Küçük Düşün Büyük Olsun!

burada sizden okuduğum birikimler ailemde anlatıp ta onların da biraz biraz birikime yönelme çabaları o kadar hoşuma gidiyor ki mutlu oluyorum.
kızlar aylık 200 lira altın parası biriktiyorum acaba bankadan mı gr olarak alsam bir yudum mutluluk başına da gelince takip etmek sıkıntı olur mu bilemedim?

Ben de başak burcuyum ama o sabırsızlık bende de var :) annem çok kızar bu huyuma :) kafama koyduysam hemen olsun isterim...

Canım takip edersin...bu her zaman olacak diye bir şey yok...bu ay oluşan genel bir sıkıntıymış sadece...neticede ödediğini kanıtladığın sürece hak talep edebilirsin korkma...benim de düzeldi zaten, endişe etme...

takip etmek sıkıntı olmaz..cebine iş cebi indirirsen kolaylıkla takip edebilirsin.. bende buı hafta açıcam inşallah

Oh maşallah ne güzel her şeyden azar azar kenara koymuşsun

Döviz düşse de biraz dolar falan alsak
yok canım düşmez, bu yükseliş uzun zamandır bekleniyordu aslında, benim babam 1-1,5 senedir araba alma isteğime dur, dolar yükselecek fiyatlar düşer diye söylüyor

ellerine sağlık yaptığın ve dağıttığın aşure, evini bereketlendirsin inşallah

bende umreye gitmeyi çok istiyorum..Rabbim nasip eder inşallah.. bence bekle zaten yeterince yüksek..düşme ihtimali var düşmesede farkeden bişey olmayacak..
inşallah - ben de istiyorum da yalnız gitmek istemiyorum annemi götüreyim diyorum o da benim kadar hevesli değil nasip bakalım belki ileriki senelerde evlenince eşimle giderim

Ben de başak burcuyum ama o sabırsızlık bende de var :) annem çok kızar bu huyuma :) kafama koyduysam hemen olsun isterim...

sorma canım, zor bir durum ama ne yapayım değişmiyor yani, bu dur .... :)

çok fena... ufak şeyler, küçük kararlar neyse de, insan bir sene sonra olacak şeylerin garantisini de bugünden istemez ki, bu kadar olmaz yani... :)) ev, araba mı alınacak, bir seyahate mi çıkılacak, kafama koyduğum gibi, bütün detayların net olması ve benim tarafımdan bilinmesi gerekiyor... var mı böyle bir şey... :))

benimde eşim pek hevesli değil ama anneminde dizlerde sorun var orda zorlanır diye düşünüyorum...görümcemde çok istiyor eğer gidersem onunla giderim sanırım..ama bikaç seneye ihtiyacım var altın borcum var onları kapatınca inşallah..

şimdiden Allah kabul etsin ozaman canım..oraya giden huzur bulup geliyor.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

sağol canım, Allah razı olsun.... amiiiiin, inşallah.....

gerçekten anlatılamayan, sadece yaşanan duygular... oraların havası, büyüsü çok farklı...

en son gittiğimde küçük oğlum 3 yaşındaydı.... şimdi de kızım 3 yaşında olacak inşallah.... çocuklarla olunca biraz sıkıntılı oluyor... acıktı, susandı, uykusu geldi vs. ama onlarsız da gitmek istemem, o havayı solumaları, benim çektiğim sıkıntıdan çok daha mühim...

Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin..................................................

Ooo ne güzel senin ikinci gidişinmiş..Bende eskiden derdimki insanlar bidefa gidince niye ikinci defa gidyorlar...ama giden herkes ordaki manevi havayı tekrar takrar yaşamak istiyormuş... Kesinlikle evlatlarımızın da o manevi huzuru küçük yaşlarda yaşaması gerek..Benim kızımda 8 yaşında..kızıma günde bi vakit bile olsa namaz kıldırmaya çalışıyorum 2 yıldır..genelde akşam namazı oluyor evde o saatte oluyoruz beraber..iki gün önce sabah namazına uyanmış beni kaldırmak aklına gelmemiş..kalkmış tek başına namaz kılmış..o kadar duyguılandımki anlatamam

Hava nasil sogudu birden yagmur falan.
Oglumun bogazi agriyodu iki gundur
Doktora goturdum geldim.
Kizarmis bogazlari
Antibiyotik acilisini yaptik.
10tl ilaclar tuttu 10l muayine parasi cikardilar(su muayine parasini hic anlamiyorum).
Donuste de kuzuyla börek yedik 12tl.

32tl gitti bile.

Saat 3 de veli toplantisi var.
Ordan donuste 3tane saklama kabi alicam 10tl tutar(tanesi 3.5)

Saglikocagindan doner dönmez hemen evimi supurdum.
Makineye camasir attim.
Yataklari kapattim.
Ogluma corba attim ocaga pisiyo.
Az bulasigim var onu halledicem simdi

Güne hizli basladim

maşallah.... çocuklar anne babadan ne görürse onu yapar.... bizim aynamız onlar....

bekarken hacca gitmiştim, hac görevimi yaptım çok şükür.... o kadar etkilenmiştim ki, dedim her sene buradayım.... sonra evlendim çocuk, hamilelik vs derken neredeyse on yıl hiç gidemedim... sonra eşim bir gün umreye gidelim mi dedi durup dururken, iki çocukla iki yıl peş peşe gittik ve ben şunu anladım, nasip olunca hiç niyette yokken gidersin, nasip değilse de tüm şartlar oluşsa da gidemezsin...
Rabbim nasip etsin hepimize....

Oyoyy geçmiş olsun canım kuzuya ..Acil şifalar..Ne yapalım hastalık bizler için..Sağlık için verecez..Sabah sabah çok hızlı başlamışsın güne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…