- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
yeniden tekrar tekrar teşekkürler...İnşallah gelebilirim istediğim yerlere bunun için çalışıyorum hazırlanıyorum. Kısmet tabi ki.
Oglunuzu biraz gözlemlerseniz koltukta çalışırken ya da yatarak çalışırken hep aynı yerlerde yapar bunu. Koltuğun belli bir köşesine oturur. Bazen ellerini ayaklarını daha fazla oynatır. Ritim tutar. Hareket eder yerinde duramaz. Bunları zaten okulda yapamıyor. Evdeyken yapması en güzeli olur en azından o enerjisini üzerinden atar. Sizin için önemli olan ders çalışması ve kendini geliştirmesi ya bırakın çalışma şeklini o ayarlasin. Elbetteki siz kontrol edin derslerini ve notlarını. Ama şurada çalış orası çalışma yeri derseniz oglunuz çalışmaktan iyice uzaklasacak. Tecrübe ile sabit bu :)
Bazen konuşurken verdiği cevaplar sizi şaşırtabilir. Sonuca ulaşma şekli sizinkinden farklı gelebilir. Size göre a yöntemi vardır ama o X yöntemi ile çözebilir. Problem çözme şekli de farklıdır olayı anlama şekilde. Önemli olan uyum sağlaması ve ilerleyebilmesi. İnanın zaman içinde oturur.
Umarim bir düzen olusturursunuz ve oglunuz çok güzel yerlere gelir.
aynı dert bende de var..zırt pırt toplantı oluyor..bende her defasında önemli bişey sanıp gidiyorum..birde çalışıyorum sonuçta işi gücü bırakıp koştur koştur gittiğim oluyor..herzaman aynı mesele..para konusu..en sonunda öğretmenle konuştum.. para mevzuları olduğunda lütfen çağırmayın ne kadar istiyorsanız eylüle söyleyin..ben göndereyim dedim.. en son toplantı öncesi çalışan anneler gelmeyebilir demiş. :)Sagolun kizlar
Giyinip topalantiya gidicem simdi bende.
Su toplantilarada her ögretmen girmiyo tanisamiyoruz.
Her okuldami böyle anlamadim.
Hic gidesim yok cok absurd alakasiz seyler konusuluyo
Surekli aidat,para,giderler hic gerekli bir konusma olmadi ortaokula baslayali.
hepside uygun.. ben bim ve şok tan alıyorum çoğuzaman..şokun süt ürünleri güzel..bimin bakliyatı daha iyi gibi..Market alışverişi yapmam lazım benim de.
En uygunu hangisidir hatunlar bu marketlerin? (a101 bim şok gibi)
teşekkür ederim :))hepside uygun.. ben bim ve şok tan alıyorum çoğuzaman..şokun süt ürünleri güzel..bimin bakliyatı daha iyi gibi..
Bizim sinif ogrt. Cok eglenceli biriaynı dert bende de var..zırt pırt toplantı oluyor..bende her defasında önemli bişey sanıp gidiyorum..birde çalışıyorum sonuçta işi gücü bırakıp koştur koştur gittiğim oluyor..herzaman aynı mesele..para konusu..en sonunda öğretmenle konuştum.. para mevzuları olduğunda lütfen çağırmayın ne kadar istiyorsanız eylüle söyleyin..ben göndereyim dedim.. en son toplantı öncesi çalışan anneler gelmeyebilir demiş. :)
bol şansSelamlar hanımlar.
Sabahtan beri okuyorum, ancak bitirebildim.
Cuma günü maaşımı aldım ben, Allah bereket versin.
Alır almaz da kart borçlarını kapadım. 400 lira kartlara gitti bi 15 lira daha yatırmam gerekiyor.
Elden de 100 lira borcum vardı onu da verdim. 500 lira uçtu bile
Yarın deneme süremin son günü, kurula çıkıyorum.
Kuruldan çıkacak karara göre hareket edeceğim, şimdilik maaşımı bekletiyorum.
Eğer olumlu olursa ortak hesabımıza gidecek para, eğer ki olumsuzsa kartların tüm borçlarını kapatacağım. Çalışmaz halde ayda 400-500 lira ödeyemem çünkü.
Şans dileyin bana...
Dağdakiler yabani olmuyor mu?
Annemlerin köyde de cok kestane olur.bilirsiniz bursa kestane ağaçları ve kestane şekeriyle meşhurdur. bu ağaçlar dağ eteklerinde ve biraz daha yükseklerinde bulunur. tamamen doğaldır, kişiye özel arazilerde aşılı kestaneler de var ama biz onu hiç tercih etmeyiz. doğal olana kuzu kestanesi deriz, ufak ufak olur. tadı da muhteşemdir. senin bahsettiğin canım at kestanesi, ilaç sektöründe kullanılıyor. benim bahsettiğim yemelik kestane. bunları ya haşlayarak ya da kebap yaparak yeriz. annem şekerini de yapar. kestanede üç çizik attıktan sonra, yarım saat kadar suda bekletiriz. sonra suyunu süzer, hafifçe kurularız. teflon tavada yarım ateşte, ara sıra sallayarak pişirir kebap ederiz. pazarlarda illa bulursunuz, belki bu yöntemi herkes biliyordur. bilmeyenlere de haşlama dışında bir alternatif olsun.
Ne zahmeti estg. Canim verim.tr_lelli ya senin bi cayin vardi tarifini versen sana zahmet sakincasi yoksa tabi
Aman hasta olmasin kuzu.havada kestane havasi pazar var bu gun ama gidemiyorum soguk cunku kuzumu usuturum diye korkuyorum
cok tesekkur ederim bu gun denicem ben cay icmem ama esim demlik demlik iciyor. hemen yapicam.Ne zahmeti estg. Canim verim.
Ben göz karari karistiriyorum ama 3assa 5yukari bi ölcu verim.
Bi kabın icine 4su bardagi caykur koy
4su bardagi lipton koy
1su bardagi tomurcuk koy
1cay bardagi kadarda kacak cay
Hepsini karistir. Bittikce yaparsin.
Ben göz karari koyuyorum ama hep kacak cayi daha az koyuyorum cunku cok yogun dem veriyo agir geliyo bana.
Bana epey gidiyo
senin pasada hastaymis cok gecmis olsun odum kopuyo bide ben cok evhamliyim paronayak oldum iyice zaten cok salgin var ishaldi gripti dikkat etmemiz lazimAman hasta olmasin kuzu.
Bende gordun almadigima pisman oldum
Firinda cok seviyo esim
8tl idi kilosu
İnsAllah seversinizcok tesekkur ederim bu gun denicem ben cay icmem ama esim demlik demlik iciyor. hemen yapicam.
Aynen canim sagolasinsenin pasada hastaymis cok gecmis olsun odum kopuyo bide ben cok evhamliyim paronayak oldum iyice zaten cok salgin var ishaldi gripti dikkat etmemiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?