Kilo konusulmus resmen bam telim..
Suan kilo aliyorum falan diye bile tedirginim.
Veririm her turlu ama istemiyorum uzerime bulasmasin kilo falan.
Yuruyemedim hic bu hafta yani evden cikmadim.
Cikicam bugun brokoli falan alicam haslar yerim.
Dün hic ekmek yemedim
şu ekmek, makarna,pilav olayini tamamem kaldirmak istiyorum.
Bende 55lerde kendimi iyi hissediyorum benim ideal kilom.
Cok asagisinda hasta gibi duruyorum.
yuzum falan cokuyor.
Suan 62yim.
72-73lerle doguma girsem diyorum misal (cok amin) eve 65le gelsem en kötü 7-8kilo vermem gerekecek.
Annemin suanki evinin dibinde spor salonu var anneme diyorum cok kilom kalirsa baby 1 saat bakarsin spora giderim
Korse alicam nette bakiyorum kullanan annelerin hic gobegi falan kalmiyor.
Alip hazir edicem.
Annem de hep motive ediyo beni sen cabuk veriyosun bak hemen verceksen gorursun diyo.
Aslinda sık ve az yiyince bir de 7 den sonra hic bisi yemeyince verebiliyorum ben denesen mi?ahhh benim de ideal kilom 55 e bile düşsem dünyalar benim olacak. Ben veremiyorum da. Nerde o 30 yaş önceki halim. Spor salonu var hemen dibimde sitenin salonu ama kızı bırakacak kimse yok
Kendi çıkarırsa hemen ödüyoryuhhh yani banka değilmi bu yahu. Mahkeme masraflarını da kendi öder.zorda kalırsan mahkemeye başvurursun yapacak bişeyvyok
Lelli ben toplam 9 kilo aldımKilo konusulmus resmen bam telim..
Suan kilo aliyorum falan diye bile tedirginim.
Veririm her turlu ama istemiyorum uzerime bulasmasin kilo falan.
Yuruyemedim hic bu hafta yani evden cikmadim.
Cikicam bugun brokoli falan alicam haslar yerim.
Dün hic ekmek yemedim
şu ekmek, makarna,pilav olayini tamamem kaldirmak istiyorum.
Bende 55lerde kendimi iyi hissediyorum benim ideal kilom.
Cok asagisinda hasta gibi duruyorum.
yuzum falan cokuyor.
Suan 62yim.
72-73lerle doguma girsem diyorum misal (cok amin) eve 65le gelsem en kötü 7-8kilo vermem gerekecek.
Annemin suanki evinin dibinde spor salonu var anneme diyorum cok kilom kalirsa baby 1 saat bakarsin spora giderim
Korse alicam nette bakiyorum kullanan annelerin hic gobegi falan kalmiyor.
Alip hazir edicem.
Annem de hep motive ediyo beni sen cabuk veriyosun bak hemen verceksen gorursun diyo.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Aksam fena sallandık
Balıkesir merkezüssü 5.0 mıs.
Uyuyodum,koci dizi izliyodu 24.00 gibi yatak gitti geldi uyandım bekledim bitsin diye,koci besiğe kostu hemen
Allahım sen koru
2 kere de artcı oldu 4 civarı,onları da duyduk.
Hole gece puseti koydu,eger bisey olursa al kuzı hole gec dedi koci.
Sabah da gündüz olursa asansöre falan binme holde bekle dedi
Allahım ins yasamayız öyle bisey.
Lelli dogru diyorAslinda sık ve az yiyince bir de 7 den sonra hic bisi yemeyince verebiliyorum ben denesen mi?
Nane kaynatması veya renni çiğniyorum dünde benim öyle olduKızlar bende bi mide bulantısı halsizlik belirtileri var hiç geçmiyor anlayamadim
Günaydın kızlar
Aksam fena sallandık
Balıkesir merkezüssü 5.0 mıs.
Uyuyodum,koci dizi izliyodu 24.00 gibi yatak gitti geldi uyandım bekledim bitsin diye,koci besiğe kostu hemen
Allahım sen koru
2 kere de artcı oldu 4 civarı,onları da duyduk.
Hole gece puseti koydu,eger bisey olursa al kuzı hole gec dedi koci.
Sabah da gündüz olursa asansöre falan binme holde bekle dedi
Allahım ins yasamayız öyle bisey.
Saolasın cnmÇok geçmiş olsun canım
hissettik yaÇok geçmiş olsun.Bursa da hissedildimi. Allah yaşatmasın inşallah. Çocuk olunca insan daha da ürküyor. Yıllarca deprem gördüm. Ama geçen istanbulda olan deprem beni bitirdi. Tek kaygım kızımdı. Ya kızıma birşey olursa ben onsuz kalırsam ya da bana birşey olursa o bensiz kalırsa diye. Panikle kucağıma aldığım gibi 18. Kattan merdivenlerden indim bir hafta bacak ağrım geçmemişti.
Deprem çantası koymuştum portmantoya hala orada tutuyorum
hissettik yaÇok geçmiş olsun.Bursa da hissedildimi. Allah yaşatmasın inşallah. Çocuk olunca insan daha da ürküyor. Yıllarca deprem gördüm. Ama geçen istanbulda olan deprem beni bitirdi. Tek kaygım kızımdı. Ya kızıma birşey olursa ben onsuz kalırsam ya da bana birşey olursa o bensiz kalırsa diye. Panikle kucağıma aldığım gibi 18. Kattan merdivenlerden indim bir hafta bacak ağrım geçmemişti.
Deprem çantası koymuştum portmantoya hala orada tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?