İşte ben bu yüzden yazliga karşıyım :) ne güzel her sene imkan el verdiğince yeni yerler görmek en güzeli :)Ben oteli cok sevdim yine cesmeye gitsem orda kalirim
Ama esim farklı yerler kesfetmeyi seviyo
Bi tane yer buldum ölüdeniz mevkinde bakalim.
günaydııııınGunaydin. Sahalara dondum sonunda
birikmişime kıyamıyorum bendeeeBorc yapip gideceksen sana tatil cabuk bitiyor ama borc sana aylarca ödemek zor gelir derim. Birikime dokunup gideceksen hic bekleme git.
Bana kalsa o ostedigim yere giderim her yıl hic de bıkmam(tatilden haric gidiyorumda Zaten)İşte ben bu yüzden yazliga karşıyım :) ne güzel her sene imkan el verdiğince yeni yerler görmek en güzeli :)
Harcama canım harcama yazlık fiyatlarina bak ilanlarina bak
HosgeldinGunaydin. Sahalara dondum sonunda
Bizim kumbaramizi gormussunuzdur agzida yapistirildi acilmiyo yani kesmedenKizlar bu ay gin bendeydi 2.800 geldi maasima dokunmadan 5000e tamamladim buraya kadar hersey guzel evet ama bu birikimi ne yapacagim? Altin cok yuksek bana fikir verin lutfen bu parayi harcamadan biseyler yapmaliyim
Ben yillar önce hastanelik olmustum. Yanimda bir yasli teyze yatiyordu. Türk oldugumu duyunca, orasi cok güzelmis dedi ama gidememis. Bir ev aldik bütün parayi oraya yatirdik dedi. Ömrünü bir eve calisip ve bu evin bakimiyla gecirmis ve buna cok pismandi.birikmişime kıyamıyorum bendeee
bakalım hakkımda hayırlıysa Rabbim kolaylaştırsın değilse uzaklaştırsınn
Muhakkak olurYazlıklarin bakimi zordur kizlar. Nemli yerle oldugundan surekli boyasi dokulur, kisin asiri yagislardan catisi yipranir, kisin bahcesi talan olur filan...
Bende üsenmem severim ama esim herseydahil seviyo.Biz yazin apartta kaliyoruz genelde. Buzdolabi mutfagi oluyor zaten. Giderken aliyoruz kahvaltiligimizi, makarnamizi sebze meyvemizi. Sabah kahvaltisi, oglen yemegi ve ikindide kendimiz hazirlayip yiyoruz. Aksam ya disarda ist3digimiz mekanda yiyoruz ya da baligimizi alip pisirttiriyoruz. Ki cok uyguna geliyor. bir de salata yapiyorum ohh mis. Balkonda o
Unut unut :)200 lira kenara attım ama aklım o para da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?