- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
Ne mutlu canım size..Rabbim bizlerede tüm isteyenlere de nasip eder inş..Bende çok istiyorum..Rabbim inş nasip eder..aminn..maşallah.... çocuklar anne babadan ne görürse onu yapar.... bizim aynamız onlar....
bekarken hacca gitmiştim, hac görevimi yaptım çok şükür.... o kadar etkilenmiştim ki, dedim her sene buradayım.... sonra evlendim çocuk, hamilelik vs derken neredeyse on yıl hiç gidemedim... sonra eşim bir gün umreye gidelim mi dedi durup dururken, iki çocukla iki yıl peş peşe gittik ve ben şunu anladım, nasip olunca hiç niyette yokken gidersin, nasip değilse de tüm şartlar oluşsa da gidemezsin...
Rabbim nasip etsin hepimize....
çok geçmiş olsun canım...Hava nasil sogudu birden yagmur falan.
Oglumun bogazi agriyodu iki gundur
Doktora goturdum geldim.
Kizarmis bogazlari
Antibiyotik acilisini yaptik.
10tl ilaclar tuttu 10l muayine parasi cikardilar(su muayine parasini hic anlamiyorum).
Donuste de kuzuyla börek yedik 12tl.
32tl gitti bile.
Saat 3 de veli toplantisi var.
Ordan donuste 3tane saklama kabi alicam 10tl tutar(tanesi 3.5)
Saglikocagindan doner dönmez hemen evimi supurdum.
Makineye camasir attim.
Yataklari kapattim.
Ogluma corba attim ocaga pisiyo.
Az bulasigim var onu halledicem simdi
Güne hizli basladim
Haklısın canım..Bende birikim yapabildiğim zaman çok mutlu oluyorum her ne kadar bu aralar biriktiremesemdeAyyy böyle kenara birşeyler attık mı öyle seviniyorum ki...ben ya da başkası hiç farketmez...önemli olan bunu yapabiliyoruz ya.. onu görmek beni çok mutlu ediyor...Rabbim bereketlendirsin...
Meyraa eşi olmayan bayanlar için hac veya umre ibadeti nasıldır canım? Ben de isterim ama yalnız da gidememmaşallah.... çocuklar anne babadan ne görürse onu yapar.... bizim aynamız onlar....
bekarken hacca gitmiştim, hac görevimi yaptım çok şükür.... o kadar etkilenmiştim ki, dedim her sene buradayım.... sonra evlendim çocuk, hamilelik vs derken neredeyse on yıl hiç gidemedim... sonra eşim bir gün umreye gidelim mi dedi durup dururken, iki çocukla iki yıl peş peşe gittik ve ben şunu anladım, nasip olunca hiç niyette yokken gidersin, nasip değilse de tüm şartlar oluşsa da gidemezsin...
Rabbim nasip etsin hepimize....
Az çok kenara ne koysak kardır canım. Benim çoğu büyük giderler bitti çok şükür. Artık o kadar çok harcamam olmaz inşallah.Haklısın canım..Bende birikim yapabildiğim zaman çok mutlu oluyorum her ne kadar bu aralar biriktiremesemdeRAbbim en kısa zamanda tekrar biriktirmeyi nasip eder ya. ocağa kadar zor gibi ama
Geçmiş olsun canımHava nasil sogudu birden yagmur falan.
Oglumun bogazi agriyodu iki gundur
Doktora goturdum geldim.
Kizarmis bogazlari
Antibiyotik acilisini yaptik.
10tl ilaclar tuttu 10l muayine parasi cikardilar(su muayine parasini hic anlamiyorum).
Donuste de kuzuyla börek yedik 12tl.
32tl gitti bile.
Saat 3 de veli toplantisi var.
Ordan donuste 3tane saklama kabi alicam 10tl tutar(tanesi 3.5)
Saglikocagindan doner dönmez hemen evimi supurdum.
Makineye camasir attim.
Yataklari kapattim.
Ogluma corba attim ocaga pisiyo.
Az bulasigim var onu halledicem simdi
Güne hizli basladim
Altin candir kankiKızlar
Bu ay gün bende 800tl gelecek tl mi kalsa altın mı alsam
Sizce napıım
Meyraa eşi olmayan bayanlar için hac veya umre ibadeti nasıldır canım? Ben de isterim ama yalnız da gidemem
SVincent çok teşekkür ederim önerilerin ve görüşlerin için...
Oğlumun durumunu sanki yanındaymış gibi anlatmışsın. Aynen öyle. Masada oturmak istemiyor, çok sıkılıyor, çalışmak istemiyor.
Testlerini çözerken şekilden şekile giriyor. Ben zaten biliyorum derslerim çok iyi neden çalışayım diyor. Tüm testleri full yapıyor.
Aslında bizim istediğimiz ders çalışma alışkanlığını kazanması. Dersleri ve notları açısından şu anda sıkıntımız yok. Ama zamanla zekası sadece dersi dinleyerek iyi not almaya yetmeyecek. O zaman da Nasıl ders çalışıldığını bilmeyecek. Bizim tek sıkıntımızı bu. Zekası yetmediği Zaman ders çalışabilsin.
Eşim ve ben elimizden geldiğince anlatıyoruz. Hayatın toz pembe olmadığını, meslekilerimizi edinmek için Nasıl ders çalıştığımızı ( ben işim gereği hala ders çalışıyorum), bu şekilde güzel Bi bayağımız olduğunu vs vs...
Umarım başarılı olabiliriz. Tekrar teşekkür ederim...
Bir dönüm zeytinlik olmaz. Hepsi en az 5 -6 dönümlük yerler. Ayrıca yerli halk için geçim kapısı zeytinlik. Bütün sene bakımı yapılıyor. Hasatı zor ve kışa denk geliyor. Yani burada oturacaksin ki ilgileneceksin bakacaksin. Babam emekli sürekli gider sular ilaçlar budar sürdürür. Ekim Kasım ayları gibi yagliklar toplanmaya başlar. Ama bizim yerimiz fazla haliyle işi çok oluyor. Uzaktan gelip gitmeyle olmaz gibi geldi. Ege'de oturuyorsaniz satılık zeytinlik duyduğumda haber veririm. Ama yaşadığınız yeri bilmediğim için birsey diyemiyorum. Ege'de çok yerde yetişiyor. Ama en çok zeytin ağacı olan yer benim Memleketim.
SVincent nasıl teşekkür etsem sana bilmiyorum. oğlum evet masasında oturmayı sevmiyor hiç. yatağın üstünde, mutfak masasında, koltukta... farklı şekillerde çalışabiliyor. ve ben bunu anlayamıyorum. insan yatarak, amuda kalkarak nasıl çalışabilir diye. ben onu odasına masasına gönderiyordum. sanki orada oturarak çalışsa daha iyi olacağını düşünüyordum.
bu akşamdan itibaren oğluma özgürlük veriyorum. isterse küvetin içine girsin...
gerçekten çok teşekkür ederim. istediğin yere gelebilmeni dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?