmuyor kuzu ev aldigimizda kombiyi taktiramadik 15 gün annemgilde kaldık gündüzleri ev derleyip topladık surekli evime geldim çocuk aglasa suç annemde kalsa ev işi bekledi surekli evi yerleştirip geldim surekli oraya kaldım tek odan olsun ayrı olsun giderse para gitsin kizlar
Aynen hem yararı yok hem gelin calııssınallahım yaa
ona neyse
ister çalışırsın ister evde kalırsın
hey allahım
oğlun bakacak bende evde ayaklarımı uzatacağım demek lazım
Bn 40 gün kalmıss biri olarak diyorm ki;aklından bile gecirmeBenim babam huysuz zaten.
O gece kalkar oturur yer icer emekli adam gunduz uyuyo falan.
Yapamam ben onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?