Küçük Düşün Büyük Olsun!

hey Allahım millet aranıyor hased dolu etraf kime ne ne kadar parasi ister daha ucuza alirsin para senin sonuçta

ben de hic sevmem boyle insanlari insanı kullanmak oluyor bu.

Bugün benim rahmetliye mesaj attım
Evden çıktım depoZitoyu son kiraya saydırıp farkını verdim
Faturaların Ekim Kasım borçlarını ödedim abonelikleri iptal ettirebilirsin dedim.
Emlakçıya evin anahtarını teslim ettim ev temiz badana boyaya gerek olmadığını emlakçıya söyledim dedim
Yarın lastiklerini alabilirsin dedim sen ya da ailenden biri gelmesin dedim
İnternetin modemini de yolluyorum dedim
Yarın arkadaşı teslim alacak babamdan

hey Allahım millet aranıyor hased dolu etraf kime ne ne kadar parasi ister daha ucuza alirsin para senin sonuçta

Çatlasın patlasınlar aldım içini de yaptırdım çok şükür güzel oldu
Rabbim herkese nasip etsin
Millete eş çocuk nasip olmuş bana da ev oldu napım
Ben de isterdim eşimle çocuğumla aile olarak bir ev almak ama nasip olmadı oldurmadılar

herkesin sınavı farklı seninde eski esden sikıntın olmuş sükür ki ailen yanında işin elinde kendini gelistirmissin onlar üzülsun niye olmadı diye sen yuvani kurtarmak için çaba sarfettin kıymet bilmeyen sultan olsa ne fayda

ayy ne gıcık kapıcı yahu insanı zor durumda bırakmak ne kendi işten atılsındiye. Bizim yük asansörü var binada tabi biz taşınırken benim L koltuğun bir parçasını asansöre sığdıramadılar boy olarak uzunmuş koltuğum. Nakliyedeki genç birisi o koltuğu yüklenip 18. Kata çıkardı ya hala unutmadım.

Öyle canım ben adım attım kendi istemedi.
O yüzden vicdanım rahat kendi düşen ağlamaz
Evet çok şükür ailem yanımda rabbim eksikliklerini göstermesin uzun ömürler nasip etsin inşallah

Eski binamda vardı yük asansörü burda yok aslında olması lazımmış belediyeye şikayet etsen ceza geliyormuş kuzen anlattı.Şimdi diyelim birisi buzdolabını değiştirdi getiren kişiye asansörü kullanma 8 kat merdivenden mi çıkart dicekler saçmalık kimse o kadar kat çıkarmaz

YOk cnm calısmıyor
Ya hep öyle kıs basladı faturalar ucyor
Allah yardımcımız olsun

hayırlı olsun maaşın canım. Güle güle harca. Faturalar uçmuş ya. Elektrik 80-90 gelirken bu ay 130 gelmiş. Zam dedikleri bu olsa gerek.ısınmadan değildir bizim.çünkü ısınma sistemi sitenin merkezi pay ölçer

Canım sizde de belli derece limiti var mı?
Örneğin çıktığım sitede pay ölçer vardı yaksan da yakmasan da 15 derece parasını ödemek zorundaydın.15 derece kaça denk gelirse 200 mü 300 mü neyse artık.Fazlasını yakınca da üstüne ekliyordu

binanın yalıtımı iyiyse düşük gelir. 450 ne yahu. Çokmuş. Biz geçen kış en çok 100 tl ödedik. Üstelik kısa kollu tişörtle oturduk evde. Aidat 360 ama olsun ya. Sen 450 diyorsun bir de battaniyeyle diyorsun. Merkezi termostatlu ise ısınınca kendi kapanıyor. Petekleri istediğimiz gibi açıyoruz.Sizin de sistem öyleyse yakmadığına pişman olabilirsin. Çünkü ben çalıştığım yıl sadece akşamları açıyorduk.geçen yıl hep açıktı aynı ödedik.

Çok ucuzmuş 100 mü süpermiş

keşke ya bu sözü ben de çok söylerim. Çok da kızıyorum o kadar kaldıramayacaksın 3 çocuk neyine yahuuu.

tabiki içine harcadığını da katıp evin fiyatını söyle. Hiç de evin değeri düşük değil bence.boş evle dolu evi ayırt edemiyor galiba

olsun daha önünde çok yol var. Sabır biraz

tabiki içine harcadığını da katıp evin fiyatını söyle. Hiç de evin değeri düşük değil bence.boş evle dolu evi ayırt edemiyor galiba

kafası basmıyor galiba.Şimdi gelsin baksın kendi evini katlar son yapılan değişikliklerle

evet bir ödeme var ama ortak alan ücreti diye geçiyor 20-30 civarı geliyor. Yaz kış ödüyoruz. 200-300 müü

evet bir ödeme var ama ortak alan ücreti diye geçiyor 20-30 civarı geliyor. Yaz kış ödüyoruz. 200-300 müü

15 derece kuralı kışa girerken yapılıyor amaç ısı seviyesini korumak yakmayı özendirmek sonuçta yakmasan da o parayı ödeyeceğin için mecbur yakıyorsun rahmetli bakıyordu sayaca daha çok var dereceye gelmemiş açalım diyordu.Ya da bakıyordu 15. Dereceyi geçmek üzereyiz az yakalım diye ayarlıyordu.
Yazın bu derece olayı olmadığından petekler de çalışmadığından sadece kullandığın sucak suyu ödüyordun

Bu ayın parasını ben ödeyeceğim her ayın 2 sinden sine fiyat çıkıyor ben 25. Nde çıktım 7 gün daha var inşallah kiracı tutmaz hemen tutar da yakarsa bol bol ben vermek zorunda kalırım.Gerçi sayacın fotosunu çektim benim bıraktığım derece belli üstü gelirse yeni kiracı vermeli de kim uğraşcak inşallah 1 hafta daha kimse tutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…