Küçük Düşün Büyük Olsun!

Anlar inss tam belesci ya
Aradi yine saka gibi bugun izinli ya.
Cok merak ediyorum evi falan dedi
Anneme gidicem dedim gelcekti yani.

Avizelerimin resmini istiyor te allam.
Ay millet ne merakli.
o da simdi evini satip 150bin kredi cekip ev alicakmis.
O evi anlatiyor ama surekli memnuniyetsiz.
yok odasi karanlik
yok odasi kucuk
yok banyosu kucuk
ee alma ozaman.
Fazlasini yemiyo tabi.
evini 160bine satiyor saka gibi ya sirf yeni eve tasincam diye

Maşallah minik kızınıziniza rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sizde avizelerin resmini çekip atın diyeceğim ama bu seferde gider aynısından alır
Başını sokacak evi var burun kiviriyor bizim insanımızın gözü doymuyor sabretmesini asla bilmiyor kıymet bilmiyor ne yazikki sanki size idda gibi yani bilemedim ama bir an evvel dogursada kurtulsaniz en azından bı sure gelmez

Evini yok pahasina satiyor sirf acele ettigi icin.
Evi yine 230-240bin edecek ev
Tamam 30senelik falan vardir ama ici komple yenilenmis.
Bedavaya ev satip 150bin kredinin altina girmek akil kârı diil.

Ben kira vermedigim ve ayrica kira gelirim oldugu halde, ailemin surekli eli uzerimde oldugu halde ben kasip 90bin borcun altina girmedim yazlik almak icin.
Herkes nasıl rahat pes

Kuzum çok sevindim benim içime doğmuştu Hayırlısı ile al kucağına inşallah

İş var gel yardım et deseydin gelmezdi canım

Ama o hiç borca girmemiş hazır eve gelmiş oturmuş bı baksın borcun tadına o zaman dank eder hazır ev içi yapılmış gül gibi mesleğin var evde oturmaya devam edip parasını biriktirip alabilir di yapacak bişi yok her koyun kendi bacağından asılır yani

Bende ilk bir kac ay hediye geldi prima mendil kullandım sonra baktım baya pahalı sleppy kullandım hep şok markete 3 lüsu indirimli geliyordu kutulu iki kutu alıyodum baya gidiodu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…