Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bankadaki sorun çözüldü ve hesabıma altın yattı. 1 sene olmuş hesap açalı. İyiki açmışım. Hiç farketmeden 24 gr altınım oldu. 10 sene bu şekilde hiç dokunmadan devam etmek niyetindeyim. Oğluşlarım için tamamen...
Beklediğim bir param vardı gelmiş de haberim yok :) Onu görünce de ayrı sevindim doğrusu :)

bereketli olsun birikimleriniz
Maşallah Çocuklarınız hayırlı günlerde kullansınlar inşallah
Ne kadar önemli aslında o 2 gr altın alınmasa o para yine harcanacaktı ama böyle en azından birikiyor

günaydın kızlar
2 gr altın aldım. 124,60 tlden. (bu tamamen oğlumun.)
100 Euro aldım 340.26 (allah nasip ederse tatil parası(
500 tl attım görünmeyen bir yerlere (bize ait olan birikim. acil ihtiyaç parası)

bir yudum mutluluk bereketli olsun inşallah.

bereketli olsun birikimleriniz
Maşallah Çocuklarınız hayırlı günlerde kullansınlar inşallah
Ne kadar önemli aslında o 2 gr altın alınmasa o para yine harcanacaktı ama böyle en azından birikiyor
Amin canım inşallah. Allah senin de birikimlerini bereketlendirsin, arttırsın inşallah...Çok sağol güzel dileklerin için...

Ayyy böyle kenara birşeyler attık mı öyle seviniyorum ki...ben ya da başkası hiç farketmez...önemli olan bunu yapabiliyoruz ya.. onu görmek beni çok mutlu ediyor...Rabbim bereketlendirsin...

günaydın kızlar..bugün Ankarada yağmur var hava kapalı..ruhum daralıyor benim kapalı havalarda bu hafta sonu hiç çıkmadım evden uzun zamandır..deli gibi temizlik yaptım..evi kaldırıp tekrar yerine koydum desem yeridir :) evden çıkmayınca para da harcanmıyor aslında.. tüm kışlık kazakları çıkardım montları ayakkabıları gözden geçirdim..bu kış tek bitane bile bişey almamaya karar verdim... heryer kıyafet ayakkabı..gerçekten yazık günah..bitek eşime ve kızıma bot ve mont almamız gerekiyor.. onun içinde kredi kartının 20 sinde kesmesini bekliyorum..tatilin taksidi vardı bu ay sondu..önümüzdeki aya taksitde kalmıyor daha rahat olur..

merhaba arkadaşlar...
hepimiz için hayırlı,huzurlu ve bereketli bir gün ve hafta olur inşallah....

evi sattığımızdan bahsetmiştim... sattığımız ev bizim eşimle ilk evimizdi, krediyle almıştık ama en kısa zamanda elden borç bulup krediye kapatmış ve faiz/kar payı olayından kurtulmuştuk... 9-10 yılımız da orada geçti... bunları neden anlatıyorum, ilk ve biraz da sıkıntılı olduğu için, şimdi satınca, o zahmetin karşılığı rahmet olarak, ailece umre hediyesi verdim kendime... :) sadede gelirsek, biliyorsunuz umre ödemeleri dolar üzerinden, şimdiden yapsam mı yoksa bekleyip ödeme gününde toptan mı yapsam bilemedim... malum dolar baya yüksek...

Günaydınlar, iyi haftalar
Ara ara okudum mesajlarınızı harikasınız kızlar. bir yudum mutluluk , M maviduvar1 bereketli olsun birikimleriniz inşallah.
Bu ay anca yetişiyor kasıma bakalım inşallah. Tatil parası fikrini tuttum 100€ bende koymayı planlıyorum iş dolayısıyla yurtdışı gezilerimiz çıkıyor onda da kredi kartına yükleniyoruz o ay zor geçiyor bir daha.
Hafta sonları okul açıldığından beri çok yoğun geçiyor bu hafta sonu birde aşure yaptım iyi oldu.

bende umreye gitmeyi çok istiyorum..Rabbim nasip eder inşallah.. bence bekle zaten yeterince yüksek..düşme ihtimali var düşmesede farkeden bişey olmayacak..

Dağdakiler yabani olmuyor mu?

Ben de uzun zamandır gezmek amaçlı dışarı çıkmamıştım. Dün İzmir'e gittik bir arkadaşımla. Hava o kadar güzeldi ki, deniz öyle...Oturduk, dolaştık, sohbet ettik...çok güzel bir gündü...iyi geldi...

bende altın düşse az diye beklemedeyim..mevduat hesabında biriktiiryorum..biraz daha düşse altın hesabı açacağım..
Canım altın düşse de az düşüyor bakıyorsun tekrar yükselmiş...bence anlık düşüşleri değerlendirmek gerek...ayrıca TL sürekli değer kaybı yaşıyor

bende umreye gitmeyi çok istiyorum..Rabbim nasip eder inşallah.. bence bekle zaten yeterince yüksek..düşme ihtimali var düşmesede farkeden bişey olmayacak..

inşallah en kısa zamanda siz de gidersiniz... :)

haklısın canım, zaten yeterince yüksek, düşerse ne ala, düşmezse de bir kayıp söz konusu olmaz... :)

şimdi ben akrep burcu olunca, bi de akrep burcunun, o sabırsız, o her şey hemen olsun bitsin gibi özellikleri bende had safhada olunca böyle oluyor... :))

ne güzel değişiklik olmuş canım..senin adına sevindim..insan kendine de vakit ayırmalı..İzmiri görmedim ben çok merak ediyorum akdeniz de çoğu ile gittim..izmir nasip olmadı..çok övüyorlar..aklımda var inşallah gidicem :)

Canım altın düşse de az düşüyor bakıyorsun tekrar yükselmiş...bence anlık düşüşleri değerlendirmek gerek...ayrıca TL sürekli değer kaybı yaşıyor
aslında doğru söylüyorsun bikaç aydır bekliyorum düşmüyor istediğim gibi.. olmazsa ben açayım altın hesabına aktarayım bu parayı..durduğu yerde sayıyor gibi

amin canım inşallah..ne zaman gideceksin sen?

Gel canım gel...ben gezdireyim seni...İzmir başkadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…