Olur öyle aradaDün 70 TL kuaföre verdim
Bugün de 2 TL otobüse
7 TL yemeğe, yine 2 günde 79 TL gitti . Başta kuaföre verdigim paraya üzüldüm ama azicik bakimada ihtiyacim varmişbu arada günler sonra bugün kumbaraya 10 TL atabildim
Amin. Hayirli cumalar. Iyi gezmelerGünaydın hayırlı cumalar
Bereketli birikimli bir gün olsun.
Teşekkür ederimAmin. Hayirli cumalar. Iyi gezmeler
Pogaca ,kurabiye yapıyorum gelCok aciktim ya. Oglene kadar nasil beklicem.
Ayy nasilda sohbet edesim var :)Ayy ne guzel olurduu. Birer bardak da cay aldikmi elimize muhabbetin sonu gelmezdi
Devamı gelir umarım bereketli olsun.Bugun hiç para harcamadim
Eşimden aldigim 100 lirayı dolara çevırdim
Ohh mis banada gelse o enerji keskeBende bugün evdeydim. Hava cok güzeldi cam sildim, toz aldim, camasir yikadim. Günes enerjisiyle calisiyorum galiba.
Para harcamadan atlatacaktim bu günü ama arkadas aradi yarin misafirim gelecek, bir kac eksigim var onlari almam lazim.
Tesekkkürler. Gelir daha bahar yeni basladi, aksam camasirlari toplarken mis gibi toprak kokuyordu.Ohh mis banada gelse o enerji keske
Kolay gelsin
Bende ekim dogumluyum ama sogugu hic sevmiyorumTesekkkürler. Gelir daha bahar yeni basladi, aksam camasirlari toplarken mis gibi toprak kokuyordu.
Bahar gelince insan sanki yeniden doguyor. Burda kis geldimi günese hasret oluruz. Günlerce kapali bir hava oluyor.
Evet Almanyadayım. Buranın sıcağı çekilmiyor. Nem oranı çok yüksek. Bende karadenizliyim. İlçede kalamıyoruz sıcaktan ve nemden. Köye ve yaylaya gidince biraz nefes alıyoruz.Adana,antalya sıcagında duramam ben
(Siz yurtdisindaydiniz sanirim)
Karadenizi seviyorum ben yazin
Hava sicak ama bunaltmaz nem yok.
Aksam serin olur efil efil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?