Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yemek yedik oglusla eşim yarin gelecek su saçlarını kestirdim oğlumun 13 oraya 6 tl market ekmek çikolata süt aksam su geldi 8 tl oraya verdik oğlum dün cüzdanımla oynuyordu banka kartını bırakmış sehbaya esimde sabah almış kendinin sanıp uykulu bide şehit dışı işi öglen e dogru çıktı node kaldi orda nakit zulam var sade etraftan bozukluk topladim su icin kızdım esime karta niye bakmiyosun diye

Resmen akıl tutulması yasio bu kiz yardım etmiyorlar bari köstek olmasalar çok meraklılar valla utanır insan aramaya ya yeni taşınıyor gidilmez fln diye o kadar işle uğraşıyorsun insan der yenge gel bizde yiyelim yemek hazırlar getirir fln

Sırf gösteriş sen yeni eve gidicen diye kudurdu bu kiz hiç böyle diyor muydu önceden valla kes ayaklarını ne tuhaf insan ya müsait değilim diyorsun artık sana gelcem denmez sen davet edersen gelir yani bu tuhaf kiz

inan suan uzandim ayaklarimin alti aciyo Esim yastik battaniye getirdi camasirlari topladi.
acimaz onlar benciller.
Bende hep bahane bulcam

Kız evlâdı öz evlâdı demişler..kızlar ayrı bir şirin oluyor cidden..Abisine bir kızkardeş geliyor desene..ne güzel,maşallah,sağlıkla,hayırla doğar inşallah...

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.çok sevindim☺

Aaa götüreyim o zaman doktora. Doğum gününü atlatsyım da bu pazar doğum günü yapıyoruz. Haftaya götürürüm. 2yaş kan alma var diye haftaya dedim :)

Yaaaaaaa lelliii nasıl sevindim nasıl anlatamam kuzum. Allah gönlüne göre verecek inşallah

Napcakmıs avizeleri ay hic sevmem böyle seyler
160 a ev mi varmıs istanbulda

babyloading87 biz kız olursa Alya erkek olursa Aras demistik.
Alyalarimizin canı sagolsun
Ayyy hadi ins kuzu
Adas olsun bebelermiz
Bende erkek olsa Ali Arda istemistim
Aslında kız icin hep Leyla düsünürdüm
Leyla ismini bebeklere cok yakıstırıyorum nedense.Nostajik geliyor
Bi kız daha mı dogursam napsam

Kız evlâdı öz evlâdı demişler..kızlar ayrı bir şirin oluyor cidden..Abisine bir kızkardeş geliyor desene..ne güzel,maşallah,sağlıkla,hayırla doğar inşallah...
cok sagol canim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.çok sevindim☺
Allah razi olsun
Yaaaaaaa lelliii nasıl sevindim nasıl anlatamam kuzum. Allah gönlüne göre verecek inşallah♥
benn benn
Rabbim bize bsgislasin icim icime sıgmiyor meleğim geliyor prensesim
Ayyy hadi ins kuzu
Adas olsun bebelermiz
Bende erkek olsa Ali Arda istemistim
Aslında kız icin hep Leyla düsünürdüm
Leyla ismini bebeklere cok yakıstırıyorum nedense.Nostajik geliyor
Bi kız daha mı dogursam napsam
Lina koycaktim Sonra esim karismak istemiyor ama bi begenmedi sanki Alya dedim guzel dedi
Alyoş, Alyakuş, Alyoşko falan olur tabi bizin evde onun adi
efeye efoş diyorduk

D dimple81 yaptik canim
Patik aldim pembe hediye paketine koydum
Oglumlada organize olduk kameraya cekti babasini
Herkese hediye aldim bugun dedim verirken
Gonlumden koptu.
Salladi once paketi kol dugmesimi bu dedi.
Son acti bi kaldi soyle 15sn falan gorunce.
Sonra yuzume bakti ben agladim zaten
Gercekden mi dedi kizimiz mi geliyo.
Oglum var diye cok sarisamadik
sonra bana yastiklar battaniyeler tasidi.
camasir asti.
Oglumu doyurdu

Kız olunca kesin papucum dama atilcak ama besbelli

ay harika
Benim de bir kızım olsa eşimi düşünemiyorum

Allahım sağlıkla sihhatle gelmeyi nasip etsin kuzucuguna inşaallah. Okurken film sahnesi canlandı gözüm yaşardı yemin ederim. Rabbim isteyen kimsenin kucagini boş birakmasin aratma sin.ben burda çok msj yazmayı sevmiyorum ama okudukça sizlere dualar ediyorum. Berencim Rabbim seninde yüzünü guldursun inşaallah kıymet bilenle karsilastirsin doğum günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…