- 27 Şubat 2013
- 14.932
- 42.639
- 798
15 derece kuralı kışa girerken yapılıyor amaç ısı seviyesini korumak yakmayı özendirmek sonuçta yakmasan da o parayı ödeyeceğin için mecbur yakıyorsun rahmetli bakıyordu sayaca daha çok var dereceye gelmemiş açalım diyordu.Ya da bakıyordu 15. Dereceyi geçmek üzereyiz az yakalım diye ayarlıyordu.
Yazın bu derece olayı olmadığından petekler de çalışmadığından sadece kullandığın sucak suyu ödüyordun
Bu ayın parasını ben ödeyeceğim her ayın 2 sinden sine fiyat çıkıyor ben 25. Nde çıktım 7 gün daha var inşallah kiracı tutmaz hemen tutar da yakarsa bol bol ben vermek zorunda kalırım.Gerçi sayacın fotosunu çektim benim bıraktığım derece belli üstü gelirse yeni kiracı vermeli de kim uğraşcak inşallah 1 hafta daha kimse tutmaz
Saolasın cnmmhayırlı olsun maaşın canım. Güle güle harca. Faturalar uçmuş ya. Elektrik 80-90 gelirken bu ay 130 gelmiş. Zam dedikleri bu olsa gerek.ısınmadan değildir bizim.çünkü ısınma sistemi sitenin merkezi pay ölçer
Benim koltuklarimda sigmadi sadece 2 kanepe 10.kata cikardilar.ayy ne gıcık kapıcı yahu insanı zor durumda bırakmak ne kendi işten atılsındiye. Bizim yük asansörü var binada tabi biz taşınırken benim L koltuğun bir parçasını asansöre sığdıramadılar boy olarak uzunmuş koltuğum. Nakliyedeki genç birisi o koltuğu yüklenip 18. Kata çıkardı ya hala unutmadım.
Bende 29tl aldim 2 yumosu ama tukenmis aninda.60 tl kadr trendyolda harcadım
Bide salaklık yaptım
2li yumusatıcı 20 tl yumos sepete attım sabah alırım dedim
Tabiki tükenmis
Sanki beni beklicek orda
Market ürünlerinde gğzel indirimler var
Bi de battaniyeyle oturuyorduk dusun.binanın yalıtımı iyiyse düşük gelir. 450ne yahu. Çokmuş. Biz geçen kış en çok 100 tl ödedik. Üstelik kısa kollu tişörtle oturduk evde. Aidat 360 ama olsun ya. Sen 450 diyorsun bir de battaniyeyle diyorsun. Merkezi termostatlu ise ısınınca kendi kapanıyor. Petekleri istediğimiz gibi açıyoruz.Sizin de sistem öyleyse yakmadığına pişman olabilirsin. Çünkü ben çalıştığım yıl sadece akşamları açıyorduk.geçen yıl hep açıktı aynı ödedik.
29 a aldım bende 2liBende 29tl aldim 2 yumosu ama tukenmis aninda.
Aldiklarimin hepsi tukenmis.
Kollari payetli bi sweat vardi o sepetindeydi o da bitmis alamadim
Bende öyle diyorumda uygun yakalayinca insan almak istiyor29 a aldım bende 2li
Süt poseti aldım bide 50 li
O da uygundu.
Ayy dahada görmiyim bisey almıyım valla
Islak mendil stokla bakBende öyle diyorumda uygun yakalayinca insan almak istiyor
evet ya o aklimda da erken sanki dahaIslak mendil stokla bak
Süresiz ürün ya bisey olmazevet ya o aklimda da erken sanki daha
Bizimkini gelip ayın 2 sinde faturalandırıyorlaryaaaa bizim burada kalan borçları ödemeden asla çıkış için izin verilmiyor.Nakliye arabasını hiçbir kapıdan çıkartmıyorlar. Ondan dolayı gelen kişi kullanacak önceki kişi ödeyecek sıkıntısı yok.ayy gece gece uykum kaçtı habire yazdım
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsinAnlamadım cnm kimsenin bişeyine karışmam karışmayız bu tarz insanları mı çekiyorum ne.Bu benim aldığım daire binanın örnek dairesi imiş binanın en güzel dairesi konum olarak üstün altı caddeyi görüyor ön cephe.Bu binadan bu daireyi almak isteyen çok kişi çıkmış.Ben kapora verdim emlakçıyı çok arayıp bunaltmışlar bize sat bize sat diye.Adam da ben sattım kaporayı aldım demiş hala ısrar etmişler Emlakçı anlattı.Acaba kendileri alamadılar ben aldım diye içten içe bir kıskançlık mı yapıyorlar anlamadım.Hepsini daha yeni görüyorum hayatımda onlar da beni yeni görüyor.
275000 ₺ aldım Emlakçı soran olursa 320 deyin dedi.
İlk aldığımız da kadının biri sormuş binadan anneme 275 demiş niye ucuz karşı binaların değeri 300-400 bizim evlerimizin değeri düşüyor diye bağırmış manyak mı ne ya.Boş ev aldım içine de 50000 harcadım 325000₺ felan geldi bom boş ev aldım sonuçta.Bura çok sorunlu bakalım daha neler göreceğim
100 lira cok az canım ya imkansız hattabinanın yalıtımı iyiyse düşük gelir. 450ne yahu. Çokmuş. Biz geçen kış en çok 100 tl ödedik. Üstelik kısa kollu tişörtle oturduk evde. Aidat 360 ama olsun ya. Sen 450 diyorsun bir de battaniyeyle diyorsun. Merkezi termostatlu ise ısınınca kendi kapanıyor. Petekleri istediğimiz gibi açıyoruz.Sizin de sistem öyleyse yakmadığına pişman olabilirsin. Çünkü ben çalıştığım yıl sadece akşamları açıyorduk.geçen yıl hep açıktı aynı ödedik.
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Beren hayırlı olsn güle güle oturunnAmin teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?