Boş ver kuzum ver gitsin adam olsa habire sormaz ne paracilar sonuçta evli kaldınız bi zaman akıllı olsa evliliğini kurtarmaya çalışırdı çok kafasını vurur ayrıldığı için ama sen kurtulmussun böyle birindenBitti cnm 2 ay olacak salı günü.Kışlık tekerlekleri babamın depoda idi.Taşınınca vereceğimi söyledim 3 ay için abonelikler onun üstüne gider iptal eder beni mağdur bırakır diye.Tekerlekleri vermedim taşınınca vericem dedim.Hayatımda ilk defa kendimi garantiye aldım. Faturaları ben ödüyorum çıkınca söylerim abonelikleri iptal edersin dedim.Herkes tekerlekleri verme diyor ben olsam keser parçalarım diyen bile var tanesi 1800₺ 4 adet.Vereceğim.Geçen mesaj attı şu tekerlekleri verecek misin diye.Adamın tek düşüncesi tekerlek yuvası yıkılmış onca olay adam tekerlek peşinde.Vereyim de başına çalsın
es valla ne lastikmişBitti cnm 2 ay olacak salı günü.Kışlık tekerlekleri babamın depoda idi.Taşınınca vereceğimi söyledim 3 ay için abonelikler onun üstüne gider iptal eder beni mağdur bırakır diye.Tekerlekleri vermedim taşınınca vericem dedim.Hayatımda ilk defa kendimi garantiye aldım. Faturaları ben ödüyorum çıkınca söylerim abonelikleri iptal edersin dedim.Herkes tekerlekleri verme diyor ben olsam keser parçalarım diyen bile var tanesi 1800₺ 4 adet.Vereceğim.Geçen mesaj attı şu tekerlekleri verecek misin diye.Adamın tek düşüncesi tekerlek yuvası yıkılmış onca olay adam tekerlek peşinde.Vereyim de başına çalsın
Boş ver kuzum ver gitsin adam olsa habire sormaz ne paracilar sonuçta evli kaldınız bi zaman akıllı olsa evliliğini kurtarmaya çalışırdı çok kafasını vurur ayrıldığı için ama sen kurtulmussun böyle birinden
P
es valla ne lastikmiş
Yuvan dağılmış lastik peşin de
Valla seni kışkırtmak gibi olmasında ben olsam o lastikleri alır böyle etrafa zarar vermeyecek bir yere götürür yakardım.onada konum atardım lastikler burda alabilirsin diye.Yada parça parça yapar bir yere bırakırdım git ordan al diye.Onun sana verdiği zararın yanında hiçbirşey kalırdıSağol canım vereceğim zaten.Ben evden çıkmadan abonelikleri iptal ettirir diye vermedim beklettim mahsus çıkınca vereceğim 2 gün sonra
Valla seni kışkırtmak gibi olmasında ben olsam o lastikleri alır böyle etrafa zarar vermeyecek bir yere götürür yakardım.onada konum atardım lastikler burda alabilirsin diye.Yada parça parça yapar bir yere bırakırdım git ordan al diye.Onun sana verdiği zararın yanında hiçbirşey kalırdı
Daha agirlayacaklarim varAy bacım sen iyi dayanıyosın bu tempoya
Tmm hamilelik hastalık degil ama ben eve gelir bayılırdım 21.00 da
Sende masallah hergün misafir
Ben bugun kızı kitledim kardesime
Saolsun yedirdi uyuttu,ben muhabbet ettim ama yine de yorulmusum
beren_naz bende verirdim sanirim.
Hic öyle bi zarar verim dusuncem olmaz bu sebeplede hep kazik yiyoruz ya
Eğer lastiklere zarar verirseniz kendini çok onemsediginizi düşünür hala ona mecburmus gibi olduğunuzu düşünür hani hissetme açısından verin gitsin sizde kurtulunAynen canım vereyim de kendileri utansın
Biyerime takcam ben onları diyeydin töbe töbeAmin canım inşallah
Ev görmeye gelcekler sanırımDaha agirlayacaklarim var
karnim buyumeden agirlamak istiyorum canim.
Evet ev gormesiEv görmeye gelcekler sanırım
Ya iste dogumda gel gör ne 2 kere ugrastırıyorsn insanları hamile hamile
İnsanımız düsüncesiz
pazara cikasim var.
Esim kaldir artik su pazar isini diyo
Ama taze taze diyorum.
Bebekle gezemiceksin tasiyamicaksin marketden al ciksin diyor.
Zaten genelde marketden aliyorum.
simdi pazara daha yakin oldum ama tasimasi var iste.
Tasiyamam ben.
annem pazar arabasi getirir onunla tasiriz.
O beni birakir eve gecer.
O pazarin basindan ben sonundan girince ortada bulusmus oluyoruZ
Aynen canım vereyim de kendileri utansın
Ben bundan 8 bucuk sene once, annemin bana ilk ise girdigim yil hem dogum gunu hem yeni is hediyesi olarak aldigi ve cok begendigim ismimle uyumlu kolye kupe takimini kaybettim ev tasima sirasinda. O kadar uzuldumki anlatamam. Aynisini bulabilecegim bisey de degildi. Inan bilezik kaybetsem o kadar uzulmezdim. Onun uzlerine iki kezl daha tasindim ve gecen ay oglumun bir cekmeceyi alt ust etmesiyle kolye ve kupenin tekini buldum. Saskinligimi ve sevincimi anlatamam. Defalarca dokulup silinmis cekmeceden i nasil cikti bilmiyorum.Günaydınn
İyi pazarlar
Dün gelen arkadaslarımdan biri yeni evli
MAyıs gibi evlendi
Herseylerini kendileri yaptılar
Söyleki mobilyasını daha yeni aldılar.
Yemek odasını falan.
Birini bitirip diğerini aldılar.
Daha tv almamıslar .
Aileler de durum yok
Kzıın annesinde var gerci ama niye almıyor bilmiyorm.
Neyse
Alyansını kaybetmis buarada arkadasım.
Bende yeni yaptm ya gecenlerde,dedi sen alyansını mı degistirdin.
Hee dedim.
Kaybettim.Bende kaybettim cok üzüldüm dedi
Alyanslarda gözüm hep,ondan farkettim dedi.
Üzüldüm ya,bana gram getirmis durumu yokken.
evini görmeye gitcez önümüzdeki ay.
Anneme dedim havluya evdeki gramlardan takcam ,ev hediyesi.
Durum olsa ceyrek takardm.
Alyansına katkı olsun dicem.
Ev hediysi diye.
Annem iyi düsünmüssün dedi
Dedim bi ara gidrrken götürürüüm yine bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?