Ben de başak burcuyum ama o sabırsızlık bende de var :) annem çok kızar bu huyuma :) kafama koyduysam hemen olsun isterim...inşallah en kısa zamanda siz de gidersiniz... :)
haklısın canım, zaten yeterince yüksek, düşerse ne ala, düşmezse de bir kayıp söz konusu olmaz... :)
şimdi ben akrep burcu olunca, bi de akrep burcunun, o sabırsız, o her şey hemen olsun bitsin gibi özellikleri bende had safhada olunca böyle oluyor... :))
inşallah canım valla ne güzel olur..çok isterim senle tanışmayı..kısmet inşallah olmaz diye bişey yokGel canım gel...ben gezdireyim seni...İzmir başkadır...
Canım takip edersin...bu her zaman olacak diye bir şey yok...bu ay oluşan genel bir sıkıntıymış sadece...neticede ödediğini kanıtladığın sürece hak talep edebilirsin korkma...benim de düzeldi zaten, endişe etme...burada sizden okuduğum birikimler ailemde anlatıp ta onların da biraz biraz birikime yönelme çabaları o kadar hoşuma gidiyor ki mutlu oluyorum.
kızlar aylık 200 lira altın parası biriktiyorum acaba bankadan mı gr olarak alsambir yudum mutluluk başına da gelince takip etmek sıkıntı olur mu bilemedim?
takip etmek sıkıntı olmaz..cebine iş cebi indirirsen kolaylıkla takip edebilirsin.. bende buı hafta açıcam inşallahburada sizden okuduğum birikimler ailemde anlatıp ta onların da biraz biraz birikime yönelme çabaları o kadar hoşuma gidiyor ki mutlu oluyorum.
kızlar aylık 200 lira altın parası biriktiyorum acaba bankadan mı gr olarak alsambir yudum mutluluk başına da gelince takip etmek sıkıntı olur mu bilemedim?
amin canım inşallah..ne zaman gideceksin sen?
bu hafta biraz daha düşecek diye duymuştum bende..yine mi yükselecek yaaslm kızlar maaş gelince ben de banka yatırım hesabından fon aldım, altın almadım şimdilik yükselişte görünüyor.
inşallah düşer ben de takipteyim.bu hafta biraz daha düşecek diye duymuştum bende..yine mi yükselecek yaa
şimdiden Allah kabul etsin ozaman canım..oraya giden huzur bulup geliyor.. Rabbim isteyen herkese nasip etsinbenim oğlanların okulu olduğu için, mecburen 15 tatilde gitmeyi düşünüyoruz canım....
Oh maşallah ne güzel her şeyden azar azar kenara koymuşsungünaydın kızlar
2 gr altın aldım. 124,60 tlden. (bu tamamen oğlumun.)
100 Euro aldım 340.26 (allah nasip ederse tatil parası(
500 tl attım görünmeyen bir yerlere (bize ait olan birikim. acil ihtiyaç parası)
bir yudum mutluluk bereketli olsun inşallah.
yok canım düşmez, bu yükseliş uzun zamandır bekleniyordu aslında, benim babam 1-1,5 senedir araba alma isteğime dur, dolar yükselecek fiyatlar düşer diye söylüyorDöviz düşse de biraz dolar falan alsak
ellerine sağlık yaptığın ve dağıttığın aşure, evini bereketlendirsin inşallahGünaydınlar, iyi haftalar
Ara ara okudum mesajlarınızı harikasınız kızlar.bir yudum mutluluk , M maviduvar1 bereketli olsun birikimleriniz inşallah.
Bu ay anca yetişiyor kasıma bakalım inşallah. Tatil parası fikrini tuttum 100€ bende koymayı planlıyorum iş dolayısıyla yurtdışı gezilerimiz çıkıyor onda da kredi kartına yükleniyoruz o ay zor geçiyor bir daha.
Hafta sonları okul açıldığından beri çok yoğun geçiyor bu hafta sonu birde aşure yaptım iyi oldu.
inşallah - ben de istiyorum da yalnız gitmek istemiyorum annemi götüreyim diyorum o da benim kadar hevesli değilbende umreye gitmeyi çok istiyorum..Rabbim nasip eder inşallah.. bence bekle zaten yeterince yüksek..düşme ihtimali var düşmesede farkeden bişey olmayacak..
tamam haber verelim burdan birbirimize.. :)inşallah düşer ben de takipteyim.
Ben de başak burcuyum ama o sabırsızlık bende de var :) annem çok kızar bu huyuma :) kafama koyduysam hemen olsun isterim...
benimde eşim pek hevesli değil ama anneminde dizlerde sorun var orda zorlanır diye düşünüyorum...görümcemde çok istiyor eğer gidersem onunla giderim sanırım..ama bikaç seneye ihtiyacım var altın borcum var onları kapatınca inşallah..Oh maşallah ne güzel her şeyden azar azar kenara koymuşsun
yok canım düşmez, bu yükseliş uzun zamandır bekleniyordu aslında, benim babam 1-1,5 senedir araba alma isteğime dur, dolar yükselecek fiyatlar düşer diye söylüyor
ellerine sağlık yaptığın ve dağıttığın aşure, evini bereketlendirsin inşallah
inşallah - ben de istiyorum da yalnız gitmek istemiyorum annemi götüreyim diyorum o da benim kadar hevesli değilnasip bakalım belki ileriki senelerde evlenince eşimle giderim
şimdiden Allah kabul etsin ozaman canım..oraya giden huzur bulup geliyor.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ooo ne güzel senin ikinci gidişinmiş..Bende eskiden derdimki insanlar bidefa gidince niye ikinci defa gidyorlar...ama giden herkes ordaki manevi havayı tekrar takrar yaşamak istiyormuş...sağol canım, Allah razı olsun.... amiiiiin, inşallah.....
gerçekten anlatılamayan, sadece yaşanan duygular... oraların havası, büyüsü çok farklı...
en son gittiğimde küçük oğlum 3 yaşındaydı.... şimdi de kızım 3 yaşında olacak inşallah.... çocuklarla olunca biraz sıkıntılı oluyor... acıktı, susandı, uykusu geldi vs. ama onlarsız da gitmek istemem, o havayı solumaları, benim çektiğim sıkıntıdan çok daha mühim...
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin..................................................
Ooo ne güzel senin ikinci gidişinmiş..Bende eskiden derdimki insanlar bidefa gidince niye ikinci defa gidyorlar...ama giden herkes ordaki manevi havayı tekrar takrar yaşamak istiyormuş...Kesinlikle evlatlarımızın da o manevi huzuru küçük yaşlarda yaşaması gerek..Benim kızımda 8 yaşında..kızıma günde bi vakit bile olsa namaz kıldırmaya çalışıyorum 2 yıldır..genelde akşam namazı oluyor evde o saatte oluyoruz beraber..iki gün önce sabah namazına uyanmış beni kaldırmak aklına gelmemiş..kalkmış tek başına namaz kılmış..o kadar duyguılandımki anlatamam
Oyoyy geçmiş olsun canım kuzuya ..Acil şifalar..Ne yapalım hastalık bizler için..Sağlık için verecez..Sabah sabah çok hızlı başlamışsın güne..Hava nasil sogudu birden yagmur falan.
Oglumun bogazi agriyodu iki gundur
Doktora goturdum geldim.
Kizarmis bogazlari
Antibiyotik acilisini yaptik.
10tl ilaclar tuttu 10l muayine parasi cikardilar(su muayine parasini hic anlamiyorum).
Donuste de kuzuyla börek yedik 12tl.
32tl gitti bile.
Saat 3 de veli toplantisi var.
Ordan donuste 3tane saklama kabi alicam 10tl tutar(tanesi 3.5)
Saglikocagindan doner dönmez hemen evimi supurdum.
Makineye camasir attim.
Yataklari kapattim.
Ogluma corba attim ocaga pisiyo.
Az bulasigim var onu halledicem simdi
Güne hizli basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?