Beren hayırlı olsn güle güle oturunn
Benim 2 kat asagımda insaat var,bütün molozlar vs asansörle tasıdılar.
Esime dedim o asansörü söyle temizlesinler
Bosver deme bisey dedi
Gecen hafta geldiler ,sizden balkona sarkabilir miyiz kapatmak icin dediler.
Yanlarında yönetici de var.
Esim olur dedi
2-3 saat camlar acık,cocukla ytak odasında takıldık.
İsleri bitti baktm gidiyolar,esimde ses etmiyo
O asansörü temizliceksiniz dimi dedim adamlara.
Abla iste zaten kirliydi falan ayna diyolar bana.
Dedim ben anlamam o asansörü temizliceksiniz.
Ortak alanlarda her iki tarafta karsı tarafı düsünmeli diyecegim.
Komsularına kızma.
Asansör bozulunca kimse para katmak istemior
10 daireyiz,3-4 kisi aidat ödüyoruz inan.
İnsan tabi ozman kullanma demek istiyor.
Seni dha tanımıyorlar.Bende esya tasınmasına karsıyım acıkcası asansörle.
Bide kapıcıya köpek baglayın bunun yerine demen olmamıs bacım
Seni doldurusa getirmisler bellliki.
Hoşgeldiniz güzeldir ortamimiz herşeyden konuşuyoruz rabbim çocuklarınıza sıhhat versin sizlere bağışlasınMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri hepinizi tanıyorum artık hergün merak edip bakıyorum ve sonunda yazmaya karar verdim zira psikolojik olarak iyi değilim iyi yorumlarınız sayesinde daha iyi hissederimbu arada 28 yaşındayım iki oğlum var biri onüç aylik biri daha 20 günlük lohusa kafası ve iki bebek siz düşünün artık psikolojisi delirmeye ramak kaldi şaka bi yana allah evlatlarımız sağlık versin sizinkiler de bağışlasın sizlere gönlünüzce göre versin
Çok teşekkür ederimHoşgeldiniz güzeldir ortamimiz herşeyden konuşuyoruz rabbim çocuklarınıza sıhhat versin sizlere bağışlasın
HosgeldinMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri hepinizi tanıyorum artık hergün merak edip bakıyorum ve sonunda yazmaya karar verdim zira psikolojik olarak iyi değilim iyi yorumlarınız sayesinde daha iyi hissederimbu arada 28 yaşındayım iki oğlum var biri onüç aylik biri daha 20 günlük lohusa kafası ve iki bebek siz düşünün artık psikolojisi delirmeye ramak kaldi şaka bi yana allah evlatlarımız sağlık versin sizinkiler de bağışlasın sizlere gönlünüzce göre versin
Ay anam daha napcan kuzu benim eltimler çocuk aylikti çok uyuyo bu diyip durdular doktora sordum uyuycak tabi yemek gibi gerekir bu aylarda büyümesi için ddiler doktor millet çocuğu uyumaz diye geliyor diye güldü bize sonra anladım ki etkiler çocuklardan çekmiş uyumazlarmis masallah bizimki uykuyu seviyordu zaten büyüdükçe uykuları azalıyor benimki artık nadir öglen uyuyoAnnem taktı kafayı bana
Cocugu cok uyutuyosun diyo
Refleks olmus kucagımdayken sallıyorum cocugu hepsersem ettin cocugy uyutarak diyor
En son dedim 3aylı bebege sudoku mu cözdüreyim anne ne istiyorsun
Besle,gaz cıkar,alt degistir,oynat ,uyut seklinde gidiyorz
Masal okuyorm günde 2 kez
Aktivite kartlarına bakıyoruz
Kelimeleri ingilizce-Türkce söylemeye calısıyorm kartlarda
Kulagı alıısn diye
Oyun halısı falan hic sallamjyor bizimki
Aynen uyuuyrak buyuyecek bu cockkAy anam daha napcan kuzu benim eltimler çocuk aylikti çok uyuyo bu diyip durdular doktora sordum uyuycak tabi yemek gibi gerekir bu aylarda büyümesi için ddiler doktor millet çocuğu uyumaz diye geliyor diye güldü bize sonra anladım ki etkiler çocuklardan çekmiş uyumazlarmis masallah bizimki uykuyu seviyordu zaten büyüdükçe uykuları azalıyor benimki artık nadir öglen uyuyo
Öyle canım bende dikkat etsem banada diyorlardı ama eşim izliyordu ister istemez izliyosun benimki reklamlara bayiliuoduAynen uyuuyrak buyuyecek bu cockk
Cok kasıyorsun diyorlar
BEn tv acmıyorm bebek salondayken,ama annemlere gidince bebe resmen tvye bakıyor
Baktırmayın dedikce kasma bukadr diyorlr
Annem taktı kafayı bana
Cocugu cok uyutuyosun diyo
Refleks olmus kucagımdayken sallıyorum cocugu hepsersem ettin cocugy uyutarak diyor
En son dedim 3aylı bebege sudoku mu cözdüreyim anne ne istiyorsun
Besle,gaz cıkar,alt degistir,oynat ,uyut seklinde gidiyorz
Masal okuyorm günde 2 kez
Aktivite kartlarına bakıyoruz
Kelimeleri ingilizce-Türkce söylemeye calısıyorm kartlarda
Kulagı alıısn diye
Oyun halısı falan hic sallamjyor bizimki
Pilavimi pisirdim esim yeni bi iş çıkmış 1 2 saat gec gelcek mis trafik oluyo malum siz yiyin dedi o yemiş gec yemek olmasa denk gelmez heyemek var adam yemiycek neyse kalır yarına arkadaş gelcek aksam yemeğine uğraşmak en azından kısır fln yaparis o gelince öğleden sonra ezanı bekliyim namaz kılıp yemek yeriz eşim gelene yakın cay yaparim mısır almistim patlatirim ogluş istiyor anam istahlandi bu ara bide yedikleri gozukse
Aynen uyuuyrak buyuyecek bu cockk
Cok kasıyorsun diyorlar
BEn tv acmıyorm bebek salondayken,ama annemlere gidince bebe resmen tvye bakıyor
Baktırmayın dedikce kasma bukadr diyorlr
Amin.tr_lelli Canım daha once tebrık etmısmıydım hatırlamıyorum. Hamılelıgını buradan bır kac kere takıp ettıgımde okudum, masallah Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah. Evde tasıdınız manzaranızı gormustum bır resımde, bayıldım cok guzel gozukuyor. Oglunun haberı var mı kardesten? Sanırım cınsıyetıde kızdı.Masallah masallahh
HosgeldinizMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri hepinizi tanıyorum artık hergün merak edip bakıyorum ve sonunda yazmaya karar verdim zira psikolojik olarak iyi değilim iyi yorumlarınız sayesinde daha iyi hissederimbu arada 28 yaşındayım iki oğlum var biri onüç aylik biri daha 20 günlük lohusa kafası ve iki bebek siz düşünün artık psikolojisi delirmeye ramak kaldi şaka bi yana allah evlatlarımız sağlık versin sizinkiler de bağışlasın sizlere gönlünüzce göre versin
Valla ben de ilk çocuğa hiç bişey almadım doğru düzgün hatta ikinciye de almadım kardeşim sağ olsun verdi hep onun cocugunkilerj yengem falan da verdi beşik pusrt kıyafet hepsi de yepyeni ne olacak ki yeter ki insanın gönlü geniş olsun ☺Evett kartimi aldim bankadan.
300tl daha attim etti 800tl.
Sonra lcw gezdim bisi begenemedim.
Arkadasima gectim.
kek ve borek yapmisti 2 yasinda kizi var cimcime nasıl bal nasıl.
Onunla oynadim
Giderken kraker cikolata falan almistim ona.
Bi abla diyo bana bi teyze bi hala hangisi eserse
bi ara wc gittim annesine diyomus ki teyze yok teyze gitti.
Beni cadirina sokuyo oynayalim diye oyun bebesi iste napcan.
Saat 4 e kadar ordaydim.
Sonra oglumla bulustum mc de.
O hamburger yedi ben yemedim.
Sonra eve nas nas.
üsuyorum yine hasta olcam kesin
Dün esim burnunu cekip durdu dedim evde hasta olani yakarimmm bana bulasir sizi atarim kapiya.
Ilac verdim hemen taylot dayadim.
Bu aksamda ilaclicam onu ben hasta olunca malesef agir atlatiyorum 1 hafta yatiyorum
Simdi bi de ilacda alamicam hasta olmamam lazim ama usuyorum
Yaktim petekleri.
Patiklerimide giyindim.
Arkadasim bebege patik, ilk adim ayakkabisi puset yelek falan alma.
Ben sana ayiriyorum dedi.
Dedim Allah razi olsun.
puseti Allah biliyo alasim yoktu ama hastaneden cikarken vs hevesim vardi.
Hic alma benimkini al dedi
Kullanir veririm belki baskasina verir o da.
Boyle verebilecek birileri olunca gercekden iyi oluyor ben seve seve kullanirim.
Bende hep arkadasima teyzeme falan vermistim.
Ne olcak yirtik leke yoksa el kadar seyler dunya para.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?