Küçük Düşün Büyük Olsun!

Haklısın bende sevmiyorum
Gel bir kaç saat otur git
Peşine misafir çağırmak ev sahibine yorucu oluyor

dert etme canım ben de kilo aldığımdan bu yana dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyiyorum. Kıyafet de almıyorum.diyet yapacağım diye ama hala yapamadım

işi bıraktınmı izindemisin. Ben de çalıştığım günleri özlediğim oluyor ama kızımla evde de olmak güzel. Çocuk olmasa asla evde duramazdım.

ben de alışkın değilim kalabalık misafire. Çayın yanına bişeyler hazırlamak bana yemek yapmaktan kolay geliyor nedense

Kayınpederim geldi
Oğlana tatlı getirmiş
Biraz oynadı dedesi ile
Sonra her şeyim oğluma dedi
Umarım bu fikrinden vazgeçmezsin baba dedim
Tek varis olduğu Servet ile çalışmasına gerek yok
Allah sağlık versin de
Okusun benim oğlum
Kendi işini kendi başarsın
Mutlu olduğu bir işi olsun
Hayat kısa mutlu olsun istiyorum

işi bıraktınmı izindemisin. Ben de çalıştığım günleri özlediğim oluyor ama kızımla evde de olmak güzel. Çocuk olmasa asla evde duramazdım.
Rapor aldım üç gün
İznim bitmişti
23 yıl bitti eyt liyim
Yaşa takıldım çalışıyorum şimdilik
Ama tazminatımı verirlerse durmam diyordum
Tazminatım bayağ tutuyor
Kendimi güvenceye almış olacağım onunla

ilk sigorta girişin ne zamanki. 3600 günden tazminat hakkın yokmu.

dert etme canım ben de kilo aldığımdan bu yana dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyiyorum. Kıyafet de almıyorum.diyet yapacağım diye ama hala yapamadım

Aynı ben annem bugün kendine alışveriş yap pantolon felan al dedi sen kilo veremezsin dedi.Ben de kilo verip giyemediğim zilyon tane kıyafetimi giyme planları yapıyordum

Aynı ben annem bugün kendine alışveriş yap pantolon felan al dedi sen kilo veremezsin dedi.Ben de kilo verip giyemediğim zilyon tane kıyafetimi giyme planları yapıyordum
Anam biriside ben kaldım 73 kiloyum nerdeyse 74 le dogum yaptim gördüğüm en yüksek kg du bu evde aldim yürüyüş fln hakgetire eşim gec geliyo gelse oğlan durmuyor evde başlıyorum istikrar yok aldığımı bırak eski kıyafetlerde dar oluyo yeni aldıklarımi büyük aldim bi kactir rahat giyiyorum ama alismamam lazım kg vermeliyim bu kış

Ben 63 kilo idim o halimle bile kiloluyum diyordum şimdi 76 kiloyum bazen de 77 oluyor hiç bu kiloları görmemiştim meğersem eskiden mankenmişim

hadi sen doğum yaptın bana ne oluyor. Çocukluyken insan kilo alıyormuş ya çocuk kilo verdirir dediler aksine aldım. Ne yediğimi anlayamadığım dönemler oldu ona yemek yediriken

Bu ayki kredi kartı borcumu çok merak ediyordum. Şapşal banka sözleşmiş gibi ekstremi yollamadı. Hesap kesim günü 10 aralık sözde ama gelen giden yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…