Küçük Düşün Büyük Olsun!

Boş ver kuzum ver gitsin adam olsa habire sormaz ne paracilar sonuçta evli kaldınız bi zaman akıllı olsa evliliğini kurtarmaya çalışırdı çok kafasını vurur ayrıldığı için ama sen kurtulmussun böyle birinden

P
es valla ne lastikmiş
Yuvan dağılmış lastik peşin de

Sağol canım vereceğim zaten.Ben evden çıkmadan abonelikleri iptal ettirir diye vermedim beklettim mahsus çıkınca vereceğim 2 gün sonra

Sağol canım vereceğim zaten.Ben evden çıkmadan abonelikleri iptal ettirir diye vermedim beklettim mahsus çıkınca vereceğim 2 gün sonra
Valla seni kışkırtmak gibi olmasında ben olsam o lastikleri alır böyle etrafa zarar vermeyecek bir yere götürür yakardım.onada konum atardım lastikler burda alabilirsin diye.Yada parça parça yapar bir yere bırakırdım git ordan al diye.Onun sana verdiği zararın yanında hiçbirşey kalırdı

Haklısın iyi fikir ama onla uğraşamam.Allahından bulsun

Daha agirlayacaklarim var
karnim buyumeden agirlamak istiyorum canim.

Ruyamda kaynanami gordum
ve evime gelmis tüm odalarimi karistirmisti.
Ustelik ben evde yokken.
Oglumada sacma sapan seyler soylemisti hakkimda oglum bana soyluyordu.
Cildirmistim.
Koli ariyordum ruyamda toparlanmak icin.
Cunku esime anneni getirirsen toparlanir tasinirim sende gelemezsin demistim buraya tasinmadan.
Bilinc alti sanirin.

Ay ruyasi bile

Bugun yuzumu doker dururum su ruya yuzunden.
Insallah bana malum falan olmuyordur cok amin

Günaydınn
İyi pazarlar
Dün gelen arkadaslarımdan biri yeni evli
MAyıs gibi evlendi
Herseylerini kendileri yaptılar
Söyleki mobilyasını daha yeni aldılar.
Yemek odasını falan.
Birini bitirip diğerini aldılar.
Daha tv almamıslar .
Aileler de durum yok
Kzıın annesinde var gerci ama niye almıyor bilmiyorm.
Neyse
Alyansını kaybetmis buarada arkadasım.
Bende yeni yaptm ya gecenlerde,dedi sen alyansını mı degistirdin.
Hee dedim.
Kaybettim.Bende kaybettim cok üzüldüm dedi
Alyanslarda gözüm hep,ondan farkettim dedi.
Üzüldüm ya,bana gram getirmis durumu yokken.
evini görmeye gitcez önümüzdeki ay.
Anneme dedim havluya evdeki gramlardan takcam ,ev hediyesi.
Durum olsa ceyrek takardm.
Alyansına katkı olsun dicem.
Ev hediysi diye.
Annem iyi düsünmüssün dedi
Dedim bi ara gidrrken götürürüüm yine bisey.

pazara cikasim var.
Esim kaldir artik su pazar isini diyo
Ama taze taze diyorum.
Bebekle gezemiceksin tasiyamicaksin marketden al ciksin diyor.

Zaten genelde marketden aliyorum.
simdi pazara daha yakin oldum ama tasimasi var iste.
Tasiyamam ben.
annem pazar arabasi getirir onunla tasiriz.
O beni birakir eve gecer.
O pazarin basindan ben sonundan girince ortada bulusmus oluyoruZ

ahahaaaa aynı bizim halimiz kız. Bırak şu pazar işini diyor hep. Dün gittim o yokken taksiye bindim gittim. Bir sürü şey aldım. Dönerken yürüyerek geldim. Yokuş zoroluyor bazen pazara giderken çıkıyorum da. Aklında bulunsun bebek arabssı iyi taşıyıcı oluyor.aslında bizim pazar servisleri var ücretsiz ama bebek Arabasıyla binmek zor

Ben bundan 8 bucuk sene once, annemin bana ilk ise girdigim yil hem dogum gunu hem yeni is hediyesi olarak aldigi ve cok begendigim ismimle uyumlu kolye kupe takimini kaybettim ev tasima sirasinda. O kadar uzuldumki anlatamam. Aynisini bulabilecegim bisey de degildi. Inan bilezik kaybetsem o kadar uzulmezdim. Onun uzlerine iki kezl daha tasindim ve gecen ay oglumun bir cekmeceyi alt ust etmesiyle kolye ve kupenin tekini buldum. Saskinligimi ve sevincimi anlatamam. Defalarca dokulup silinmis cekmeceden i nasil cikti bilmiyorum.
Yakin bir zamanda o kolyeyi buldugumu hayal edip durmaya basladim aklima geldikce. Hala gercek olduguna inanamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…