- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bende inanıyorum birebir olmasa da çoğu özelliklerini tasiyorumAy sevindim ben burcumun ozelliklerini tasiyorum ondan biraz inaniyorum
Kurnaz evi nasıl aldı zannediyorsunuz böyle boyle alıyor iştevalla acikcasi beklemiyordum bendesasirmadim diil.
Aklinda tutmus bi de
Herşeyi sömürürüyorSorma kuzu nasıl unutmamis ki öyle cok bisi yok 15senelik seyler yaw
Sanırım.Herşeyi sömürürüyor
Senden sonra gebe olsaydı kıyafetlerini bile isterdi o kadar gözü açık
Karakterli olmak budurSanırım.
Ay bende hic yok ya gider ucuz alirim ama kimseden bisi isteyemem.
Ben de teraziyim bebeğim de ya boğa ya ikizler olacak. Bakalım aramızdaki uyum nasıl olacakAy sevindim ben burcumun ozelliklerini tasiyorum ondan biraz inaniyorum
Ben arkadaşlardan istiyorum ama satarsın bana diyorum. İkinci el düşüncesiyle biraz bir şeyler veririm diyorum o düşünceyle istiyorum. Hiç istemesem mi acabaSanırım.
Ay bende hic yok ya gider ucuz alirim ama kimseden bisi isteyemem.
Ya bilmem istenir belki ama ben isteyemem yaBen arkadaşlardan istiyorum ama satarsın bana diyorum. İkinci el düşüncesiyle biraz bir şeyler veririm diyorum o düşünceyle istiyorum. Hiç istemesem mi acabaçünkü biliyorsun bebek giysileri hemen küçülüyor yepyeni iken. Ben de güzelce temizleyip kaldırıp benden sonra doğum yapacaklada dağıtmayı planlıyorum zaten.
NilAlyakuş derin sanirim ben suan oyke seviyorum.
Diger adi ne
Tek isimde karar kildik yaw biz
Ben de istemeyeyim en iyisi kimseden. Gerçi ben verir misin demiyorum satar mısın diyorum ama belki rahatsız olurlar dolap, bebecruz gibi siteleri kullanmaya karar verdim. Hatta oradan paketli açılmamış bir nevresim takımı English Home marka 25’e aldım. Dükkanda 80 lira onlar, kadın kendisine hediye gelmiş kullanmamış satıyor. Bilmeyenlere öneririm.Ya bilmem istenir belki ama ben isteyemem ya
Ama tabiki veren olsa seve seve giydiririm.
Dedigin gibi hemen buyuyor bebeler yazik gunah tertemiz kaliyo giysiler.
Benim oglumun 15senelikler neredeyse.
Ama ne leke var ne bisi tertemizler
Temiz kullanirdi zaten hala öyledir.
Haydaa sen de giydirirsin cnm evdekizlar goruntulu aradi bugun.
Malum hastane gunum ya cinsiyet
Dedim kız diye.
Oglumdan kalanlar vardi bir kac parca bahsetmistim ay onlari istedi benden
Ben kimseden bisi isteyemem ya.
Yani arkadasim misal verim dese alirim ama ver diyemem.
Dedim cok yok zaten bir kac parca var giydirirsen verim dedim bende.
2-3 takimla cit citli bady var.
sari,turuncu, yesil, beyaz olanlar var onlari vermemde.
mavi olanlari ayircam.
Ben etradımda cok hamile yok ama söyle yapıyorumBen de istemeyeyim en iyisi kimseden. Gerçi ben verir misin demiyorum satar mısın diyorum ama belki rahatsız olurlar dolap, bebecruz gibi siteleri kullanmaya karar verdim. Hatta oradan paketli açılmamış bir nevresim takımı English Home marka 25’e aldım. Dükkanda 80 lira onlar, kadın kendisine hediye gelmiş kullanmamış satıyor. Bilmeyenlere öneririm.
Çok mantıklı, bebek giysilerinden tiksinmiyorum ben. İkinci el sitelerde carter’s marka pahalı pahalı tulumlar zıbınlar çeyrek fiyatına satılıyor. Bence değerlendirilmeli. Tutumlu anne uygulaması var mı?Ben etradımda cok hamile yok ama söyle yapıyorum
Kızınkileri tutumlu annede satıyorum,kargoya 1-2 tulum,bere,eldiven koyuyorm hediye.
Evde durcagına ise yarasın.
Öyle öyle erittim☺
Evet uygulama var.Çok mantıklı, bebek giysilerinden tiksinmiyorum ben. İkinci el sitelerde carter’s marka pahalı pahalı tulumlar zıbınlar çeyrek fiyatına satılıyor. Bence değerlendirilmeli. Tutumlu anne uygulaması var mı?
Aslında elhamdulillah ihtiyacım yok ama bana sıfır almak mantıksız geliyorEvet uygulama var.
Valla kızlar benim bebenin de esyaları yepisyeni
İhtiyacı olan yazsın özelden 0-3 Ay gönderirim.
Evde tutup napcam.
2.yide dogurmayacagımdan
Aynen yaAslında elhamdulillah ihtiyacım yok ama bana sıfır almak mantıksız geliyorzaten dünyada tekstil kirliliği almış başını gidiyor bununla ilgili bir belgesel izlediğimde çok rahatsız olmuştum.
Anlam veremesem de saygı duyuyorum onlaraAma misal tek maasla kıtkanaat gecinip,ben ilk bebeğim herseyini sıfır alcam diyen arkadaslarım var
bende bakiyorum oralara alirim ordan bende battaniyeler gozume kestirdim. Bi de yeleklerBen de istemeyeyim en iyisi kimseden. Gerçi ben verir misin demiyorum satar mısın diyorum ama belki rahatsız olurlar dolap, bebecruz gibi siteleri kullanmaya karar verdim. Hatta oradan paketli açılmamış bir nevresim takımı English Home marka 25’e aldım. Dükkanda 80 lira onlar, kadın kendisine hediye gelmiş kullanmamış satıyor. Bilmeyenlere öneririm.
Bende oğlumun bütün kıyafetleri saklıyorum ayakkabılarını falan kızda olsa erkekte olsa giydiririm çit citlilari falan içine giydiririm zira ilk günler kıyafet yetmiyorHaydaa sen de giydirirsin cnm evde
Onu akıl edemiyor olamaz
Ben kardesimin oğlanınkileri de giydiriyorm kızınkileri de
Ayh sacmalyor artk bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?