- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Bankadaki sorun çözüldü ve hesabıma altın yattı. 1 sene olmuş hesap açalı. İyiki açmışım. Hiç farketmeden 24 gr altınım oldu. 10 sene bu şekilde hiç dokunmadan devam etmek niyetindeyim. Oğluşlarım için tamamen...
Beklediğim bir param vardı gelmiş de haberim yok :) Onu görünce de ayrı sevindim doğrusu :)
Amin canım inşallah. Allah senin de birikimlerini bereketlendirsin, arttırsın inşallah...Çok sağol güzel dileklerin için...bereketli olsun birikimleriniz
Maşallah Çocuklarınız hayırlı günlerde kullansınlar inşallah
Ne kadar önemli aslında o 2 gr altın alınmasa o para yine harcanacaktı ama böyle en azından birikiyor
Ayyy böyle kenara birşeyler attık mı öyle seviniyorum ki...ben ya da başkası hiç farketmez...önemli olan bunu yapabiliyoruz ya.. onu görmek beni çok mutlu ediyor...Rabbim bereketlendirsin...günaydın kızlar
2 gr altın aldım. 124,60 tlden. (bu tamamen oğlumun.)
100 Euro aldım 340.26 (allah nasip ederse tatil parası(
500 tl attım görünmeyen bir yerlere (bize ait olan birikim. acil ihtiyaç parası)
bir yudum mutluluk bereketli olsun inşallah.
bende altın düşse az diye beklemedeyim..mevduat hesabında biriktiiryorum..biraz daha düşse altın hesabı açacağım..Döviz düşse de biraz dolar falan alsak
bende umreye gitmeyi çok istiyorum..Rabbim nasip eder inşallah.. bence bekle zaten yeterince yüksek..düşme ihtimali var düşmesede farkeden bişey olmayacak..merhaba arkadaşlar...
hepimiz için hayırlı,huzurlu ve bereketli bir gün ve hafta olur inşallah....
evi sattığımızdan bahsetmiştim... sattığımız ev bizim eşimle ilk evimizdi, krediyle almıştık ama en kısa zamanda elden borç bulup krediye kapatmış ve faiz/kar payı olayından kurtulmuştuk... 9-10 yılımız da orada geçti... bunları neden anlatıyorum, ilk ve biraz da sıkıntılı olduğu için, şimdi satınca, o zahmetin karşılığı rahmet olarak, ailece umre hediyesi verdim kendime... :) sadede gelirsek, biliyorsunuz umre ödemeleri dolar üzerinden, şimdiden yapsam mı yoksa bekleyip ödeme gününde toptan mı yapsam bilemedim... malum dolar baya yüksek...
sabah namazından sonra kahvaltımızı ettik ve yollara düştük. dağ muhteşemdi! hafif sis de vardı. giderken yanımızda ev yapımı limonata, az yağda kavrulmuş patlıcan ve biber, biraz da tavuklu arpa şehriye salatası götürdük. herkes bir şeyler getirmiş, yorulup acıkınca afiyetle yedik. öğlenden sonra yola çıktık, yeni girdik eve. doğayla baş başa olmak gerçekten insanda stres, düşünce bir şey bırakmıyor. çok mutlu olduk. haftaya da hava güzel olursa yine çıkarız inşallah. biz bu sefer grupla ilk çıkan arkadaşlar için kestane topladık, biraz da kamp alanında ateş yakıp, kebap yaptık yedik. ama epey azalmış kestane.
Ben de uzun zamandır gezmek amaçlı dışarı çıkmamıştım. Dün İzmir'e gittik bir arkadaşımla. Hava o kadar güzeldi ki, deniz öyle...Oturduk, dolaştık, sohbet ettik...çok güzel bir gündü...iyi geldi...günaydın kızlar..bugün Ankarada yağmur var hava kapalı..ruhum daralıyor benim kapalı havalardabu hafta sonu hiç çıkmadım evden uzun zamandır..deli gibi temizlik yaptım..evi kaldırıp tekrar yerine koydum desem yeridir :) evden çıkmayınca para da harcanmıyor aslında.. tüm kışlık kazakları çıkardım montları ayakkabıları gözden geçirdim..bu kış tek bitane bile bişey almamaya karar verdim... heryer kıyafet ayakkabı..gerçekten yazık günah..bitek eşime ve kızıma bot ve mont almamız gerekiyor.. onun içinde kredi kartının 20 sinde kesmesini bekliyorum..tatilin taksidi vardı bu ay sondu..önümüzdeki aya taksitde kalmıyor daha rahat olur..
Canım altın düşse de az düşüyor bakıyorsun tekrar yükselmiş...bence anlık düşüşleri değerlendirmek gerek...ayrıca TL sürekli değer kaybı yaşıyorbende altın düşse az diye beklemedeyim..mevduat hesabında biriktiiryorum..biraz daha düşse altın hesabı açacağım..
bende umreye gitmeyi çok istiyorum..Rabbim nasip eder inşallah.. bence bekle zaten yeterince yüksek..düşme ihtimali var düşmesede farkeden bişey olmayacak..
ne güzel değişiklik olmuş canım..senin adına sevindim..insan kendine de vakit ayırmalı..İzmiri görmedim ben çok merak ediyorum akdeniz de çoğu ile gittim..izmir nasip olmadı..çok övüyorlar..aklımda var inşallah gidicem :)Ben de uzun zamandır gezmek amaçlı dışarı çıkmamıştım. Dün İzmir'e gittik bir arkadaşımla. Hava o kadar güzeldi ki, deniz öyle...Oturduk, dolaştık, sohbet ettik...çok güzel bir gündü...iyi geldi...
aslında doğru söylüyorsun bikaç aydır bekliyorum düşmüyor istediğim gibi.. olmazsa ben açayım altın hesabına aktarayım bu parayı..durduğu yerde sayıyor gibiCanım altın düşse de az düşüyor bakıyorsun tekrar yükselmiş...bence anlık düşüşleri değerlendirmek gerek...ayrıca TL sürekli değer kaybı yaşıyor
amin canım inşallah..ne zaman gideceksin sen?inşallah en kısa zamanda siz de gidersiniz... :)
haklısın canım, zaten yeterince yüksek, düşerse ne ala, düşmezse de bir kayıp söz konusu olmaz... :)
şimdi ben akrep burcu olunca, bi de akrep burcunun, o sabırsız, o her şey hemen olsun bitsin gibi özellikleri bende had safhada olunca böyle oluyor... :))
Gel canım gel...ben gezdireyim seni...İzmir başkadır...ne güzel değişiklik olmuş canım..senin adına sevindim..insan kendine de vakit ayırmalı..İzmiri görmedim ben çok merak ediyorum akdeniz de çoğu ile gittim..izmir nasip olmadı..çok övüyorlar..aklımda var inşallah gidicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?