Allah razi olsun canimAllahım sağlıkla sihhatle gelmeyi nasip etsin kuzucuguna inşaallah. Okurken film sahnesi canlandı gözüm yaşardı yemin ederim. Rabbim isteyen kimsenin kucagini boş birakmasin aratma sin.ben burda çok msj yazmayı sevmiyorum ama okudukça sizlere dualar ediyorum. Berencim Rabbim seninde yüzünü guldursun inşaallah kıymet bilenle karsilastirsin doğum günün kutlu olsun
insallah sen taktikleride dene bak belki dogrudur hani 2. kesin yapacaksanay harika
Benim de bir kızım olsa eşimi düşünemiyorum
lellimmm bu çok güzel bi haber bu cok sevındım canım benim temiz kalbin merhametinle güzellikleri hakediyorsunkizlar doktor kız dedi
aglamakdan helak oldum
Yaaa umarim yanilma olmaz yanilma olur illa %100 diyemez kimse ama kiz bu dedi.
Bi de pozisyon almaya calisiyo hadi kız diyo
yaaaaa pastanedeyim hala agliyorum
2li icin pozisyon alamiyor bisiler yiyip 15dk yine gidicem
Kuzummmmlellimmm bu çok güzel bi haber bu cok sevındım canım benim temiz kalbin merhametinle güzellikleri hakediyorsunoh bize de gelin adayı cıktı senin yetıstırdıgın kız evladı misler gibi olur
Sendende canimAllah razi olsun canim
cok sagol canim
Allah razi olsun
benn benn
Rabbim bize bsgislasin icim icime sıgmiyor meleğim geliyor prensesim
Lina koycaktim Sonra esim karismak istemiyor ama bi begenmedi sanki Alya dedim guzel dedi
Alyoş, Alyakuş, Alyoşko falan olur tabi bizin evde onun adi
efeye efoş diyorduk
D dimple81 yaptik canim
Patik aldim pembe hediye paketine koydum
Oglumlada organize olduk kameraya cekti babasini
Herkese hediye aldim bugun dedim verirken
Gonlumden koptu.
Salladi once paketi kol dugmesimi bu dedi.
Son acti bi kaldi soyle 15sn falan gorunce.
Sonra yuzume bakti ben agladim zaten
Gercekden mi dedi kizimiz mi geliyo.
Oglum var diye cok sarisamadik
sonra bana yastiklar battaniyeler tasidi.
camasir asti.
Oglumu doyurdu
Kız olunca kesin papucum dama atilcak ama besbelli
merhaba tek fark sizin pile daha sık olmuşKızlar ben de doğum günü için instagramdan elbise diktirdim. Benim elbiseyi hiç seçtiğim modele benzetemedim. Eteğini bol yapmış ve hala da birebir aynı diktim diyor. Bir de tam resim göndermemişti yazışıyorduk. Sonra gece kargoya verdim yazmış. Nasıl sinir oldum anlatamam.bir de konuşma tarzı yok uğraşamam yok zaten yoğunum falan. Ama ilk yazdığımda takır takır cevap yazıyprdu o zaman yoğun değilmiydi anlayamadım. Çok uğraştırdı beni aklınızda bulunsun hiiiç tavsiye etmiyorum o sayfayı. Hadi yaptığın işi geçtim konuşma tarzı hiç hoş değil. Parayı gönderince doğru düzgün cevap bile yazmaz oldu nasıl sinirlendim anlatamam.
İlk resimdeki Sayfasından seçtiğim elbise
İkinci resimdeki diktiği elbise anne elbisesi yani.
bal kıza çok yakışır bu renkKızlar ben de doğum günü için instagramdan elbise diktirdim. Benim elbiseyi hiç seçtiğim modele benzetemedim. Eteğini bol yapmış ve hala da birebir aynı diktim diyor. Bir de tam resim göndermemişti yazışıyorduk. Sonra gece kargoya verdim yazmış. Nasıl sinir oldum anlatamam.bir de konuşma tarzı yok uğraşamam yok zaten yoğunum falan. Ama ilk yazdığımda takır takır cevap yazıyprdu o zaman yoğun değilmiydi anlayamadım. Çok uğraştırdı beni aklınızda bulunsun hiiiç tavsiye etmiyorum o sayfayı. Hadi yaptığın işi geçtim konuşma tarzı hiç hoş değil. Parayı gönderince doğru düzgün cevap bile yazmaz oldu nasıl sinirlendim anlatamam.
merhaba tek fark sizin pile daha sık olmuş
ayrıca sizin elbise daha şık kesinlikle
digerinin önü pöt durabilir
sizin pile o açığı kapatır
[/QUOTE
Ayyy inşallahhh canım yaaaaa
merhaba tek fark sizin pile daha sık olmuş
ayrıca sizin elbise daha şık kesinlikle
digerinin önü pöt durabilir
sizin pile o açığı kapatır
bal kıza çok yakışır bu renk
allahım şekerleme gibi olur yaaaa:)
Aa lina da güzelcok sagol canim
Allah razi olsun
benn benn
Rabbim bize bsgislasin icim icime sıgmiyor meleğim geliyor prensesim
Lina koycaktim Sonra esim karismak istemiyor ama bi begenmedi sanki Alya dedim guzel dedi
Alyoş, Alyakuş, Alyoşko falan olur tabi bizin evde onun adi
efeye efoş diyorduk
Benim oğlumun ağır bi ismi var ben ertuş diyorumEhehheehehee. Hep öyle denir zaten. Benim kıza da elooşş diyorlar
Pilesini fazla atmısKızlar ben de doğum günü için instagramdan elbise diktirdim. Benim elbiseyi hiç seçtiğim modele benzetemedim. Eteğini bol yapmış ve hala da birebir aynı diktim diyor. Bir de tam resim göndermemişti yazışıyorduk. Sonra gece kargoya verdim yazmış. Nasıl sinir oldum anlatamam.bir de konuşma tarzı yok uğraşamam yok zaten yoğunum falan. Ama ilk yazdığımda takır takır cevap yazıyprdu o zaman yoğun değilmiydi anlayamadım. Çok uğraştırdı beni aklınızda bulunsun hiiiç tavsiye etmiyorum o sayfayı. Hadi yaptığın işi geçtim konuşma tarzı hiç hoş değil. Parayı gönderince doğru düzgün cevap bile yazmaz oldu nasıl sinirlendim anlatamam.
yaaa cok tatliii banada nasip olur insAllah.Kızlar ben de doğum günü için instagramdan elbise diktirdim. Benim elbiseyi hiç seçtiğim modele benzetemedim. Eteğini bol yapmış ve hala da birebir aynı diktim diyor. Bir de tam resim göndermemişti yazışıyorduk. Sonra gece kargoya verdim yazmış. Nasıl sinir oldum anlatamam.bir de konuşma tarzı yok uğraşamam yok zaten yoğunum falan. Ama ilk yazdığımda takır takır cevap yazıyprdu o zaman yoğun değilmiydi anlayamadım. Çok uğraştırdı beni aklınızda bulunsun hiiiç tavsiye etmiyorum o sayfayı. Hadi yaptığın işi geçtim konuşma tarzı hiç hoş değil. Parayı gönderince doğru düzgün cevap bile yazmaz oldu nasıl sinirlendim anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?