Keşke küsse düşerdi yakandan, Allah yardımcın olsun çocuğu olunca olgunlaşır belki dank eder bişeyler kafasınainan benimde bu ilk.
hic bukadar sakiz birini tanimadim.
kaynanasina bile soyledim rahatsiz oldugumu haklisin kizim dedi.
Esime soylicem dedim bisi demedi.
Bir kac sefer daha bahaneyle gecistiricem.
Aralik sonu dogurcakmis sanirim.
Sonrasinada bakicam hala cocuguylada boyle gelemeye devam ederse konusucam acik acik.
Cunku ben ozaman 6 aylik falan oluyorum.
Kuserse isime gelir ama kusecegini sanmiyorum malesef cunku herkesle küs.
Benide karsisina alirsa yalniz kalicak kaynansi beni cok seviyo o sulalede sen teksin diyo.
O insanlarin icinde belli senin yerin diyo.
Cocuguna nasil bakar bu usengeclikle mechul.Keşke küsse düşerdi yakandan, Allah yardımcın olsun çocuğu olunca olgunlaşır belki dank eder bişeyler kafasına
Bir kadar kişiyle küsse demiyor mu acaba ben de bir sıkıntı mı var acaba diyeCocuguna nasil bakar bu usengeclikle mechul.
halalariyla küs
kucuk kaynim olan amaciyla küs.
Kucuk eltimle küs
teyzesiyle küs
Esinin dayilarini teyzelerini evine istemiyor misafir olarak bile.
Esi davet etmek istiyor istemiyor.
Yani arkadasida yok bence.
Bencil olursa boyle tek basina kalir.
Kaynanasi bile bana bu herkesle kus herkes mi kotu demeye getirdi.
Ben bilmem teyze dedim sen nekadar taniyosan bunlari bende okadar taniyorum.
Kendini elestiremeyecek kadar bencil.Bir kadar kişiyle küsse demiyor mu acaba ben de bir sıkıntı mı var acaba diye
Canım aradığında telefonu açma duymadım felan de.Habersiz gelirse de açma kapıyı dışardaydım dersin zamanla anlar belkiBenim yillardir gorustugum arkadaslarim ablalarim var sık gorusmeyiz ama o samimiyeti asla kaybetmeyiz.
Birbirimize hep yapiciyizdir.
Kendi evimiz gibi yapariz birlikde.
Onlar hep aradi sordu buyrun dedigimde hamilesin bi yerles bi dinlen dediler hep.
Ben cevremde asla onun gibi insanlar tutmam biriktirmem.
Haa zamaninda oldu bunun gibi sakiz tipler aninda mesafe koydum.
Bu benim arkadas cevremde olsaydi cokdan ayagini kesmistim telf. falan engellemistim ama esimin yegeni olmasi sebebiyle bir nevi akrabalik kesemiyorum bir anda.
Direk soylerim cunku sabirliyimdir ama patlarsam gozum gormez ben guzellikle olsun istiyorum ama cirkinlesmem icin elinden geleni yapiyor.
Annesiyle konusmayi dusundum o da bi takintili bisi tansiyonu cikiyo falan hastanelik oluyo.
Ama eltim beni bunaltmiyo yeminle.
Davet etmesem gelmez etmez.
Bu bildigin sakız.
Aman sen yine seviyeni koyarsin ben onune gecemiyorum ama bulcam bi yolunu
Eşininde bir suçu yokki canım sakin ol aile huzurunuzda bozulmasın.Kabul etme eşinede bir daha kabul etmeyeceğini söylesen yeter.Bende 2 çocuk kaybın olduğu için demiştimEsimle dun baya tartistim yani ben soylendim o zaten bana musait degilim de diyor.
Bebegime bisi olursa suclusu sensin senin yegenin cunku
Benim kimsem gelmiyor
arkadaslarim bile sen simdi durmazsin biliyoruz lutfen dinlen diyorlar dedim.
Ki onlar gelse yapiyorlar
2 tane bebek kaybetmisim ve yasim 35 olmus.
Benimkinin daha kiymetli olmasi lazimken halime bak dedim.
O da soylendi yegeni icin.
Sende yat o gelince dedi
Ee karnim ac diyo napicam dedim.
Bence genel olarak insanlaro kullandığı için insanlarda bahane bulup küsüyorlar.Bu tarz insanlardan kurtulmanın en kolay yolu bu çünkü.Bu haliyle böyle gezen insan çocuk oluncada geli sabahtan akşama kalır.yıkılacak yer arıyo denir böylesine.inan benimde bu ilk.
hic bukadar sakiz birini tanimadim.
kaynanasina bile soyledim rahatsiz oldugumu haklisin kizim dedi.
Esime soylicem dedim bisi demedi.
Bir kac sefer daha bahaneyle gecistiricem.
Aralik sonu dogurcakmis sanirim.
Sonrasinada bakicam hala cocuguylada boyle gelemeye devam ederse konusucam acik acik.
Cunku ben ozaman 6 aylik falan oluyorum.
Kuserse isime gelir ama kusecegini sanmiyorum malesef cunku herkesle küs.
Benide karsisina alirsa yalniz kalicak kaynansi beni cok seviyo o sulalede sen teksin diyo.
O insanlarin icinde belli senin yerin diyo.
Aynenn ya söylemiyorm artkonun haberi olmadan biriktir. İnan çok süper oluyor. Mesela para bırakamadığı ya da unuttuğu zamanlar kenarda ayırdığım param ilaç gibi geliyor sonra yerine yenisini koyuyorum
pazartesi izinli gunu bak yaziyorum kesin sabah temel atmaya calisacak zaten bankada isim var.Canım aradığında telefonu açma duymadım felan de.Habersiz gelirse de açma kapıyı dışardaydım dersin zamanla anlar belki
ya esim sagolsun musait degilim de, yapma, hazirlama diyor.Eşininde bir suçu yokki canım sakin ol aile huzurunuzda bozulmasın.Kabul etme eşinede bir daha kabul etmeyeceğini söylesen yeter.Bende 2 çocuk kaybın olduğu için demiştimAllahın izniyle evladını kucağına alacaksın kmtü şeyler sakın düşünme.ama kimse içinde kendini yorup üzme.Karşı taraf azcım olsu düşünmüyor seni,sende bu kadar hassas olma boşver.
Kesinlikle bence herkes onunla bagini kopariyor boyle boyle.Bence genel olarak insanlaro kullandığı için insanlarda bahane bulup küsüyorlar.Bu tarz insanlardan kurtulmanın en kolay yolu bu çünkü.Bu haliyle böyle gezen insan çocuk oluncada geli sabahtan akşama kalır.yıkılacak yer arıyo denir böylesine.
Elti kizi oturdugumuz yerde verem etti bizi :))
Ay bacım sen iyi dayanıyosın bu tempoyaAbla yeni gitti.
Sohbet muhabbet iyi geldi.
mutfagi topladim uzandim azcik.
Allah kolaylık versinSelamlar bu evde son 2 gecem pazartesi inşallah taşınıyorum.Duvar kenarlarına mermer takılıyor tezgahın mermeri geldi akşam 7 de getirdiler annem ve kardeşim başlarındalar hala gelmediler ben de kıyafetlerimi kutulara koydum.Nişan, kına ve düğün fotoğraflarını kaldırdım onları ne yapacağım biraz kendime geleyim sonra çaresine bakarım.Çok etkilenmedim bakarken sadece bazı fotolarda çok güzel çıkmışız o dikkatimi çekti
Bitti cnm 2 ay olacak salı günü.Kışlık tekerlekleri babamın depoda idi.Taşınınca vereceğimi söyledim 3 ay için abonelikler onun üstüne gider iptal eder beni mağdur bırakır diye.Tekerlekleri vermedim taşınınca vericem dedim.Hayatımda ilk defa kendimi garantiye aldım. Faturaları ben ödüyorum çıkınca söylerim abonelikleri iptal edersin dedim.Herkes tekerlekleri verme diyor ben olsam keser parçalarım diyen bile var tanesi 1800₺ 4 adet.Vereceğim.Geçen mesaj attı şu tekerlekleri verecek misin diye.Adamın tek düşüncesi tekerlek yuvası yıkılmış onca olay adam tekerlek peşinde.Vereyim de başına çalsınAllah kolaylık versin
Resmen bitti demi? Tekrar hiç ses seda çıkmadı değil mi?
Ablamın da ilk düğün resimleri duruyor
Ama annem de ikinci kez evlendi
Hayatın kime ne sunacağını bilmiyoruz
Bundan sonrası çok güzel olsun
Allah kolaylık versin
Resmen bitti demi? Tekrar hiç ses seda çıkmadı değil mi?
Ablamın da ilk düğün resimleri duruyor
Ama annem de ikinci kez evlendi
Hayatın kime ne sunacağını bilmiyoruz
Bundan sonrası çok güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?