Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sanırım.
Ay bende hic yok ya gider ucuz alirim ama kimseden bisi isteyemem.
Ben arkadaşlardan istiyorum ama satarsın bana diyorum. İkinci el düşüncesiyle biraz bir şeyler veririm diyorum o düşünceyle istiyorum. Hiç istemesem mi acaba çünkü biliyorsun bebek giysileri hemen küçülüyor yepyeni iken. Ben de güzelce temizleyip kaldırıp benden sonra doğum yapacaklara dağıtmayı planlıyorum zaten.

Ya bilmem istenir belki ama ben isteyemem ya
Ama tabiki veren olsa seve seve giydiririm.
Dedigin gibi hemen buyuyor bebeler yazik gunah tertemiz kaliyo giysiler.
Benim oglumun 15senelikler neredeyse.
Ama ne leke var ne bisi tertemizler
Temiz kullanirdi zaten hala öyledir.

İyi geceler bacılar
E -bebek de 150 tl harcadık
1no mama kalmamısKücük boy aldık simdilik
Bez,cam rende,dis kasıyıcı
50 tl yemek yedik
Kocam kartından cekti.
Krediyi bana kitledi ama yine
İyi is valla 200 öde 660 kitle dedim
1/3 veriyorum dedim
Ayh artık laf söylemeye de sıkıldım
Yok vergi dilimine girdik,yok amir zammı alamadık daha.
Önümüzdeki ay gelme dedim ama kendim bile inanmıyorum valla artık

Ben de istemeyeyim en iyisi kimseden. Gerçi ben verir misin demiyorum satar mısın diyorum ama belki rahatsız olurlar dolap, bebecruz gibi siteleri kullanmaya karar verdim. Hatta oradan paketli açılmamış bir nevresim takımı English Home marka 25’e aldım. Dükkanda 80 lira onlar, kadın kendisine hediye gelmiş kullanmamış satıyor. Bilmeyenlere öneririm.

Haydaa sen de giydirirsin cnm evde
Onu akıl edemiyor olamaz
Ben kardesimin oğlanınkileri de giydiriyorm kızınkileri de
Ayh sacmalyor artk bu kız

Ben etradımda cok hamile yok ama söyle yapıyorum
Kızınkileri tutumlu annede satıyorum,kargoya 1-2 tulum,bere,eldiven koyuyorm hediye.
Evde durcagına ise yarasın.
Öyle öyle erittim

Ben etradımda cok hamile yok ama söyle yapıyorum
Kızınkileri tutumlu annede satıyorum,kargoya 1-2 tulum,bere,eldiven koyuyorm hediye.
Evde durcagına ise yarasın.
Öyle öyle erittim☺
Çok mantıklı, bebek giysilerinden tiksinmiyorum ben. İkinci el sitelerde carter’s marka pahalı pahalı tulumlar zıbınlar çeyrek fiyatına satılıyor. Bence değerlendirilmeli. Tutumlu anne uygulaması var mı?

Evet uygulama var.
Valla kızlar benim bebenin de esyaları yepisyeni
İhtiyacı olan yazsın özelden 0-3 Ay gönderirim.
Evde tutup napcam.
2.yide dogurmayacagımdan

Evet uygulama var.
Valla kızlar benim bebenin de esyaları yepisyeni
İhtiyacı olan yazsın özelden 0-3 Ay gönderirim.
Evde tutup napcam.
2.yide dogurmayacagımdan
Aslında elhamdulillah ihtiyacım yok ama bana sıfır almak mantıksız geliyor zaten dünyada tekstil kirliliği almış başını gidiyor bununla ilgili bir belgesel izlediğimde çok rahatsız olmuştum.

Aslında elhamdulillah ihtiyacım yok ama bana sıfır almak mantıksız geliyor zaten dünyada tekstil kirliliği almış başını gidiyor bununla ilgili bir belgesel izlediğimde çok rahatsız olmuştum.
Aynen ya
Cocugun yediiği helal giydiği haram dememisler bosuna
Benim kız ablasının(kardesimin kızın )kıyafet,puset,ana kucagı hepsini kullandı.
Ondan önce 2 numara var kardesimin bi turda o kullandı
Hele puset 3 cocuk büyüttü
Ama misal tek maasla kıtkanaat gecinip,ben ilk bebeğim herseyini sıfır alcam diyen arkadaslarım var
Bizimki 9.cocuk mu?
İlk olsa nolur son olsa nolur 15 gün giyebildi isimli tulumunu.
Sakladım hatıra.
Gereksiz bencede.

bende bakiyorum oralara alirim ordan bende battaniyeler gozume kestirdim. Bi de yelekler

Haydaa sen de giydirirsin cnm evde
Onu akıl edemiyor olamaz
Ben kardesimin oğlanınkileri de giydiriyorm kızınkileri de
Ayh sacmalyor artk bu kız
Bende oğlumun bütün kıyafetleri saklıyorum ayakkabılarını falan kızda olsa erkekte olsa giydiririm çit citlilari falan içine giydiririm zira ilk günler kıyafet yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…