- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Bebek arabasi = market (pazar) arabasi :)ahahaaaa aynı bizim halimiz kız. Bırak şu pazar işini diyor hep. Dün gittim o yokken taksiye bindim gittim. Bir sürü şey aldım. Dönerken yürüyerek geldim. Yokuş zoroluyor bazen pazara giderken çıkıyorum da. Aklında bulunsun bebek arabssı iyi taşıyıcı oluyor.aslında bizim pazar servisleri var ücretsiz ama bebek Arabasıyla binmek zor
Hem tazecik hem uygun oluyo.ahahaaaa aynı bizim halimiz kız. Bırak şu pazar işini diyor hep. Dün gittim o yokken taksiye bindim gittim. Bir sürü şey aldım. Dönerken yürüyerek geldim. Yokuş zoroluyor bazen pazara giderken çıkıyorum da. Aklında bulunsun bebek arabssı iyi taşıyıcı oluyor.aslında bizim pazar servisleri var ücretsiz ama bebek Arabasıyla binmek zor
Korku filmi gibi anlattin lelliAiy sabah esim balkonda sigara iciyordu.
Dediki X degil mi su (eltimin damadi)
sabah saat 10
Ne isi var be burda onun dedim
suan ki evleri bize yuruyerek yarim saat.
Arabasiylaydi.
Arabanin icinde tekti
Tam sitenin karsisindaki yolda kosedeydi.
Birinimi bekliyo bizimi gozetliyo ayy resmen huylaniyorum artik.
Bizim diger evin onunden de sık geciyordu.
Ki asla guzergahi degildi.
mahalle arasiydi orasi.
Hadi burasi yine cadde bi isi vardir falan.
Ay surekli etrafimizdalar kuscam .
Bir sabahda esime demedim esimi yolcu ederken yani camdan bakiyordum yine sitenin karsi yoluna arabayi cekti karisi varmiydi tam secemedim 10.kat ya burasi goremedim yanda kaliyordu 5dk falan durup gitti arabayla.
Niye surekli bunlar boyle evin, bizim etrafimizdalar anlamiyorum
Bende huylanmaya basladimKorku filmi gibi anlattin lelli
Icim urperdi bian
ver ne hali varsa görsün ya., o utanmıyorsa bakalım sonra bahane üretip arayacakmı seni merak ediyorum
Benim zuladaki param 700tl oldu
ama 200tl tullere gidecek.
Kaliyo 500tl.
Suan onlarin yeri yok hesaba atabilirim.
Esim pazar parasi 100tl birakti.
Bende 20-10-5tl falan var bozuklar var
Pazarda onlari harcicam.
Ne alirsa artik liste yaptim zaten.
100tl hemen zulaya.
Bu ay deli acildik tasinmasi, nakliyesi, kirasi, depozitosu(daha kira yardimida baglanmadi aralikda baglancakmis), evin masasi avizesi
derken hic öyle borclanmadik.
Ufak taksitlerim var sadece.
Yinede kenara para atabildim.
Kimseye muhtac olmadik cok sukur
Okadar rahat ki icim.
Hep nolcak nasil dondurcez kesin kart cosacak borclanicaz sıkışcaz diyordum.
Rabbim kolayligini veriyor.
Minnoşum bereketiyle geliyor.
Daha dogmadan 1000tl olacak meleğimin.
Esim bu parayi bilmiyor sasiracak
Bereketli olsun canımmben de de bir çeyrek altın ve paralar bine yakın rakam zulada var eşimin haberi yok. Allah bereket versin paralarımıza lelli
Bu arada doğum gününde eşimin babası tam altın takti annemler de çeyrek taktı.doğum günü masrafının parası çıktı ama 6 yıl önce eltimin ilk çocuğuna da altın takmıştı pastayı da eltim bedava görünce pelitten almıştı 700 tl pastaya vermişdi baba
Esim süt alacak gelirken 3lt
yufka isticem bi de malum buzluga börek kalmadi atamaya
Biraz sarip koyimde oglan yer.
patatesli,ispanakli yaparim.
Az dinlenim
Hamsi buglama yapicam
tursu kavurcam.
yok canim beyaz lahanada guzel oluyo onunla yap.bizde de bugün hamsi var. bugulamayi nasil yapiyorsun. Turşu kavurmasına bayılırımilla fasulye turşuyla yapmak şartmı ben de yapsam bugün nasıl canım çekti
HElal paraymıs cnm.Ben bundan 8 bucuk sene once, annemin bana ilk ise girdigim yil hem dogum gunu hem yeni is hediyesi olarak aldigi ve cok begendigim ismimle uyumlu kolye kupe takimini kaybettim ev tasima sirasinda. O kadar uzuldumki anlatamam. Aynisini bulabilecegim bisey de degildi. Inan bilezik kaybetsem o kadar uzulmezdim. Onun uzlerine iki kezl daha tasindim ve gecen ay oglumun bir cekmeceyi alt ust etmesiyle kolye ve kupenin tekini buldum. Saskinligimi ve sevincimi anlatamam. Defalarca dokulup silinmis cekmeceden i nasil cikti bilmiyorum.
Yakin bir zamanda o kolyeyi buldugumu hayal edip durmaya basladim aklima geldikce. Hala gercek olduguna inanamiyorum.
Okurken ben sevindim bulduguna.Ben bundan 8 bucuk sene once, annemin bana ilk ise girdigim yil hem dogum gunu hem yeni is hediyesi olarak aldigi ve cok begendigim ismimle uyumlu kolye kupe takimini kaybettim ev tasima sirasinda. O kadar uzuldumki anlatamam. Aynisini bulabilecegim bisey de degildi. Inan bilezik kaybetsem o kadar uzulmezdim. Onun uzlerine iki kezl daha tasindim ve gecen ay oglumun bir cekmeceyi alt ust etmesiyle kolye ve kupenin tekini buldum. Saskinligimi ve sevincimi anlatamam. Defalarca dokulup silinmis cekmeceden i nasil cikti bilmiyorum.
Yakin bir zamanda o kolyeyi buldugumu hayal edip durmaya basladim aklima geldikce. Hala gercek olduguna inanamiyorum.
Niye o vermediki sen calismiyosunSlm kızlar
E-bebege gittik ,mama falan 420 tl harcadık
Kasaya geldik adam döndü benimki, nakit mi vercen dedi
Cektim hesap kartından ama sinir oldum.
Metroda 14.5 harcadım bide.
Bende para durmasın hic
Yemek yicez ins kuyruk olmayan bi yer bulursak.
Butceniz ayri miSlm kızlar
E-bebege gittik ,mama falan 420 tl harcadık
Kasaya geldik adam döndü benimki, nakit mi vercen dedi
Cektim hesap kartından ama sinir oldum.
Metroda 14.5 harcadım bide.
Bende para durmasın hic
Yemek yicez ins kuyruk olmayan bi yer bulursak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?