Küçük Düşün Büyük Olsun!

süpermiş

Ben de aynen böyleyim
Yaz tatilindeyken seneye nereye gitsek diye düşünen biriyim ..
Zor ve yorucu aslında ama yapı meselesi ..

Bu 15 tatili netleştiremedim huzursuzum

Bu arada sizlere de sorayım ..
Oğlum karı , kar topu aynamayı çok seviyor.. Geçen yıl bir kaç kez yapmıştı o zamandan beri sürekli kar ne zaman yapacak diye soruyor
Ben de 15 tatilde 1-2 geceliğine kar / kayak merkezlerine gitmek istiyorum
Giden var mı , çocuklu birine nereyi tavsiye edersiniz ?
Kar tepeye gitmiştim en yakında green park otel var , pahalıdır .
Kartalkaya , Uludağ , Palandöken , sarı kamış hangisini önerirsiniz ?

İnsAllah seversiniz
Abla dedigim sevdigim insanlar var her icmelerinde derler senin cayinin tadi gzl diye
Ben cay pek sevmem
Ama yillardir bu tada alistim ben bile baska bi yerde cay icince tadi degisik geliyo
icince yazicam mutlaka esim begenicekmi du bakalim
Aynen canim sagolasin
Bogazi aciyo,burnu akiyo
Abtibiyotik ve bogaz spreyi verdi dr.
Tam hasa olma havasi Allah korusun.
Kucuk bide daha seninki
rabbim cumlenin evlatlarini korusun ins

Canım benim oğlumda ortaokulda..hiperaktivitesi var ama ilaç kullanacak düzeyde değil dedi doktor..bende çok zorlanıyorum hiç masada çalıştığını göremedim..hep zorla ödev yapıyor. .artık bana da gına geldi. Bir şekilde iyi dersleri ama yeterli değil ..çok çabuk sıkılıyor herşeyden..bir sürü kurs denedik spor satranç neler neler..hepsini istemedi bende artık oluruna bıraktım ama çok bunaldım

Yillar once izlemistim.ayni film sanirm kadin iranaydi yanilmiyosam gelin gidiyordu eziyet giruyordu kizni alip kacmaya calisiyordu o filmmi?
Ya benim bu ara bahar sendromumu oldu bilmiyorum surekli yatasim var.enerjim yok
evet canım o fılm ama kız gelın gıtmıyor evlendıkten 10 sene sonra gıdıyorlar ve eşi kuranın uzerıne yemın edıyor kotu bırsey olamayacak gerı donecegız dıye ama kadını gondermıyor gerı

Filmini izlemedim. Ama kitabını okumuştum lisedeyken . Betty Mahmudi'nin kitabıydı ve dediğin gibi muhteşemdi...
aynen canım gercek bır olaymış bu

canım kredi kartı taksıtlendırmesı varmış okumuştum onu yapabılrısınız

Iyi aksamlar kızlar.. ben bi vadesiz hesap açtırmak istiyorum birikimlerimi atmak için ama hangi bankayı önerirsiniz hesap ücreti almayan ?

Janita sana özelden mesaj atmak istedim ama sanırım kapalı
Yazdıkların için çok teşekkür ederim. IQ su yüksek oğlumun. Ve en sevdiği ders çalışma şekli yataktan aşağı sarkarak çalışmak.
Yaptığı ve önemli dereceler aldığı Bi spor var. Lisanslı ve kulüp aracılığı ile yapıyor.
Senin ve SVincent yazdıklarından çok şey öğrendim. Gerçekten çok teşekkür ederim. İyi ki karşıma çıktınız.

3 3gunlukdunya nerede yaşıyorsun canım. Sana bazı yerler önerebilirim

Biz de daha tatil bitmeden seneye nereye gitsek moduna giriyoruz. Olsun bunun adı umut bence

Beth18 deşifre olurum diye korkarım da ondan canım...
Gel benim yaşadığım yere. Ağırlarım ben sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…