annem evde yapıyor ama epey zahmetli bir iş sanırım. babaannem de yapardı.Annemlerin köyde de cok kestane olur.
Bak simdi canim kestane sekeri cekti :)
Az da pahali degil he.
Kıvamı tutarmi bilmem kiannem evde yapıyor ama epey zahmetli bir iş sanırım. babaannem de yapardı.
süpermişSize bide kestane tarifi verim biz boyle seviyoruz hep böyle yapiyorum.
Kuru olmuyo.
Kestaneleri ciziyorum
Kaynar suyun icine atip bekletiyorum(ocagin alti kapali haslanmiyo yani sadee kaynar suda beklicek)
10-15dk bekletiyorum
Sonra firinin izgarasina diziyorum pisiriyorum.
Hic kurumuyo guzel oluyo.
sorma canım, zor bir durum ama ne yapayım değişmiyor yani, bu dur .... :)
çok fena... ufak şeyler, küçük kararlar neyse de, insan bir sene sonra olacak şeylerin garantisini de bugünden istemez ki, bu kadar olmaz yani... :)) ev, araba mı alınacak, bir seyahate mi çıkılacak, kafama koyduğum gibi, bütün detayların net olması ve benim tarafımdan bilinmesi gerekiyor... var mı böyle bir şey... :))
icince yazicam mutlaka esim begenicekmi du bakalimİnsAllah seversiniz
Abla dedigim sevdigim insanlar var her icmelerinde derler senin cayinin tadi gzl diye
Ben cay pek sevmem
Ama yillardir bu tada alistim ben bile baska bi yerde cay icince tadi degisik geliyo
rabbim cumlenin evlatlarini korusun insAynen canim sagolasin
Bogazi aciyo,burnu akiyo
Abtibiyotik ve bogaz spreyi verdi dr.
Tam hasa olma havasi Allah korusun.
Kucuk bide daha seninki
Canım benim oğlumda ortaokulda..hiperaktivitesi var ama ilaç kullanacak düzeyde değil dedi doktor..bende çok zorlanıyorum hiç masada çalıştığını göremedim..hep zorla ödev yapıyor. .artık bana da gına geldi. Bir şekilde iyi dersleri ama yeterli değil ..çok çabuk sıkılıyor herşeyden..bir sürü kurs denedik spor satranç neler neler..hepsini istemedi bende artık oluruna bıraktım ama çok bunaldımM maviduvar1 oğlunla ilgili böyle bir sıkıntın olduğu gözümden kaçmış. ben de aynen böyle bir çocuktum. dikkat eksikliğim yoktu ama hiper aktiftim. onu ne kadar rahat bırakırsanız, enerjisini kontrollü kullanmayı o kadar çabuk öğrenir. ben masada ders çalışmayı hiç sevmedim. gezerek, kitap yerde ben kendimi yataktan sarkıtarak vs şekillerde çalışırdım. ayrıca dedem beni çok iyi anlardı, çoğunlukla parkta ders çalışmaya götürürdü. biraz hoplayıp, zıplayıp biraz çalışırdım. dersi iyi kavramak için çok fazla zamana da ihtiyaç duymazdım. doğa sporları çok çok iyi geliyor. izcilik, dağcılık, bisiklet gibi sporlara yönlendirin. ona çok iyi gelecektir. dağlarda, tepelerde, bisiklet ve motor tepelerinde gezmemin sebebi tam da bu halim iştemerak etmeyin, zamanla değişecek. kural koymayın derim bu onu hırçınlaştırır. nasıl istiyorsa, nerde istiyorsa, hangi yöntemle istiyorsa bırakın öyle çalışsın. o farklı, özel bir çocuk. muhtemelen IQ da yüksektir. benim için doktor ruhu bedenine sığmıyor demişti. hala öyle hissediyorum. kabıma sığamıyorum, sürekli öğrenmek, sürekli araştırmak ve sürekli hareket etmek, keşfetmek istiyorum. çocukken bununla ilgili eleştirildiğimde veya kısıtlandığımda, yanlış anlaşıldığımda, anlaşılmadığımda hırçınlaşırdım. daha sonra kırılmaya başladım. şimdi de peki deyip geçiyorum.
Sen calismaya devam ediceksin dimi kuzu.Yarin dogum iznim doluyor
Is yerine gidip yillik izinden kullanicam
evet canım o fılm ama kız gelın gıtmıyor evlendıkten 10 sene sonra gıdıyorlar ve eşi kuranın uzerıne yemın edıyor kotu bırsey olamayacak gerı donecegız dıye ama kadını gondermıyor gerıYillar once izlemistim.ayni film sanirm kadin iranaydi yanilmiyosam gelin gidiyordu eziyet giruyordu kizni alip kacmaya calisiyordu o filmmi?
Ya benim bu ara bahar sendromumu oldu bilmiyorum surekli yatasim var.enerjim yok
aynen canım gercek bır olaymış buFilmini izlemedim. Ama kitabını okumuştum lisedeyken . Betty Mahmudi'nin kitabıydı ve dediğin gibi muhteşemdi...
canım kredi kartı taksıtlendırmesı varmış okumuştum onu yapabılrısınızaynı durum bizde de var
kk yazın aldı başını gitti
bu gün hesaplıyoruz eşimle 5500 biz bunu kapatamadıkça faiz işiliyor sanırım
bir defada kapatmamız mümkün değil
eşim diyor kredimi çeksek, bide tv miz bozuldu tv almak lazım
bende düşünüyorum biraz daha kıssa kapatabilir miyiz yoksa eşimin dediği gibi kredimi çeksek
bende çıkmaz dayım
Sen niye hiç özele gelmiyorsun bakıımSen calismaya devam ediceksin dimi kuzu.
Canım maaş aldığın bankada Bi hesap daha açsana oraya havale et ücret fln da olmazIyi aksamlar kızlar.. ben bi vadesiz hesap açtırmak istiyorum birikimlerimi atmak için ama hangi bankayı önerirsiniz hesap ücreti almayan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?