Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kimse beni dolduruşa getirmedi açmak zorunda.Binaya asansör yapılmışsa yük asansörü de yapılmalı belediyeye şikayet etsen gelip yük asansörü yok diye ceza kesiliyor.Evet o laf hoş olmadı adamın yüzüne demedim ama sinirle söyledim yöneticiye telde.
Bozulursa yaptırım ben başkalarına benzemem paradan korkmam
Dün 5 kutu çıkan çöpü kuzenle attık adam o kadar çöpümüzü taşımak zorunda değil diye.Kimsenin hakkına girmek istemem.
Diyelimki sen eşyanı değiştirdin ne diceksin adama asansörden çıkarma 8 kat sırtında taşımı diceksin diyemezsin sonuçta kimse de sırtında taşımak zorunda değil istisnalarda asansör kullanılır.Kim bozarsa da öder sonuçta

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizleri hepinizi tanıyorum artık hergün merak edip bakıyorum ve sonunda yazmaya karar verdim zira psikolojik olarak iyi değilim iyi yorumlarınız sayesinde daha iyi hissederim bu arada 28 yaşındayım iki oğlum var biri onüç aylik biri daha 20 günlük lohusa kafası ve iki bebek siz düşünün artık psikolojisi delirmeye ramak kaldi şaka bi yana allah evlatlarımız sağlık versin sizinkiler de bağışlasın sizlere gönlünüzce göre versin

Selam kızlar sabah oğlanın sucuk istemesiyle açtım gözümu sucuklu tost istedi illa indik bime sucuk türk kahvesi buzdolap poşeti ekmek kuru sogan aldim bi küçük sosis 35 ödedim nakit karttan kahvalti sonrası sil süpür yaptim yarin arkadaşım gelcek kahvaltiya bi makine çamaşır açtım banyo paspaslarini mutfak topladim bulasigi actim namaz kıldım buzluktan kiyma çıkarmıştım köfte yogurdum tencereye izmir köfte yaptim pilav yapcam yanina turşu ve ayran yaparim yeter kabak tatlım var cay yanina şükür yemek olunca rahatliyorum evde

Hoşgeldiniz güzeldir ortamimiz herşeyden konuşuyoruz rabbim çocuklarınıza sıhhat versin sizlere bağışlasın

Hosgeldin
Gel sarılalım
Bende tek bebe 3 aylık
Ama lohusa kafası hic gecmiyor

Annem taktı kafayı bana
Cocugu cok uyutuyosun diyo
Refleks olmus kucagımdayken sallıyorum cocugu hepsersem ettin cocugy uyutarak diyor
En son dedim 3aylı bebege sudoku mu cözdüreyim anne ne istiyorsun
Besle,gaz cıkar,alt degistir,oynat ,uyut seklinde gidiyorz
Masal okuyorm günde 2 kez
Aktivite kartlarına bakıyoruz
Kelimeleri ingilizce-Türkce söylemeye calısıyorm kartlarda
Kulagı alıısn diye
Oyun halısı falan hic sallamjyor bizimki

Adres kaydımı aldırdım nüfusa gidip
Sonra da Çelik kapı almaya gittik
5000₺ peşin olursa 4700₺ dedi.
Karttan peşin çektirdim sonrada. Kredi kartıma faizsiz 6 taksit yaptım bankam Harika
Dolapçıya da 3000₺ ödeme yaptım
Lavabo istediğimden yapmamış unutmuş not almamış nerden baksan 300-500 indirim yapması lazım
Şimdi yapalım diyor lavaboyu mermer kırılacak dünyanın tozu çıkacak annem yok yaptırma dedi.İndirim istedim bakalım ileriki taksite bir daha hatırlatcam

Ay anam daha napcan kuzu benim eltimler çocuk aylikti çok uyuyo bu diyip durdular doktora sordum uyuycak tabi yemek gibi gerekir bu aylarda büyümesi için ddiler doktor millet çocuğu uyumaz diye geliyor diye güldü bize sonra anladım ki etkiler çocuklardan çekmiş uyumazlarmis masallah bizimki uykuyu seviyordu zaten büyüdükçe uykuları azalıyor benimki artık nadir öglen uyuyo

Pilavimi pisirdim esim yeni bi iş çıkmış 1 2 saat gec gelcek mis trafik oluyo malum siz yiyin dedi o yemiş gec yemek olmasa denk gelmez he yemek var adam yemiycek neyse kalır yarına arkadaş gelcek aksam yemeğine uğraşmak en azından kısır fln yaparis o gelince öğleden sonra ezanı bekliyim namaz kılıp yemek yeriz eşim gelene yakın cay yaparim mısır almistim patlatirim ogluş istiyor anam istahlandi bu ara bide yedikleri gozukse

Aynen uyuuyrak buyuyecek bu cockk
Cok kasıyorsun diyorlar
BEn tv acmıyorm bebek salondayken,ama annemlere gidince bebe resmen tvye bakıyor
Baktırmayın dedikce kasma bukadr diyorlr

Kardeşime konustum başlamış doğalgaza yerden ısıtma onunki il kez duydum ama sıcak oluyo diyo ben daha açmadım şükür güney cephe bide montalamlı bina üst alt dolu sıcak ev yazın sıcaktan çok çektik ama kışın sicak oluyo böyle giderse aralığı açmadan gorcem

Cok kasıyorsun diyorlar
BEn tv acmıyorm bebek salondayken,ama annemlere gidince bebe resmen tvye bakıyor
Öyle canım bende dikkat etsem banada diyorlardı ama eşim izliyordu ister istemez izliyosun benimki reklamlara bayiliuodu

maşallah bütün etkinliklere başlamışsın 3 aylıkken ben de minik kavram kitaplarından almıştım 1 yılı geçti ancak düzgün kullanabildik.

bizde de durum aynı yemek hazırlamadım. Yemeyecekmiş. Abur cubur seviyor eşim. Tabi kızçem de ondan alıştı ona da sebze çorbası yaptım kemik suyuna.onu yedireceğim

Cok kasıyorsun diyorlar

en iyisini yapıyorsun bem de 1.5 yaştan sonra açtım. Hala da süreli izletmeye çalışıyorum. Ama açç açç diyor sürekli.kapatınca da ağlıyor

Amin.
evet canim tasindim
Allah nasip ederse bebegimde kız
Oglum biliyor.
O kız olsun diyordu gonlumuze gore verdi Rabbim insAllah
Hosgeldiniz
Her bebeli annenin lohusa hali gecer
Amin insAllah canlari sağ olsun

Son düzenleme:
Evett kartimi aldim bankadan.
300tl daha attim etti 800tl.
Sonra lcw gezdim bisi begenemedim.
Arkadasima gectim.
kek ve borek yapmisti 2 yasinda kizi var cimcime nasıl bal nasıl.
Onunla oynadim
Giderken kraker cikolata falan almistim ona.
Bi abla diyo bana bi teyze bi hala hangisi eserse
bi ara wc gittim annesine diyomus ki teyze yok teyze gitti.
Beni cadirina sokuyo oynayalim diye oyun bebesi iste napcan.

Saat 4 e kadar ordaydim.
Sonra oglumla bulustum mc de.
O hamburger yedi ben yemedim.
Sonra eve nas nas.
üsuyorum yine hasta olcam kesin

Dün esim burnunu cekip durdu dedim evde hasta olani yakarimmm bana bulasir sizi atarim kapiya.
Ilac verdim hemen taylot dayadim.

Bu aksamda ilaclicam onu ben hasta olunca malesef agir atlatiyorum 1 hafta yatiyorum

Simdi bi de ilacda alamicam hasta olmamam lazim ama usuyorum
Yaktim petekleri.
Patiklerimide giyindim.

Arkadasim bebege patik, ilk adim ayakkabisi puset yelek falan alma.
Ben sana ayiriyorum dedi.
Dedim Allah razi olsun.

puseti Allah biliyo alasim yoktu ama hastaneden cikarken vs hevesim vardi.
Hic alma benimkini al dedi

Kullanir veririm belki baskasina verir o da.

Boyle verebilecek birileri olunca gercekden iyi oluyor ben seve seve kullanirim.
Bende hep arkadasima teyzeme falan vermistim.
Ne olcak yirtik leke yoksa el kadar seyler dunya para.

Valla ben de ilk çocuğa hiç bişey almadım doğru düzgün hatta ikinciye de almadım kardeşim sağ olsun verdi hep onun cocugunkilerj yengem falan da verdi beşik pusrt kıyafet hepsi de yepyeni ne olacak ki yeter ki insanın gönlü geniş olsun ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…