- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Haftada bir tane gibi düşünmüş. Zaten din öğretmenimiz çok zorluyor. Geçen yıl da öyleydi.Cok degil mi?
3ayda 10sure.
Biz gecen yil toplamda 4 sure ezberledik
Bende cok incik cincik sevmem
Hatta bi cekmecem var hep karisik oraya saklama kabı alıcam hepsini icine doldurucam bari cekmece derli toplu gözuksun :)
Tokalarimada kutu almam lazim.
Cekmeceler duzensiz olunca bana daral geliyo.
Aradigimi bulamiyorum.
Kızlar bizim ev resmen kutu cenneti. Annemin benim gardırobum, raflarım mutfak dolabı, banyo dolabı hatta buzdolabının icini bile kutu ve sepetlerle organize edilmiş durumda. Geçen senelerde annem kutuya para verip durma derdi. Şimdi iyi oldu bunlar burda diyor.Aynen ben de herşey kutularda dursun kimse ellemesin onları da dağılmasın öyle yaşayalım istiyorum çok mu şey istiyorum
Ben tokalarımı kahve fincanı kutusuna koydum hem kutu değerlendi hem de tokalarım derli toplu
Yillar once izlemistim.ayni film sanirm kadin iranaydi yanilmiyosam gelin gidiyordu eziyet giruyordu kizni alip kacmaya calisiyordu o filmmi?kızlar
'kızım olmadan asla' fılmını ızledım
gercekten cok guzeldı tavsıye ederım
bugun kendıme dınlenme gunu ılan ettım
eşim yoktu bugun
işten geldıkten sonra pizza vardı dolapta onu ısıttım
filmi de açtıımmm ohh keyıf benım dıyecektım dıyemıyorum işte...
Bir dönüm zeytinlik olmaz. Hepsi en az 5 -6 dönümlük yerler. Ayrıca yerli halk için geçim kapısı zeytinlik. Bütün sene bakımı yapılıyor. Hasatı zor ve kışa denk geliyor. Yani burada oturacaksin ki ilgileneceksin bakacaksin. Babam emekli sürekli gider sular ilaçlar budar sürdürür. Ekim Kasım ayları gibi yagliklar toplanmaya başlar. Ama bizim yerimiz fazla haliyle işi çok oluyor. Uzaktan gelip gitmeyle olmaz gibi geldi. Ege'de oturuyorsaniz satılık zeytinlik duyduğumda haber veririm. Ama yaşadığınız yeri bilmediğim için birsey diyemiyorum. Ege'de çok yerde yetişiyor. Ama en çok zeytin ağacı olan yer benim Memleketim.Ben her zeytini yiyemiyorum
Annemleri ikna etsem bir dönüm alabilirler diye düşünüyorum
Mega iri zeytinler güzel oluyor
Oralarda satılık ilan görürseniz nosunu yollar mısınız
Ya da emlakçı isimleri söyler misiniz
Çünkü netten arayınca bulamıyorum illa gidip görmem lazım
O da şu sıralar imkansız gibi ..
Ins. Bi gun baro baskani olursunMerhaba kızlar.
Bugün seçimlerimiz vardı ardından gezmeye İzmire gittik.
Meslektaşımın aracı ile gittik ve tum masraflari o karşıladı. Güzel bir gündü.
Gelince oğluma kontör yükleyip ekmek aldık.
Bugünkü harcamamiz 25 tl.
Filmini izlemedim. Ama kitabını okumuştum lisedeyken . Betty Mahmudi'nin kitabıydı ve dediğin gibi muhteşemdi...kızlar
'kızım olmadan asla' fılmını ızledım
gercekten cok guzeldı tavsıye ederım
bugun kendıme dınlenme gunu ılan ettım
eşim yoktu bugun
işten geldıkten sonra pizza vardı dolapta onu ısıttım
filmi de açtıımmm ohh keyıf benım dıyecektım dıyemıyorum işte...
Oyyy kuzum benim...Ins. Bi gun baro baskani olursun
Avukatlik gideri yuksek bir meslek hakim ya da savciligi dusunmedinizmi
Enistem de avukat o hakimlige gecise karar verdi.nasil becerdiyse diplomayi kaybetmis suan mezun oldugu okula yenisini cikartmak icin yoldaOyyy kuzum benim...
Eşimle tanıştığımda o avukatti ben de staj yapıyordum avukat yanında. Evlenince esimin ofisini buyutup birlikte surdurduk mesleğimizi. O vefat edince de işler bana kaldı. Zaten çocuklar küçüktü iki küçük çocukla il il gezemezdim. Şimdi de buyuduler okulları burada diye kipirdayamiyorum. Bir iki defa annemlere söyledim nasıl olur gibisinden. İzin vermediler." Senin burada kurulu düzenin var. Başında erkek yok hem. Dogulara gidip benim kalpten olmemi mi istiyorsun?" diye başladi annem. O yüzden vazgeçtim. Aslında bu ara hakim alımı çok ve avukatlıktan geçiş de avantajlı ve kendime de güveniyorum ama yapacak şey yok. Mesleğe başlamadan olsa olurdu belki canım. Çok şükür avukatlığı seviyorum zaten. Kurulu düzenim var çevrem var rahatım yani.
Afiyet olsunhawar
Ben çok beğeniyorum onu.
Bir de şu tarifim var
1 sb un
2 yumurta
1.5 sb süt
Bunun içine de peynir rendeliyorum. Maydanoz ve ya dereotu ekliyorum. Bu da güzel oluyor.
aynı durum bizde de vardüşündüm de eger kk borcunu kapatamazsam bıraz dolar vardı onları bozdururum ıhtıyacım kadar kk faızı odememek adına
Kredi cekip kk yi kapatmak hic mantikli degil.bende bu gün temizlikle uğraştım kanepe altlarını temizlerdim ama bazalar kaldı artık diğer haftaya
akşama doğruda aşure yemeye gittik
becerebilirsem bende yapayım diyorum hafta içi bakalım artık
teşekkür ederim canım
bir ara bu tarifi de deniyeyim
aynı durum bizde de var
kk yazın aldı başını gitti
bu gün hesaplıyoruz eşimle 5500 biz bunu kapatamadıkça faiz işiliyor sanırım
bir defada kapatmamız mümkün değil
eşim diyor kredimi çeksek, bide tv miz bozuldu tv almak lazım
bende düşünüyorum biraz daha kıssa kapatabilir miyiz yoksa eşimin dediği gibi kredimi çeksek
bende çıkmaz dayım
Kredi cekip kk yi kapatmak hic mantikli degil.
Cekeceginiz krediye birde faiz isleyecek.
Bence kk borcunu taksitlendirip odeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?