Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim nete özel defactoda indirim vardı dün mağazadan çocuğa sweat baktim 58 ustuydu 38 aldim ama kral şakirli onlar pahalı baya indirim var istersen netten bak hamile kiyafetleride vardi

Selam kizlar yeni haftaya bismillah eşim ise gitti dün geldi oğlan tepesinden inmedi o evdeyken 1 saate yakin yürüdüm geldim dün makarna pırasa kavurma yaptim eşim be ogluş yemedi ben yedim hepsini bayadir pırasa istiyordum eşim dalga geçiyor ne pırasa sevgisi 3 yil yemesem istemem diyo kahvalti edip sil süpür yaptim bulasik topladim bulasik koydum yine dün defactoda indirim vardı oglusla kendime biseler aldim eltimin kızının doğumgünü haftaya gün benzeyen kutluycaz ona bir sweat aldim oğlana sweat kral şakirli istiyordu bi alt eşofman bana bir pantolon bir gömlekli badi üst aldim 160 kapıda ödeme dahil baya uygun geldi iki parça şeye 100 gidio mağazada

Migrostan ;haslanmıs fasulye 2.81indirimdeydi
Süt,yaglı kagıt,sleepy ıslak mendil bebek için 3lü 9.90 dı
Artık 3 aylık oluyorz alamıcam valla ıslak mendil prima falan20lira prima
Hele ilk ay mustela aldık hep 27 tldi tanesi
Toplam 23 tl orda bıraktım.
Sokdan;apra sehriye,bos mantı,baget tavuk,hindistan cevizi 17 tl
Bugunki harcamam
Valla cıkmasak evden daha iyi
Aksama tavyklu mantı yapcm.
Gecen yaptım,az yapmısım yetmedi adama
Bol yapcam bu sefer.

Canim nete özel defactoda indirim vardı dün mağazadan çocuğa sweat baktim 58 ustuydu 38 aldim ama kral şakirli onlar pahalı baya indirim var istersen netten bak hamile kiyafetleride vardi
yarin kesin bakmam lazim bugun catlicaktim dsr giymem iyi diil ama yoktu napim

Ayyy daha bismillah eltimin kizi gelecek hemen
Dun saat 6 gibi ariyo yenge napiyosun
Dedim evi yerlestiriyoruz hülya ablayla aslinda yerlestirmistim keyf yapiyorduk.
Dediki sizin ordan geciyoruzda
Sadece siteyi soylemistim kat daire vs bilmiyo yonunu dairenin falan ama yola bakiyo
Bizde cam kenarindaydik ablayla asagi baktik reflexle baktim asagida duruyorlar binaya bakiyorlar.
Merakdan ölmez insAllah.
Bu hafta asla almicam annemdeyim.
Anneme yardim ediyorum dicem
Salak mi ne ben bir suru isle gucle ugrasiyorum bana gelecek utanmaz.

Ayy otursın evinde milletin evinde dogurcak
Daha bilmiyo mu hamile oldugunu?
Onu bahane ederdin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…